REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tinere din Cernavodă şi Mangalia, OBLIGATE să se prostitueze în străinătate! Erau supuse unor abuzuri greu de imaginat

Tinere din Cernavodă şi Mangalia, OBLIGATE să se prostitueze în străinătate! Erau supuse unor abuzuri greu de imaginat

Replica API 28 martie 2019 | 14:30 1803

Mărturiile incredibile ale tinerelor!

Mărturiile incredibile ale tinerelor!

sursa foto mcpotar com

Și-a obligat soția și amantele să se prostitueze în străinătate, le maltrata până la sânge și le amenința periodic că le va înștiința familiile despre activitatea pe care o întreprind. A fost condamnat definitiv la 9 ani cu executare, dar consideră că i s-a făcut o nedreptate.

Vorbim despre un individ din Cernavodă, Gheorghe Florin Neculai, un proxenet periculos care, prin metoda atașamentului emoțional, dar și prin constrângere, a determinat practicarea prostituției în folosul său de către mai multe femei, îmbogățindu-se și trăind o viață de lux 7 ani de zile, în timp ce victimele sale trăiau cel mai crud calvar.

Bărbatul încearcă din spatele gratiilor să obțină anularea hotărârii de condamnare, motivând că probele procurorului de caz sunt fabricate, acuzându-l pe acesta că s-a culcat cu soția sa. Iată mărturiile incredibile ale tinerelor care au făcut greșeala de a se îndrăgosti de monstrul cu chip de om!

Mai multe tinere din Mangalia și Cernavodă au căzut în plasa individului din Cernavodă, Gheorghe Florin Neculai. Le promitea căsătorie și copii, după care le convingea să se prostitueze pentru a strânge bani de casă și mașină.

Ulterior, fetele, când l-au cunoscut cu adevărat pe monstrul cu chip de om, au vrut să renunțe, însă n-au reușit, deoarece erau bătute și amenințate că famiilor lor vor afla ce activitate întreprind, dar și că le omoară rudele. Însăși soția lui practica prostituția, însă femeia l-a denunțat după ce bărbatul i-a agresat fiica minoră, copil pe care îl avea dintr-o relație anterioară.

Cum a început totul?

În anul 2002, A.I.N. l-a cunoscut pe Gheorghe Florin Neculai cu care, ulterior, s-a și căsătorit. Începând din anul 2008 a convins-o să practice prostituția în Spania și Elveția, reușind să obținând pentru el sume considerabile de bani, cu multe zerouri, bani pe care i-a folosit în interes personal.

În perioada 2010-2012, a obținut sume de bani și de la concubina sa, S.A., care practica, inițial, de bună voie, prostituția în străinătate, Turcia și Spania. Dar ulterior, prin constrângere, respectiv prin amenințări și prin violențe fizice repetate, a determinat-o pe aceasta să continue practicarea prostituției în străinătate, obținând în acest mod zeci de mii de euro, pe care i-a folosit în interes propriu. În perioada 2011-2012 a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției de către D.T. în străinătate, iar ulterior, prin constrângere, respectiv prin exercitarea de violențe fizice, a determinat-o pe aceasta să continue practicarea prostituției în străinătate, cuantumul acestor sume nefiind însă stabilit.

Ce au spus fetele în fața judecătorilor:

Soția a povestitit judecătorilor că l-a cunoscut pe inculpat în anul 2002, iar în anul 2008 a determinat-o să practice prostituția în străinătate, întrucât niciunul din cei doi nu avea loc de muncă. Astfel, a plecat în Spania, unde a practicat prostituția în cluburi și hoteluri, iar sumele de bani obținute le trimitea soțului.

În anul 2011, bărbatul a cumpărat din sumele de bani trimise de ea un autoturism marca Audi A6 la prețul de 17.000 euro, pe care l-a vândut apoi, iar în anul 2012 cei doi au cumpărat un imobil situat în Cernavodă, la prețul de 40.000 euro, și care a fost renovat, renovările costând aproximativ 25.000 euro. Soția a declarat că s-a hotărât să-l denunțe pe inculpat întrucât a aflat că în cursul anului 2015 acesta a agresat-o sexual pe fiica sa dintr-o relație anterioară și că și-a dat seama că acesta încearcă să o convingă și pe ea să practice prostituția.

Amanta S.A. , din Mangalia, l-a cunoscut pe inculpat pe o rețea de socializare și a început o relație cu el, iar după aproximativ trei săptămâni acesta i-a propus să plece în Spania pentru a se prostitua, întrucât aveau datorii ei ca și cuplu, și pentru a-și construi un viitor, pentru a-și lua o casă și o mașină. Ea a povestit magistraților că în perioada 2010- 2013 a avut o relație de concubinaj cu Gheorghe, locuind împreună cu acesta într-un apartament din orașul Cernavodă.

