REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TERIBILISM! Un drum la CLUB și un 'mișto' despre frizură a dus la LOVITURI de BRICEAG, la Eforie!

TERIBILISM! Un drum la CLUB și un 'mișto' despre frizură a dus la LOVITURI de BRICEAG, la Eforie!

Replica API 29 aprilie 2019 | 15:32 316

Un tânăr a fost trimis în judecată, la finele anului 2016, pentru lovire sau alte violenţe. Instanța de fond l-a condamnat, însă, pe 6.10.2017, Curtea de Apel a decis rejudecarea. Dosarul s-a reîntors la Judecătorie, iar pe 16.02.2018 magistrații au decis să schimbe încadrarea juridică în infracţiunea de tentativă la omor calificat, motiv pentru care dosarul a ajuns la Tribunalul Constanța. Aici, pe 20.03.2019, judecătorii l-au condamnat la un an de închisoare. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe 20.06.2019.

Tânărul a venit la mare cu mai mulți prieteni și au ales să meargă în Eforie. După ce s-au plimbat pe plajă, au mers într-un club. Când au plecat de aici, tinerii s-au intersectat cu un alți băieți, din Techirghiol. Unul dintre cei din urmă a făcut o afirmație la adresa frizurii unuia dintre cei din București, moment în care inculpatul a scos din buzunarul pantalonilor un briceag, i-a deschis lama și a aplicat cu vârful acesteia o lovitură în zona spatelui celui ce a făcut gluma, după care a părăsit zona în fugă, reușind să se facă nevăzut (oprindu-se pe faleza superioară dintre plaja „Debarcader” și plaja „Belona” a stațiunii Eforie Nord, unde a închis lama briceagului și l-a abandonat în spațiul verde din zonă) odată cu acesta părăsind în fugă zona însă în direcții diferite și cei ce îl însoțeau. A fost identificat de polițiști și și-a recunoscut fapta. Victima a fost transportată la spital, unde a stat câteva zile internată, iar medicii legiști au stabilit că viața nu i-a fost pusă în pericol, necesitnd o reexaminare pentru a se vedea dacă survin complicații, însă sus-numitul nu s-a mai prezentat în vederea reexaminării medicale și a necesitat 14-16 zile îngrijiri medicale. De partea cealaltă, victima a precizat că a rămas șchioapă în urma înjunghierii. Mai mulți tineri audiați în cauză au precizat că nu mai știu exact ce s-a întâmplat, întrucât se aflau sub influența băuturilor alcoolice și a fost o bătaie generală între cele două grupuri. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La 30 de ani dupa revolutie cam multi comunisti pe aici
1
0
taci ca esti prost bosorogule! hai marsh la c.a.p. si suge-o!
3
1
Bineinteles ca asta doresti ca doar esti comunist iar comunistii sunt niste putori inepte, tortionare psihopate si sadice. Tu esti dovada! Canalul o sa-l faceti voi spurcaciuni comuniste! Si o sa-l umpleti cu bucati din spatele vostru taiate cu bricege stirbe, date cu sare si acoperite cu excremente ca si voi! Nu scapati nici in gaura de sarpe ptr ce ati facut! Haita-i puternica si va va sfasia! MORI JAVRA!
4
2
Ptr 16.14. Iti doresc sa ai parte de un briceag mai mare in spate, imbecilule. Haite nenorocite. Ar trebui sa va adune pe toti sa mai faceti un canal, scursurilor..
4
6
Eheheeei si mata stia de pula iat tactul de pulan de securist sclavete borat dar nu inseamna ca era bine. Iar gunaoiele aste ade procurori unde vad ei tentativa de omor daca ala i-a dat-o pe spate cu un cacat de briceag? Lasati ca va aratam noi OMOR nu tentativa!
6
5
Pe vremea socialismului derbedeii astia stiau de frica.
4
4
traficul de droguri de la eforie nul mai vede nimeni
9
3
Cand esti o publicatie de 3 parale si nu mai ai ce publica in afara de accidente rutiere atunci apelezi la arhiva si vi cu stiri senzationale vechi
15
5
Iar VECHITURI ! Si aseara unii se taiau prin Vama Veche !
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614