REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Teodorovici: PSD trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale

Teodorovici: PSD trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale

Replica API 2 iulie 2019 | 01:22 421

PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat luni preşedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

''PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale'', a afirmat Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, dacă pentru PSD este mai bine un candidat la prezidenţiale propriu sau din afară.

El a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului. "Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei - n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu", a adăugat acesta.

Întrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu-Tăriceanu, Teodorovici a spus: "Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii doare-n pu-la pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
3
0
Orlando vino ma cu ION ILIESCU candidat din partea PSD la presedintia Romaniei,merita tataie la cate a facut pentru PCR. FSN. PDSR. PSD.
2
0
Fanfaronul asta, se viseaza presedinte !? Baiat de discoteca, vorba lui Basescu..... Un circar,un infatuat si impaubat .... Circul pesedeilor continua!
4
0
orlando crezi ca la presedentie este ca in pezede candideaza singur pe loc ca sa fie sigur?
5
0
Si ala esti Tu ? Vei avea soarta lui Kati A.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272