REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tineri prinși în timp ce se drogau în zonele Casa de Cultură și Pod Butelii

Tineri prinși în timp ce se drogau în zonele Casa de Cultură și Pod Butelii

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:24 306

Jandarmii au surprins în Constanţa, șase persoane care avea asupra lor un grinder metalic, 17 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie și 9 bile de staniol împăturite, cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.

Mai exact, joi, 6 decembrie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea Casei de Cultură și Pod Butelii, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 18-25 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor, jandarmii au mai găsit un grinder metalic, 17 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie și 9 bile de staniol împăturite, cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător. Grinderul, bucățile de staniol și pliculețele cu fragmente vegetale găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agent locala ovidiu aghisan cere spaga la soferi probabil sa isi cumpere droguri aghisan locala ovidiu un drogalau aghisan
0
0
Are un cox de nota 10 acolo in cet
0
0
Dovada ca au fost prinsi
0
0
Ba oameni buni voi sunteti incuiati rau . . se poate pune stop orcand la etnobotanice dar se fac bani si se creaza haos !
3
0
Lasati ma jandarmilor lumea in pace,voi nu vedeti ca aveti dosare penale ca ati abuzat,agresat,gazat cetateni suavi,gingasi si vor sa va bage la beciul domnesc?Lasati-i sa fiarba in suc propriu,selectia naturala sa-si urmeze cursul,ca-i prindeti ca nu-i prindeti solda e aceiasi dar nu va bateti capul.Mai bine beti o cafea!
4
0
Nu este cartier in Constanta unde sa nu se vanda etnobotanice . Chiar in centrul orasului sunt cei mai multi care vand . Stiti ce fac tigani , ii lasa pe copii sa vanda etnobotanice pentru ca iei sunt minori si faptele lor nu sunt pedepsite ca atunci cand vinde un adult . Jandarmi cunosc foarte bine locatiile celor care vand etnobotanice . Vad ca totusi sunt lasati sa mai vanda . Nu este suficient ca sunt prinsi cei care fumeaza , ar trebui adunati si bagati dupa gratii cei care vand sau cei care isi pun progeniturile sa le vanda . Si daca sunt prinsi , pedepsele sunt mai mult simbolice .
10
2
Are Papacostea Alexandru niste marfa doamneee te lingi pe degete, tragem cu maicasa Cox pe terasa
4
3
Sa spuna de unde a cumparat drogurile
7
1
unu da altu ia .. . o mana se spala pe alta !
2
5
cine ia prins jandarmeria . si nu e prima data cand jandarmi prind persoane care vand droguri . Nu ii mai injurati . nu mai vreti sa se desfiinteze jandarmeria . sa vina drogatii sa va dea in cap si voi sa i sunati pe aia de la Rezist sa vina sa patruleze pe strazi sa va apere
7
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272