REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Trafic infernal în Constanța din cauza lucrărilor de pe Podul de la Butelii!

Trafic infernal în Constanța din cauza lucrărilor de pe Podul de la Butelii!

Replica API 12 martie 2019 | 00:35 732

Atenție, șoferi! În dimineața de luni, 11 martie, s-a circulat bară la bară în Constanța, mai exact de la sensul giratoriu de pe bulevardul I. C. Brătianu, zona hipermarketului Cora, până aproape de cartierul Palas.

Menționăm că totul a plecat de la faptul că a intrat în reparații cea de-a doua jumătate a pasajului (Podului de la Butelii), adică partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, traficul rutier este restricțonat, începând de luni dimineață, 11 martie a.c., pe sensul de mers pe care se efectuează lucrările, iar pe jumătatea recent reabilitată se va circula în ambele sensuri.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai prostilor o sa las masina acasa cand transportul in comun o sa fie civilizat fara ciori si cocalari in autobuzele de rahat care sunt acum! Ideea de baza este sa asiguri fluenta in traficul unui oras nu sa-l ingradesti cu lucrari de cacat si lipsa de parcari!!!
3
2
propun pe 15 martie sa oprim traficul 15 min la ora 15 pe Podul de la butelii in semn de protest fata de autoritatile locale ptr bataia de joc a incompetentei.
3
2
Sunt ratat. Multumesc prostii mei. Sper ca eu si familia mea sa mor in accident. Va astept la after party dupa mormantarea mea
3
1
maxime nu este nimeni obligat sa iti inghita tie noxele de la autovehicul.
5
3
ti-o dau prin gura pana faci temperatura. Pe ma-ta s-o urci in ratc cu discriminatii.
4
21
Vine vara iar o sa vedeti cum stau constantenii ca sobolanii in trafic merg 2 km intr-o ora mersul pe jos nu le mai place le pute.
24
1
Lasati '' cazanele '' acasa si mai circulati si cu transportul in comun , puturosilor !
24
17
Muistule mamsmci cacat sute la puscarie cu tot cu berd. Sigur nu mai iesi primar sa vezi atunci pe putin 10-15 ani la bulau. Machedon imputit.
20
4
Stati asa ca face fagadau promisiuni noi la anul si prosti-l cred, iar altii isi baga picioarele in el de vot. Acum 3 ani promitea acolo pasaj subteran, pasarela supraterana etc. In 3 ani a facut fix pix. La anul o sa promita iar...
22
2
In capitala salariile sunt mai mari,mutati-va aici sa vedeti trafic!
10
5
Inca 5.ani futuva in gura
21
2
25 de min de la intrare in Constanta pana la sensul de la Cora..
21
0
Vreau sa ne spuna primaria, daca stie, cate semafoare sunt sincronizate pentru fluidizarea traficului?
20
1
stati sa vedeti cand o sa faca dobitocu ala de fagabou banda unica de autobuze ,pt a opta cat mai multe lume transportul in comun, ca sa creasca veniturile companiei . A si declarat bou satului ca i se rupe ca se vor creea mari ambuteiaje si nervii o sa fie intinsi la maxim . MUE FAGADAU MUE PSD MUE
29
9
Asa este de ani de zile,e foarte aglomerat pe b-dul Bratianu la orele diminetii,mai ales in portiunea dintre Lidl si sensul giratoriu de la Cora.Barem de cand se reabiliteaza podul,e vai si amar!
29
0
Se circula bara la bara si la sensul giratoriu de la intrare constanta Auchan, la sensul de la Dorally.In tot orasul se circula infernal, fluidizarea traficului pulii!!
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212