REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Titi Cenușă, fostul arhitect al județului, a prins un contract la Primăria Oltina

Titi Cenușă, fostul arhitect al județului, a prins un contract la Primăria Oltina

Ana Maria LIPAN 14 decembrie 2022 | 00:00 1662

Fostul arhitect al județului, Titi Cenușă, a obținut încă un contract cu statul, fiind vorba de această dată de realizarea unor servicii de urbanism pentru Primăria Oltina, contra valorii estimate de 36.000 de lei.

Titi Cenușă

Titi Cenușă, fostul arhitect-șef al județului Constanța, a devenit afacerist de când a ieșit din Consiliul Județean, bifând o sumedenie de contracte cu statul. Acesta a mai împușcat un contract, ce se ridică la suma de 36.000 de lei, pentru realizarea documentațiilor de urbanism, ofertantul fiind Primăria Oltina.

Primăria Oltina

În trecut, colaboratorul lui Nicușor Constantinescu, a mai lucrat cu primăriile din Fântânele, Ion Corvin și Amzacea, încasând în cazul primelor două contracte nu mai puțin de 70.000 de lei. 

Titi Cenușă a activat timp de aproximativ 10 ani ca arhitect-șef al județului Constanța, în mandatul lui Nicușor Constantinescu, alături de care a fost acuzat că, în perioada iulie 2007 - aprilie  și-a încălcat atribuţiile de serviciu, în contextul derulării Acordului de asociere în vederea participării la procedura de achiziţie publică «Documentaţie cadastrală şi înscriere în cartea funciară a reţelei de drumuri publice de interes local din judeţul Constanţa şi realizarea soluţiilor geospaţiale pentru gestiunea căilor de transport rutiere»“.

De ce este cercetat Titi Cenușă!

Titi Cenușă a fost acuzat că, în perioada iulie 2007 - aprilie 2013, împreună cu Nicușor Constantinescu, și-a încălcat atribuţiile de serviciu, în contextul derulării Acordului de asociere în vederea participării la procedura de achiziţie publică «Documentaţie cadastrală şi înscriere în cartea funciară a reţelei de drumuri publice de interes local din judeţul Constanţa şi realizarea soluţiilor geospaţiale pentru gestiunea căilor de transport rutiere»“.

Dosarul se află încă pe rolul Tribunalului Constanța, cu termen de judecată pe 17 ianuarie 2023. Pe 29 noiembrie s-a scurs un alt termen în dosar, însă magistrații au amânat pentru ianuarie cauza, în vederea administrării probelor propuse. Tot în ianuarie se vor pronunța asupra probelor solicitate de inculpați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votati AUR
0
0
Titi zis si arhitectu are succes la primarii p****i si corupti.
1
0
a transformat Constanta intr-un haos in ale betoanelor si a zburat la Oltina
2
0
face din oltina ...scrum si cenusa!
1
0
A fost om de linia intai la spaga ptr Nicusor in golanelile cu eoliene, fara scoala serioasa- subinginer auto, protejat si folosit de Stroe. Incompetent si inganfat, turnator si mincinos. Nu prea se spala dar se dadea cu parfum . A furat si a tepuit pe multi. Nu se pot spune lucruri bune despre el.
2
0
deci fraierul asta spagar este responsabil de mirlanirea constantei,arata camun sat machidonesc tirtanesc,betonat,cimentat.arhitectul melcilor,asta nici o banca din parc nu e in stare sa proiecteze.dupa mecla e bun la maturat pe strada!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212