REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Taximetrist din Constanţa, CONDAMNAT pentru că a 'lăsat lat' un bărbat!

Taximetrist din Constanţa, CONDAMNAT pentru că a 'lăsat lat' un bărbat!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:00 445

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, taximetrist, a fost condamnat la un an cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fapta este una mai veche, din 2016, când taximetristul s-a "răzbunat" pe un bărbat pe care-l știa din cartier. Astfel, într-o seară, în timp ce partea vătămată se afla în fața unei săli de jocuri de noroc din zona Galeriilor Soveja din municipiul Constanța, și vorbea cu un amic despre relația sa amoroasă, inculpatul s-a apropiat, fumând o țigară.

Partea vătămată s-ar fi luat de el, jignindu-l, moment în care bărbatul care fuma s-a enervat și i-a aplicat o lovitură puternică în zona capului, cu pumnul. După ce s-a prăbușit la pământ, i-a mai aplicat o lovitură în zona capului, dar cu piciorul de data aceasta.

Victima s-a trezit după câteva minute în incinta barului, acolo unde fusese dusă de către paznic. A sunat la 112, fiind transportată la spital. A fost identificat și depistat agresorul, care a fost audiat.

Acesta și-a recunoscut fapta, explicând că a tot fost jignit în ultima de către persoana pe care a lovit-o și nu a mai suportat. Judecătorii au luat în calcul mai multe aspecte, inclusiv că nu are antecedente penale, că este integrat social și că a avut o conduită bună pe parcurul procesului de judecată, inclusiv că a acceptat să presteze muncă în folosul comunității. Astfel, l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pe un termen de supraveghere de 3 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce relevanta are profesia inculpatului in acest caz? Putea fi si ziarist fapta tot se producea fiind conflict vechi.
4
1
Ziar demigrator . Un parlamentar psd a batut pe unu pe strada dar nu poate nimeni sa faca nimic are imunitate la fel k dragnea si tariceanu
1
3
compania noastra a dat spaga la nivel inalt sa facem taxi fara acte ziarele doar se executa ordinului daca ne merge bine o sa va si operam fara acte ca doar si doctorii sunt marlani si cer spaga nu numai taximetristii
3
3
N-are nicio relevanta ca e taximetrist . Ce sa inteleaga cititorii acum , ca taximetristii sunt predispusi la violente daca ii jignesti ? Putea sa fie pilot de linie si tot sa-l bata pe ala . Articol facut de o absolventa la Spiru Haret la frecventa redusa !
7
3
Foarte bine. Si eu la o jugnire ripostam la fel. Ca altfel ... nu merge. Cand esti cu bun simt te jignesc toate jigodiile sa para ei mari. Acuma , ca ziarul ii scrie profesia pentru a forma opinie contra taximetristilor ca se ia spaga de la UBER cei fara acte e ata problema. Eu sunt inginer.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212