REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TAXĂ DE ŞMECHER, în parcările gratuite din zona hotelurilor!

TAXĂ DE ŞMECHER, în parcările gratuite din zona hotelurilor!

Replica API 4 august 2017 | 00:00 360

Este nebunie cu goana după locuri de parcare în stațiunea Mamaia, mai ales când se apropie weekendul, iar stațiunea se umple de turiști. Totuși, anumite persoane abuzează de credibilitatea oamenilor și transformă totul într-o afacere. Și nu vorbim aici de parcangii, care sunt filați de polițiști și li se aplică sancțiunile potrivit legii în vigoare, ci de alte persoane care profită de faptul că au grijă de parcările gratuite... și transformă totul într-o afacere!

Așa a pățit o femeie care s-a dus în apropiere de hotel Rex, unde există o parcare pusă la dispoziție gratuit, iar paznicul, care se ocupă de securitatea autovehiculelor i-a cerut... 10 lei! Pentru ce? Pentru parcare, desigur, căci persoana în cauză nu știa inițial că acolo se află, de fapt, o parcare fără plată. Constănţeanca în cauză a aflat că parcarea respectivă este gratuită și s-a dus să îl ia la rost pe paznic. Înterbat de ce cere bani, acesta a răspuns fără probleme că „ei trebuie "să se uite" la mașini”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut Mihaita,daca ajungi la servici la ora 10,e normal sa nu mai gasesti loc de parcare intr-o statiune foarte aglomerata.Unde ti s-a cerut 50 este parcare privata?adica iti da bon?
0
0
Nea Aurele.singura mea frustrare e sa incerc sa perchez cat mai aproape de serviciu si sa nu reusesc.nu mi se pare normal sa vin la munca si sa mi se pretinda 50 lei daca vreau sa parchez pe loc public
0
0
Mihaita din zona ,daca sti atatea de ce nu candidezi la primarie?Iti asterni frustrarile prin mesaje!?!
1
0
Traiasca imaginea orasului bomba Lizeta...
2
0
I-a scolarizat Mazare in privinta "afacerii".
3
0
Smecherii astia ce pun taxa cu japca acolo sunt cei de la BOA beach!fac abuz apeland la relatiile din primarie.stiu ce spun,lucrez in zina
1
1
poti sterge comentariile pana faci spume la gura. Dar ceea ce esti nu poti ascunde: tot nu este nici o similitudine intre "credibilitate" si "credulitate". Spre exemplificare: este credibil ca esti halalfabeta dupa cum incurci notiunile si nu suntem creduli sa te credem pe cuvant ca n-ai fi! Hai sictir!
2
0
Asa este si in parcarea din Satul de Vacanta. Stau niste tigani si cer 10 lei, fara bon, fara nimic...
5
0
Asa e, laba. MATA STIE!
0
1
DA DAR ACEL SMECHER NU ESTE ORISICINE, CU SIGURANTA COTIZEAZA VREUNUI PARLAMENTAR SAU POLITAI
3
1
daca vrei sa faci sex in parcare platesti.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614