REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Teatrul de vară Mamaia va fi REABILITAT!

Teatrul de vară Mamaia va fi REABILITAT!

Replica API 27 septembrie 2019 | 01:29 598

În sfârșit!

În sfârșit!

Teatrul de Vară „Mamaia” a fost sufletul stațiunii din nordul litoralului românesc, aici desfășurându-se, vară de vară, festivalul Mamaia, care a adus la malul mării nume grele ale muzicii autohtone și mii de melomani. În prezent, a ajuns într-o stare deplorabilă. Scena înconjurată de gunoaie şi buruieni, pereţii scorojiţi, iar scaunele, altădată ocupate de spectatori, zac goale şi rupte. Nimic nu mai aduce aminte de locul în care răsunau melodiile zecilor de artişti care au debutat aici.

Iată că, în viitorul apropiat, perla litoralului românesc s-ar putea să reînvie. Consiliul Județean Constanța a scos la licitație contractul privind "Reabilitare si modernizare Teatru de Vara Mamaia". Anunțul a fost publicat pe SEAP joi, 25 septembrie, iar licitația va avea loc pe 21 octombrie a.c, contractul urmând să se deruleze pe o perioadă de nouă luni. Valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit nu cuprinde suma aferentă chetuielilor de diverse si neprevăzute în valoare de 349.562,43 lei fără TVA. Teatrul de Vară are o capacitate de 1.100 de locuri în tribune, dar şi o scenă impresionantă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine, se reabiliteaza, dar cum se rezolva toata 'tigania' din jur, aparuta pe vremea lui 'pastaie-Suleiman'? Cum arata zona pe vremea cand se desfasura Festivalul de la Mamaia si cum arata acum? Complexul comercial Perla este vai de el, zona verde cu iazul dinspre plaja, a disparut iar pe locul respectiv s-a dezvoltat 'tigania de dughene' iar pe plaja o alta 'tiganie' blocheaza vederea spre mare, complexul Cleopatra. Pe partea de nord, inspre hotel Aurora, sunt in constructie niste blocuri ale mafiotilor constanteni. Oare cum va apare Teatrul de Vara in mijlocul 'tiganiei existente in j
1
0
Ce cititori are Replica!?! Pare ca ii place de ei.
2
0
ai curajul sa vii cu nevasta ta sa ne intalnim ? eu cred ca nu , i -au dat prea multi prieteni de ai tai la muie ,esti un cacat imbalsamat .Daca nu ar suge ea pula , ai muri de foame, animalule destabilizator ! vezi de fiica ta ca seamana cu ma - sa @
2
3
nu discut cu hotii ! Le dau doar cacatul la lins ! Tie cu preponderenta...
2
4
caretraiesti din muia nevestei , da-i ma-tii muie cu cacat ! bagati-ai pula in biata ma-ta , vino la sedintele consiliului , prezinta-te si discutam .
2
3
renovat moca, de cand haul cu bani europeni. Lasa ca se renoveaza cu banii prostilor si iese si parandaratul pentru hotul tutuianu si gasca. Muie cu cacat !!!
6
2
Se v-a darama si se v-a construii un hotel
5
3
Are 1500 de locuri din 1990. 1100 a avut la inceputuri.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272