Întrucât nu era hotărâtă să meargă să se prostitueze, bărbatul a bătut-o și, de frică, femeia s-a conformat și a acceptat să plece în străinătate. Alături de ea a mai fost o altă tânără, D.C.I., victima aceluiași individ, practicând prostituția în club. S.A. a declarat că în perioada în care practica prostituția în Spania era amenințată telefonic de bărbat, iar la un moment dat, când acesta s-a dus în Spania, a bătut-o cu o coadă de mop și cu cureaua pantalonilor pe motiv că nu obținea suficient de mulți bani.

De asemenea, martora a mai arătat că la un moment dat s-a întâlnit cu inculpatul în România pentru a-i preda suma de 3.000 euro, iar acesta, fiind nemulțumit de sumă, a lovit-o cu pumnul în coaste, a tras-o de păr și a lovit-o cu capul de geamurile autoturismului în care se aflau. Banii pe care îi obținea îi erau luați de către proxenet, subliniind că acesta o amenința că îi omoară fratele în vârstă de 14 ani la acel moment, și că va dezvălui familiei sale că este prostituată în străinătate, dacă nu continuă să practice prostituția în folosul lui.

În tot acest timp, individul a obținut aproximativ 306.000 euro. Colega ei de suferință era, de asemenea, bătută de monstru, în mod regulat, întrucât aceasta, în practicarea prostituției, nu dorea să întrețină acte sexuale anale și, în consecință, nu obținea sume de bani suficient de mari. Cele două au reușit să fugă din Spania și s-au întors în România, unde i-au făcut plângere.

Mama bărbatului, ”băgată” în afacere

De precizat faptul că D.I., tânăra care se prostitua alături de amanta individului, o cunoștea pe mama bărbatului, complice la acțiunile fiului ei. Aceasta a spus că avea cunoștință de faptul că bărbatul era proxenet și că a acceptat să se prostitueze, deoarece s-a îndrăgostit de el. Martora a precizat în instanță faptul că a fost agresată fizic în mai multe rânduri de către inculpat, inclusiv de față S.A., care a intervenit o dată în apărarea ei, dar a fost agresată și ea, iar motivul principal al agresiunilor fizice era acela că acesta nu era mulțumit de câștigul zilnic obținut din prostituție.

Martora D.T. era vizibil afectată în ședința de judecată, inițial neputând formula o declarație din cauză că se simțea rău fizic, arătând că se simte intimidată de inculpat, care se afla în boxa arestaților. Pentru aceasta, instanța i-a permis să ia loc în sală pentru a se liniști, după care aceasta a formulat declarația. În instanță a mai consemnată declarația altei martorei, A.V.S. care a practicat prostituția, inițial, alături de soția bărbatului, în Spania și Elveția, apoi împreună cu S.A. și D.T. .

În replică, proxenetul a spus judecătorilor că el este nevinovat, că nu le-a bătut pe fete și nu le-a obligat să se prostitueze, că acestea se îndeletniceau cu această activitate dinainte de a le cunoaște el și că banii primiți de la ele nu le folosea în interesul său personal, ci pentru interesul cuplului.

De asemenea, a declarat că nu a avut o relație cu numita D.T., că aceasta s-a prostituat în folosul mamei lui și că el nu a obținut foloase de pe urma activității acesteia și nici nu a fost violent cu ea. Cu privire la mijloacele sale de existență, el a arătat că și-a câștigat existența din activitatea societății comerciale a cărei administrator este, S.C. Speed Gigi SRL, în cadrul căreia a avut un bar în Cernavodă, 4 mașini care efectuau activități de taxi și o spălătorie auto în Constanța.

A mai precizat judecătorilor că veniturile obținute au fluctuat între 5.000 lei și 30-40.000 de euro pe an, venituri din care trebuia să achite impozitul pe venit și salariile angajaților. Judecătorii nu l-au crezut, mai ales că, potrivit Registrului Comerțului firma a fost înființată în anul 2004, însă din 2010 până 2013 activitatea acesteia a fost suspendată.

În perioada 2012-2014 societatea a avut 0 (zero) angajați și profit 0 (zero). Fapt pentru care a fost condamnat l 9 ani cu executare. Pentru că a ”semănat” teroare în rândul victimelor, bărbatul nu are voie, după eliberare, timp de trei ani de zile, să se apropie de acestea ori de famiile lor

Pe 15 martie a.c., magistrații i-au respins contestația formulată împotriva deciziei de condamnare.

