REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Terenul lui Drugă, din KM 4-5, transformat în parcare... Video

Terenul lui Drugă, din KM 4-5, transformat în parcare... Video

Valentina CAMARA 16 ianuarie 2023 | 00:00 3985

Tot mai mulți constănțeni sunt nemulțumiți de modul de abordare al proiectelor din Constanța, fie ele de modernizare sau de infrastructură. Iată că, de această dată, vorbim de o parcare sau, mai bine spus, un teren, cu un adevărat istoric în spate. Mai exact, spațiul este situat la intersecția străzilor Sergent Nicolae Grindeanu cu strada Progresului, deținut de Bogdan Drugă. În trecut, acesta a vrut să construiască pe acel teren un bloc cu 8 etaje, dar se pare că a pierdut războiul cu Primăria Constanța și nu a primit aprobare.

Cu ani în urmă Bogdan Drugă a pus mâna pe un teren, ce voia a fi cât mai profitabil, intenționând să construiască un bloc de 8 etaje în regim de locuințe colective. Pentru a fi aprobată construcția, acesta a urmat toate procedurile legale, însă nu a fost cu noroc.

Terenul se află în imediata apropiere a complexului Doraly Mall. Primăria Constanța și consilierii locali nu au fost de acord cu investiția, din mai multe motive, însă Drugă nu s-a lăsat și a încercat pe toate căile legale pentru a câștiga războiul, dar se pare că nu a reușit, iar proiectul a rămas ca-n pom.

Chiar dacă este o proprietate privată, din lipsa locurilor de parcare, oamenii au continuat să parcheze în acel loc ocupând spațiul verde ce a mai rămas în jur. Constănțenii sunt pe deplin nemulțumiți de lipsa spațiilor verzi și încearcă din răsputeri să atragă atenția autorităților prin orice mijloace semnalând de mai multe ori la rând problemele cartierului.

Aici a funcționat cândvs și un loc de joacă pentru copii, dar a fost desființat. În prezent, copiilor din cartierul Km 4-5 nu le mai rămâne decât să facă slalom printre mașinile care au sufocat cartierul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaria!? am citit si comentariile, am inteles ca in cta si nu numai, se construieste cu bani di chat, proxenetism, etc. toate ca sa albeasca banii.
5
0
In Romania șpaga e la putere sucește mintea la mulți sclavi
5
0
Nu mai ne pomeniți de gunoaiele din cta.mare afacerist..păzea curvele prin Italia..și-a luat apoi licență de pește și se da om de afaceri.cta se pisa pe el
7
0
Un peste obosit
9
0
Sa le dam la m**e la nevestele lor prostituate
9
0
Sotia omului s-a rupt savarina in 10 prin occident la pufuri sa ii produca bani lu afaceristul asta destept si acuma nu il lasa sa construiasca pe el... nu e politicos
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272