REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tinerii SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni, în Mamaia, MUNCEAU pe litoral!

Tinerii SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni, în Mamaia, MUNCEAU pe litoral!

Replica API 29 august 2018 | 13:45 487

Şoferul FUGAR a fost arestat!

Şoferul FUGAR a fost arestat!

Au venit să muncească pe litoral și au trecut printr-o experiență cumplită. Este vorba despre doi tineri din Vaslui, fată și băiat, prieteni, care au fost, efectiv, spulberați de un autoturism care rula cu viteză, în Mamaia. Șoferul a fugit de la fața locului, prezentându-se ulterior la Poliție cu un avocat, precizând că s-a speriat.

Tânărul din Ciobanu, care a spulberat doi pietoni în timp ce se angajaseră în traversarea carosabilului pe marcaj, în stațiunea Mamaia, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile. Este vorba de Ionuț Marian Dobre, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu. El a fugit de la locul faptei, venind ulterior la sediul Poliției însoțit de un avocat ales.

Victimele, fiind vorba de doi tineri din Vaslui sunt mai bine, fata fiind internată pe Secția de Terapie Intensivă Chirurgie Pediatrică, cu mai multe fracturi, inclusiv de bazin, conștientă, colaborantă. Prietenul ei a fost supus unei intervenții chiurgicale și are și el mai multe fracturi, inclusiv faciale. Ei se aflau pe litoral pentru a munci. Amintim că un conducător auto, la data de 26 august a.c., în jurul orei 00:20, a surprins și accidentat doi pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreptul restaurantului Astoria, din stațiunea Mamaia.

Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată, de 15 ani, respectiv un băiat, de 17 ani, ambii din județul Vaslui. Aceștia au fost transportați la spital.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, conducătorul autoturismului care a părăsit locul faptei, a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Ciobanu. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Poliției stațiunii Mamaia au participat la efectuarea cercetărilor în vederea identificării acestuia. Imaginile din timpul impactului sunt șocante. La minutul 1 și 44 de secunde, se vede foarte clar cum un alt autoturism trece cu viteză și, efectiv, îi spulberă pe cei doi, aruncându-i câțiva metri.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua randuri de masini franeaza la o trecere de peitoni. Ce gandeste mandrul sofer din Ciobanu ? "Aia franeaza de prosti, tu esti destept, accelereaza si arata-le la fraieri cine-i nr. 1"
1
0
Ce sa-i ceri , frate ? E din Ciobanu...
3
1
La puscarie daca oprea si suna la 112 circumstante atenuante! Fuga de la accident executat in public ca recompensa si exemplu!
3
0
Aloooooo, itemeul!!!! Nu te autosesizezi????? Nu, pt ca la cata machidonime jegoasa e in voi, ma itemeule, ma!!!!! Cum sa controlezi alti machidoni jegosi si evazionisti. La puscarie cu japitele de nationalitati conlocuitoare!!!
8
2
15 ani ? si muncea pe litoral cu acordul parintilor ? sau totul la negru ?
7
0
nici avionul pe pista la decolare nu prinde viteza aia. dar ce ziceti de soferii care nu acorda prioritate pietonilor care trec cu cateva secunde mai devreme?
6
0
Din pacate o sa scape usor ... probabil ... ca il rezolva tati
2
2
Sa putrezeasca in puscarie!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218