REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Terminalul sosiri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, 'invadat' de şoareci

Terminalul sosiri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, 'invadat' de şoareci

Replica API 19 noiembrie 2018 | 14:12 557

Bine aţi sosit la Constanţa! În faţa Gării Constanţa aveţi oricând ocazia să vă călcaţi pe picioare cu cerşetorii ori cu duduile care vând ţigări, iar în Aeroportul Mihail Kogălniceanu, la terminalul sosiri, puteţi fi oricând întâmpinaţi de... rozătoare! Staţi liniştiţi, rozătoarele nu vă vor ataca pe dumneavoastră, pentru că sunt deja ocupate cu produsele din automatul de cafea, chipsuri şi cornuri!

Imaginile cu produsele ronţăite au fost surprinse vineri searam la terminalul sosiri din cadrul aeroportului, iar în condiţiile date, sugerăm conducerii aeroportului să ia măsuri şi, eventual, să-şi anunţe colaboratorii în vederea înlocuirii aparatului cu totul, nu doar a produselor deteriorate de prezenţa şoarecilor!

Citește și: În Terminalul Sosiri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu vor fi montate aparate cu ultrasunete pentru a goni rozătoarele

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soarecii de la aeroport au luat o gura si au fugit multi dintre ei fiind internati la spitalul judetean o parte din acestia prezentand simptomele unei toxiinfectii alimentare iar cealalta depresie acuta de halul in care au ajuns constantenii sa fie condusi de curve stil Lizeta si Corina Martin si jeguri insemand toata administratia publica locala din 89 si pana in prezent secu si pilosi psd sau altele .Toti soarecii prezenti au cerut la fata locului au cerut azil la aeroportul din Frankfurt fiind cel mai mare,repectiv Charles du Gaulle pt soarecii vorbitori de franceza
10
0
Ce s-a intamplat cu datoriile imense pe care le avea la Aeroport verisoara lui Fotu diva Gabi? Deci nu s-au platit?
5
0
La ce va puteti astepta decat la mizerie, asta multumita senatorilor deputatilor primarilor care nu au adus in 30 de ani nici un benefeciu socieatatii civile, mai avem fratilor inca 20 de ani de chin cu nenorocitii astia.
2
0
Artagea spagarul de la aeroport si cel mai tare futac din zona.Se crede un mare pizdar dar el este o zdreanta care baga botu la savarina
2
0
In afara de faptul ca nu exista lideri si conducatori adevarati, educati , cultivati ,in acest bazar numit Constanta , sa fie clar : NU SE VREA . Suntem prea in SUD si EST
13
0
Cand putem zbura si noi de la MK in mai multe destinatii? Parca Constanta e cel mai prapadit judet! Voi astia care va considerati elita judetului chiar nu luati atitudine? Nu aveti respect macar pt voi? Trebuie sa batem drumul de Otopeni de fiecare data? Chiar nu intelegeti ca cu cat mai multe zboruri va merge si voua mult mai bine treaba! Faceti ceva odata, ca de asta nu va inghite lumea!
13
0
Atata timp cat reuseste sa manevreze prostimea machedoneasca si sa tina angajati cu salarii de gunoieri Fotu e pe felie!!!
12
2
cta aeroport arata ca si orasul ......fara profesionisti , acest aeroport va fi mereu doar o aerogara fara zboruri .....
14
0
Sa bage zdrentele motani capabili care sa mardeasca soriceii,si caini viteji care sa potoleaeca motanii!
12
0
DA sa cerceteze daca deratizarea s-a facut real sau doar pe hartie ca banuiesc ca s-a facut pe multi bani!
14
0
Isi merita Fotu cei o suta de milioane pe luna? Pana la urma misiunea lui e sa tina salariile cat mai jos ca sa fie pierderile aeroportului cat mai mici? Bai da chiar nu gasiti un lider sindical care sa lupte ptr drepturile voastre?
20
3
Artagea Fotu Acatrinei si Boldea au salarii de mii de lei pe luna iar prostimea prostita de Fotu are lefuri mizerabile comparativ cu celelalte aeroporturi! Intrebarea e cat vor mai lasati de autoritati cei de sus ca sa duca aeroportul la ruina?!?
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108