REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TRAGEDIE! Bărbatul găsit MORT pe plajă fusese dat DISPĂRUT și suferea de o boală INCURABILĂ!

TRAGEDIE! Bărbatul găsit MORT pe plajă fusese dat DISPĂRUT și suferea de o boală INCURABILĂ!

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 331

Tragedie la Constanța. În dimineața de joi, 16 ianuarie, autoritățile au fost solicitate să intervină pe plaja din zona Faleză Nord, acolo unde o persoană a fost găsită decedată. Ulterior s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani.

O persoană a fost găsită înecată la mal, pe plaja Dacica din Faleză Nord, strada Pescarilor, joi, 16 ianuarie a.c.. Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut în jurul orei 7.58. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru cercetări, de asemenea un echipaj SAJ C2 a fost solicitat la locul cu pricina. Potrivit oamenilor legii, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență, nefiind suspiciuni cu privire la deces. Se pare că este vorba de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Constanța. Dispariția acestuia fusese semnalată joi, 15 ianuarie, în jurul orei 9.30. Potrivit informațiilor noastre, acesta suferea de o boală incurabilă, toate pistele ducând către un suicid. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic ca nu se numeste suicid in situatia de fata si o spun cu mana pe inima !A curmat suferinta lui si a familiei .O spun ca si tatal meu a facut acelasi gest in aceeasi situatie .Slujba nu se putea ca s-a sinucis .Cunosc un caz aproape identic cu Cristina T.moarta joi si gasit-a marti in luna iulie si ce sa vezi nu a primit batrana in biserica ca mirosea prea tare !Ce vina a avut decedata ca nu a fost nimeni la ea si era in putrefactie ?Si asta cu incinerarea !Pai daca nu platesti la cimitir te scoate si esti la gunoi sau la studenti !Pai despre ce vorbim ?
3
0
Cineva, ne spunea noua tuturor la un post de televiziune: "cum este posibil, ca un criminal in serie sa fie inmormintat cu mare slujba de un sobor de preoti, iar un om care nu mai suporta durerile, umilinta si batjocura sa nu fie inmormintat crestineste."
16
2
Normal ca romanii nu inteleg acest concept fiindca sunt indobitociti de religie si biserica!
23
4
D-zeu sa-l ierte. Nu a apucat pensia. In tara asta nu ai sanse la pensie, la o viata normala la batranete. Doar ei, alesii neamului, au drepturi si beneficii.
25
2
Daca am trai intr-o tara civilizata si ar fi acceptata eutanaisa sinuciderea asistata ar muri omul impcata la el in pat nu ar face gesturi disperate cu aruncat in mare sau de pe pod. Asa cum trebuie sa fie o demnitate in viata asa trebuie si in moarte de ce trebuie un om incurabil sa aibe in fata luni de suferinta cumplita daca vrea sa sfarseasca? binetnteles ca majoritatea ormanilor nu inteleg acest concept evoluat
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920