Precizăm faptul că, în trecut, a mai executat o condamnare de trei ani în regim de detenție, tot pentru proxenetism.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruk se fute in funduletz in lipsa lui nevastasa are un glas suav de femeie sensibila din catelul lui unu si lui altu nu a iesit mdeaaa si el fata in felul ei
1
0
partea buna este ca se aduc bani in tara si se sustine economia,vorbesc de fetele care fac asta din placere fara a fii obligate de cineva.
1
0
ne convine sau nu, asta este realitatea, banii facuti usor, tentatia este prea mare, vinovati suntem cu totii, fiecare din noi aratam cu degetul dar avem si un pic de invidie totodata !
1
0
Da de aia lu Barbu, Bianca ce ziceti? Si aia fata cuminte si frumoasa si asi rupe curu in Franta pt constanteni...da na are gucci si balenciaga in picioare fata!
4
0
Va pun o intrebare domnule comandant cms sef Dancu Constantin al IPJ Constanta despre traficul de persoane si proxenetismul din judetul Constanta ce ne puteti spune ?. Ce ne poate relata imputernicitul comandantului de politie al orasului Cernavoda cms sef dl Tarnasoaga Costel despre proxenetismul din Cernavoda?. In concluzie sunt n proxeneti in judetul Constanta care traiesc bine mersi si nimeni nu face nimic ,sunt n tinere trimise la produs si politia ce face?.Politia isi ia salariile frumoase si spaga de tacere?.Atunci desfiintarea politie judetului Constanta dle cms sef Dancu Constantin.
7
1
sa va bag un deget in cur si dupa in gura
3
3
Si fostu militian bogdan era mereu in carti pe.statu de plata al multor baieti de cartier
6
2
el este doar o sageata, reteaua este mult mai mare !!!!
5
0
Pai la cifrele vehiculate in articol demisioneaza si restul fetelor cinstite si cuminti,dar structurile statului pentru ce sunt platiti,confiscati tot ce nu se poate justifica cu acte,tara e saraca aduceti banii la buget!
5
2
E vorba de fratii Ruginitu, niste GUNOIE SOCIALE cu aere de mari afaceristi, nu le face pielea 2 bani, niste CIORI FLAMANDE, care au mostenit meseria din familie, ta-su la fel a facut cu ma-sa, asa fac si copii, singurul care a scapat de puscarie este mucusol cel mic Gaga, care de foame a ajuns isi trimite nevasta la strada si este foarte mandru ca pupa-n pula juma de Europa! FB Camelian Niculai si Niculai Bianca.
14
2
saracele, chiar imi este mila de ele, au acceptat ca niste tarfe ce sunt, sa fie tarfe si apoi cand realizeaza ca isi rup pizda degeaba si ca ele nu sunt decat folosite se trezesc la realitate, cliseu , nu ai ce sa le compatimesti, bataile au venit dupa ce au acceptat si dupa ce erau deja in bransa de mult , spor la bani fetelor si schimbati pestele ca asta va bate
9
2
Si cei trei frati Vasilica ridvan si piti si au luat masini unul din drogurile femeii ne omoara copii jegoasa altul din kilometrajul femeii iar pestele piti nu.i ajunge cate are a luat o pe asta din oras o tine numai in casa nu mai iese femeia nicaieri ala cu nevasta si copii pai din ce muncitoare si cuminte a transformato sa curatati orasul de pramatiile astea sa fie libere femeile astia sunt mai curve decat curvele nu sunt in stare de nimic ajung la mila femeilor
9
1
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs si el sta toata ziua la entourage pe terasa si maicasa spala in Italia la cur mosii
12
1
sticlute cu ceva benzina nu aveti fetelor sa le aruncati spre dimineata aprinse in cocinile in care dorm acesti derbedei, sau ceva acid nu gaseati de cumparat sa le aruncati in fata, sau ceva de borat in farfurie, daca vroiati va puteati debarasa de ei original, daca ati continuat inseamna ca v-a placut
11
0
Acesti pestitrebuiesc execurati k in albania,in cernavoda este un jeg de tigan,tine fetele in beci.politia este corupta acolo
19
0
Vine nenea Tudorel Toader da o ordonanta doar este an electoral trebuie voturi.
7
2
Bine le-a facut. Isi merita viata pe care o au sau au dobandito. Daca incerci sa intrii in legatura cu fatucile din ziua de astazi, numai arogante si cu nasul pe sus. Asta, desi consider ca este vinovat conf legii, le-a facut un bine.
6
2
Pe cei din cernavoda cind ii saltati. Pe beligan adi care da bani cu camata pe encica alexandru pe babica gaznu etc
10
1
da, da diana nu e bunaciune e o varza acra
12
10
