REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TRAGEDIE! A MURIT după ce s-a RĂSTURNAT cu MAŞINA! VIDEO

TRAGEDIE! A MURIT după ce s-a RĂSTURNAT cu MAŞINA! VIDEO

Replica API 31 august 2020 | 00:01 11666

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 30 august a.c., la ieșire din Constanța, pe DN 3, spre Valu lui Traian, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autoturism intrat într-un copac. O persoană este încarcerată.

UPDATE:

Potrivit primelor date, șoferul - un bărbat - a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Ce spun polițiștii:

Un bărbat de 29 de ani a condus, duminică 30 august a.c., în jurul orei 19.40, un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanța și, ajungând la km. 252+800 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pe șofer îl cheamă Ciobănașu Petrică Iulian si avea 29 de ani.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Accident rutier mortal... pe DN3 duminica 30 august .intre Manastirea Dervent si Lipnita... Tudor Marian Lucian in varsta de 23 de ani din localitatea Galita sofer al unei masini Ford intra in coleziune frontala cu un atelaj in care se aflau Cadichianu Mihaita carutas si Cruceru Gigiel pasager in atelaj ..in drum spre locul de munca ...In urma coleziuni cu atelajul... Striveste pasagerul din atalaj pe Cruceru Gigel..nu suna la 112... nu acorda primul ajutor victimei care decedeaza dupa jumatate de ora...
1
0
Ok, si care e stirea? Ca un cocalar sarac cu un cacat de matiz a crezut ca e intr-un XC90? A murit ca asa a fost sa fie, selectie naturala. Prostii sa moara. Daca intra in alta masina? Daca era o gravida pe vine langa pom care sugea pula, nu i omora? Bietul prunc. Muie PSD. Jos Mazare.
3
3
Ca un dobitoc notoriu a condus ca un idiot si a murit?
0
2
Mai prost ca tine si mata nu e nimeni.
7
0
2020, el merge cu matiz. nema abs, nema esp, instabila
2
2
Ai dreptate mai Remuse,vreau doar sa adug ca un sofer care conduce corect si preventiv asa cum spui tu are sansa sa fie chiar si omorat de cate un cretin dasta ca Mario Iorgulescu,Albu,S.Huidu,etc,omorat neintentionat bineinteles ca doar nu s-a urcat nebunul beat la volan si a condus cu peste 150 la ora cu intentia sa omoare pe cineva dar asa s-a intamplat,ghinionul soferului corect si mort pentru ca s-a aflat in acel monent cu masina pe sosea.
5
0
Daca circuli cu viteza legala,esti atent si nu ai baut,daca conduci preventiv,e in regula. Treaba este ca daca te porti civilizat in trafic,este imposibil sa nu fii claxonat,chiat sicanat de tot felul de indivizi realmente bolnavi psihic sau macar idioti. Soferii corecti sunt neglijabili ca numar.
10
1
inca un cascador taran.e bine.la mai multi!
6
6
Dobitocule , daca ai permis nu te mai urca la volan...esti pericol public !
13
0
Prostan tulcean cu opel
3
13
Fereasca Sfantul de prostii de mai jos, sper sa n-aiba masini.
17
1
Bai prostule un sofer adapteaza viteza la conditiile de trafic asa spune legea,nu poti sa circuli pe sosele mai inguste,sau aglomerate,sau in conditii de iarna cu zapada sau polei atunci dute si circula cu transportul in comun,este mai bine decat sa mori ca prostul sau sa omori alt om nevinovat,pt.ca din fericire soferul asta nu a bulit decat un pom dar sau vazut si alte accidente mai grave in care o masina intra in alta masina nu in pom.
11
3
A pierdut controlul volanului...adica a disparut volanul?
9
11
De vina este parapetul de beton ingusteaza banda 2 si tot timpul nu stii cum sa tii sa nu dai in beton beton pwste tot in ct chiar si parc face fagdau bloc beton mult in ct stop vot fagadau
1
30
si o rabla mai putin,
8
30

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218