REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
11.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Taxele și impozitele din 23 August rămân neschimbate

Taxele și impozitele din 23 August rămân neschimbate

Replica API 21 ianuarie 2019 | 10:37 963

Primarul Mugur Viorel Mitrana se află încă în concediu medical după accidentul rutier suferit la sfârşitul anului 2018. Şeful autorităţii locale speră să revină la lucru până la începutul lunii februarie 2019. “La sfârşitul lunii martie ne apucăm de asfaltări în Moşneni şi în Dulceşti. Vorbim de o asfaltare totală, care se va realiza prin cele două proiecte derulate prin Ministerul Dezvoltării, proiecte în valoare de aproximativ 50 milioane de lei. De asemenea, vom amenaja reţeaua de canalizare în 23 August”, a mărturisit şeful autorităţii locale.

Pentru că este început de an, ca în orice administraţie locală se aprobă valorile taxelor şi impozitelor locale. La 23 August taxele vor rămâne aceleaşi cu cele din 2018. “Nu suntem adepţii majorării impozitelor şi taxelor locale, dat fiind că veniturile locuitorilor sunt mici, iar preţurile sunt mari”, a explicat primarul Mugurel Viorel Mitrana. Potrivit şefului autorităţii locale, în anul 2018, s-a reuşit o colectare de aproximativ 80% din taxele şi impozitele locale. Pentru diferenţa de până la 100% se fac propriri din pensii şi salarii, a explicat primarul Mugur Viorel Mitrana.

Cât priveşte recuperarea sa după accidentul de maşină suferit la finalul anului trecut, primarul ne-a dezvăluit că se confruntă încă cu probleme la genunchi. “Să sperăm că nu se ajunge la operaţie cu genunchiul. După recuperare, dacă scăpăm, nu mai este nevoie de operaţie. A fost afectat cartilagiul din spatele rotulei. Nu pot să stau în frig. A mai fost prin primărie. Vreau să reiau activitatea până la 1 februarie 2019”, a mai adăugat primarul Mugur Viorel Mitrana.

Citeşte şi https://www.replicaonline.ro/accidetul-rutier-in-care-a-fost-implicat-primarul-de-la-23-august-detalii-relatate-de-edil-375448/

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La câte famili ai luat primarule cu nașu Marin Constantin pământul dat tineri căsătoriți, vândut dispensarul veterinar,trotuar an stația de Constanța, nu mai avem, sa vândut cu chioșcul sunt 30 de primar, ceai făcut, foarte mare avere,
0
0
Caractere josnice, daca aveti sange in instalatie mergeti sa-i spuneti omului in fata ce va deranjeaza, faceti si plangere penala daca aveti dovezi pt afirmatiile facute, nu va ascundeti in spatele unor pseudonime ieftine, tristilor!
2
0
Trebuia sa ajungem si noi,ca alte sate,vai de capul nostru,atunci ce ati mai fi zis?? A facut omul acesta foarte multe pentru noi,sa spuneti mersi si sa va rugati pentru sanatatea lui,caci daca era altul in locul sau cred ca eram vai de capul nostru!! Nimic de zis,mai sunt destule de facut,insa aveti rabdare,caci nu e chiar atat de simplu! Si cei care aveti de comentat,si aruncati cu noroi in el,iesiti si spuneti-va parerea,nu in spatele unor comentarii pe aceste retele!
1
0
Cam mare taxa pentru salubritate pentru serviciile prestate si paza dupa parerea mea ar trbui scoasa pt ca si asa agentii locali dorm pe ei si ne pazim singuri . da si sunt de acord si cu ce a spus domnul de mai devreme in legatura cu loturile de casa pentru tineri!
1
0
Nu-mi vine sa cred s-au inmultit analfabetii
1
0
Sunt curios cat mai continua nesimtirea ta si a consilierilor tai care a ti furat tot ce era de furat : locurile de casa pentru tineri din 23 august, mosneni si dulcesti le au toti consilierii si apropiatii tai ! Sper sa le luati cu voi in mormant , poate asa va satura Dumnezeu ! Si cele 1000 de hectare pe care le ditineti domnule primar, tot peste tine si familia ta sa le pui cant te oi duce in pula mea...
3
0
Accident la sf anului 2019????
0
0
Sanatate multa domnului primar! Dincolo ce vorbe sunt faptele. Si faptele arata ca nicicand comuna nu a aratat atat de bine. Chiar daca mai sunt multe de facut, se vede ca se vrea face!
0
1
Ca ma voiai sa parchezi pe trotuar de urli asa uite ca ti am traso
0
0
Partidul cu cei mai multi hoti,mincinosi si sarlatani
1
2
Canalizarea o face dupa ce asfalteaza, ca sa aiba job cu reparat samturile...
4
0
mugurele lua-ti-as bordurile de juma de metru inaltime-n pula. Sa-ti fut si inginerul proiectant. Sa vad in ce secol te apuci de canalizare ca la asta lucrezi de cel putin 10 ani hotule !
5
0
Felicitari si sanatate domnului primar !
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407