REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Traficantul de droguri Fantoți, condamnat la ani grei de închisoare

Traficantul de droguri Fantoți, condamnat la ani grei de închisoare

Virgil STOIAN 9 ianuarie 2023 | 00:00 4133

M. V. Ș., zis Fantoți, și P. S. au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri de risc și mare risc. În urma perchezițiilor imobiliare, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Traficantul de droguri Fantoti, condamnat la ani grei de inchisoare

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui M. V. Ș., la 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc în timp ce P. S. a primit 3 ani de închisoare, cu suspendare pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc. Sentința a fost dată pe 6 ianuarie 2023 și nu este definitivă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat, la data de 16 octombrie 2021, 3 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc. Este vorba despre M. V. Ș., zis Fantoți, și P. S. Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. Potrivit anchetei, M. V. Ș. deținea droguri de risc și de mare risc  în imobilul unde avea adresa de domiciliu, droguri pe care le punea în vânzare, fie în mod direct de la fereastra locuinței sale, fie prin intermediul altor persoane cu care se afla în legătură infracțională.

Traficantul de droguri Fantoti, condamnat la ani grei de inchisoare

Cunoscut cu antecedente penale și la cuțite cu fosta iubită

Precizăm că M. V. Ș. a mai ajuns în atenția oamenilor legii tot pentru trafic de droguri. Amintim că la data de 31 iulie 2016, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa au efectuat 24 de percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa, în scopul destructurării unor grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri, formate din 22 de persoane, fiind și el implicat. Între timp a ajuns să fie la cuțite și cu fosta iubită. Se pare că aveau de gând să se căsătorească, decizând să achiziționeze împreună un apartament. Ulterior nu s-au mai înțeles, el a dat-o pe ea afară din casă, apoi s-a întors roata, conflictul ajungând să fie tranșat în instanță. Se pare că el susține că a plătit mai mult, sau chiar tot, în ceea ce privește investițiile din apartament, inclusiv avansul pentru apartament, ea urmând să plătească ratele. De cealaltă parte, femeia susține că nu este adevărat, că ea a plătit, fiind singura cu un venit stabil, M. fiind pe la... pușcărie în acea perioadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un traficant infect.. jeg idiot..
2
0
in ASIA mergeau la spinzuratoare .
1
0
Sa o s**i cu tot neamul tău de p****i.te pricepi acum și la cazuri penale mm de distrusa!
0
0
Papacostea Alexandru sta pe ganduri la munca imi zice ca ar reveni ca traficant ca nu ii ajunge salariul
0
1
pai vedeti cine v-a turnat, ca aici asa este
3
2
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
3
Deci a fost prins in 2016 si in 2021 si judecat doar pt 2021 ? Interesant? Pe cine a praduit?
4
1
Cică iarba drog de mare risc :)) doar in Romania evului mediu
5
6
Tziganne, exista ani grei si ani usori in parnaie? Tot prrost si mare umplut cu kkt ai ramas.
5
0
Virgile mai mai rasufli orfanule ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212