Sa ii luati dracu pe toti din Mangalia de la mic la mare si cu droguri si cu tigari si prostitutie si inselatorie si ce dracu mai fac!!! Uni sunt in puscarie nevinovati si alti stau freaca pula prin baruri si cafenele. Sa se plateasca smecheria odata!!!
6
2
Bai bulangilor ba chiar nu aveti treaba tot atata va vorbiti de familia lu verde ce mortiii voistrii de smecheri de duzina sunteti voi jogudilor sai sufeti pula lu verde ala tot ai faceti reclama atata eu cred ca femeile voastre fac asta si voi scieti de Vere ala
4
14
eu ca sef al primariei c- voda am posedat toate bunaciunile din subordine si apoi prin dispozitiile emise de mine le-am ordonat sa-mi aduca si mie o parte din foloasele obtinute de ele de la alti pampalai fiind controlate de indragita de diana care este o experta in asa ceva .
16
19
Nevestele, curvele tiganilor din Mangalia muncesc cu spor si cu sudoare , baietii stau atarnati la Lavrion , curva lu Radu are un plod acum dar v a pleca si ea curand ca deh trebuie achitata coliba care o are . Curva lu Raim , Andreea are si aia kilometraj luuung , dar fata desteapta a avut pretentii la X6, la cate batoane de salam a incasat ... Giani si ala cu fata lui de plangacios alta pramatie.Saraciile astea sunt paraziti , bacteriile Mangaliei. Analfabetii cu permise false , la doua clase sigur ca nici nu stiu carte dar au parerea ca sunt de catifea tiganii ,,,, parfumati dar put
14
0
nedreptatea e ca a luat cam putini ani de puscarie acest parazit, trebuia sa ia puscarie la greu, maxim adica
20
0
...trebuie.Tot acesti indivizi din sistem ia sfatuit pe proxenetii sa isi deschida o afacere drept perdea la proxenetism si nimeni nu o sa le mai zica nimic.Si ca exemplu in Cernavoda: spalatorie si carciuma Suraj,carciuma Sandulescu,Rusu,gogoserie Lefterica Daniel,spalatorie Iarnutac Marius,vanzari automobile None,Piron,Closca,club de noapte Grigore,carciuma Gaga ruginitu si exemplele sunt fara numar.Concluzia este ca sistemul din Romania protejeaza proxenetii deoarece de aici acesti domni traiesc bine.Daca un amarat cade pe bec si nu are suport material banesc este dus la ocna.
19
2
Daca e sa cred ce spun uni despre Cernavoda si"acvariul"din oras cum de politia de aclo nu a facut nimic.La atatia pesti chiar nu exista nici un pescar.
19
2
Singura solutie ca sa fie crezut ca e nevinovat,este sa se automutileze cu o lama pe fata!Asa o sa si scape de dorintele colegilor!
14
0
Tre sa recunosc si eu multitudinea de talente pe care Cernavoda le naste incontinuu, aducandu mi aminte de anii 2000 si de frumusetile locale cu care puteai sa faci orice, in schimbul unei cola la discoteca din oras....
10
3
Verde din Mangalia isi trimite nevasta la produs sa aibe bani sa sa isi plimbe audiul prin oras ! Mare panarama nevasta-sa isi rupe curul ...
12
1
Cernavoda este este cel mai mare acvariu din tara, dar nu vede si nu aude.
26
1
Si la Mangalia avem guvizi dastea care isi trimit nevestele la produs dar ei se cred mari Pesti ! Radu Alexa , Costi , Cafa , Mala , Moxu , Alecu si lista e lunga ...
22
0
E plin in tot judetul de guvizi ca asta.
19
0
Si la Navodari e plin orasul de pizde masculine ! Toata ziua se dau prin centru cu masini de lux sau beau cafele pe la E si au nevestele la produs in Spania sau Anglia ! Astia smecheri ! Ha Ha Ha !...
28
0
1000 de proxeneti ???.Flagelul proxenetismului a luat amploare in "orasul acvariilor" Cernavoda unde dintr-o statistica a politiei sunt aproximativ 1000 de persoane de sex feminin trimise la "produs" din care 1 % sau mai intors acasa.Zilnic acesti indivizi se plimba prin oras in ciuda concetatenilor sa le arate ce limuzine de lux au ei cu geamurile acoperite de folii negre fara a avea un minut de munca sau sa le demonstreze ca banul este la putere chiar daca ei nu stiu macar sa scrie dar au permise de conducere.Sistemul ii protejeaza pe acesti proxeneti ptr ca sponsorizeaza lunar acolo unde tr
42
2
Gunoaiele de parinti au stat in casa la VOT. Sau au votat cu cine trebuie LOL. Acum, sa se bucure. Asa sa faceti si voi.
10
19
totim pestii astia nenorociti!!! dati arme la popor!!!
23
2
Zilnic auzim de aceeasi tigani garoi care mai comit cate o infractiune...solutia ar fi sa le oferim o excursie in desert doar cu bilet dus
47
1
Bietul pestisor si bietele sirene imi dau lacrimile ......
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367