REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAGEDIE în urma accidentului de pe A4: o persoană A MURIT!

TRAGEDIE în urma accidentului de pe A4: o persoană A MURIT!

Replica API 4 august 2017 | 00:39 705

Tragedie fără margini! Femeia rănită în teribilul accident rutier petrecut joi, 3 august, pe A4, în dreptul localității Cumpăna, a murit. Cadrele medicale s-au luptat pentru a o menține în viață, însă trupul ei a cedat. Aceasta avea ambele gambe amputate și se pare că a pierdut foarte mult sânge. De asemenea, suferise și alte leziuni. Soțul ei se află internat pe Secția de Terapie Intensivă, cu o gambă amputată, pe când copilul lor se află pe Secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

"Cei doi pacienți răniți grav în urma accidentului rutier produs pe 3 august 2017 pe A4 și transportați la Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța au fost supuși ieri unor interveții chirugicale complexe. Femeia, diagnosticată cu amputație postraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor a fost operată de o echipă mixtă de medici. În timpul intervenției chirugicale pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o resusciteze. După operație, pacienta a fost transportată la terapie intensivă, unde a intrat din nou în stop cardio respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes și pacienta a decedat. Bărbatul diagnosticat cu amputație postraumatică la nivelul genunchiului stâng și fractură deschisă de femur a fost de asemenea supus unor intervenții chirurgicale complexe. Starea sa de sănătate rămâne în continuare gravă și este intubat. Cel de-al treilea pasager al autoturismului, minorul, nu prezintă probleme medicale și va fi externat", potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Era în jurul prânzului când s-a produs nenorocirea, vehiculul fiind cu numere de Brașov. Din păcate, imaginile de la fața locului au fost dramatice: sânge mult și țipete de durere. Primul care a ajuns la locul accidentului este agentul șef principal Aurelian Coliș, din cadrul Serviciului Rutier, care nu a stat pe gânduri și a intervenit. Când a observat că victimele aveau membrele inferioare secționate, a cerut în rândul celor aflați la fața locului o curea pe care a folosită pe post de garou. A scos copilul din mașină, care se afla între banchete, fiind preluat de către o ambulanță. Imediat a ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și ambulanțe SAJ. Elicopterul SMURD s-a deplasat, de asemenea, la fața locului.

Imagini surprinse cu Agentul Aurelian Coliș ,cel care a RESUSCITAT un copil și a oprit hemoragia tinerilor rămași fără picioare în urma teribilului accident de pe A4.In film se pare că si agentul a primit de la salvatori îngrijiri medicale survenite in urma accidentului grav de ieri, potrivit paginii de Facebook Special Guys All Over The World.

L.C.

Click pe imaginea de mai jos!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care mergi ilegal cu 100kmh, sper sa te intalneste din lateral cu EA-ul de 150t.
1
2
Si multi alti politai vechi ca el , cu experienta in strada , au fost trasi pe dreapta de legile tampite ale doua muieri ministarese ! Or sa ramina pe strada doar incepatorii si pilele ... VAI......
4
3
Daca se constata la ancheta ca balustrada nu era fixata regulamentar cnadnr va plati.Cnadnr despagubeste doar daca accidentul s-a produs din vina ca nu a intretinut autostrada .Adica,din cauza unei gropi din asfalt,sau pata de ulei sau daca la locul impactului balustrada nu era montata sau orice altceva ducea la proiectarea masinii in parapet.Daca soferul poate a adormit la volan si a trosnit parapetul in plin, ce vina are cnadnr ptr modul cum s-a desprins balustrada daca ea a fost bine fixata.
6
6
mare bou esti ! te fute grija de constructor , zi doamne fereste , o clipa de neatentie si uite ce s-a intamplat .Cretinule , balustrada e pentru animale ca tine !!!
6
8
Cornel,zici ca te tine ma-ta numai in laboratore de testari structuri metalice,bai!Cu cata forta ar lovi un tir de 40de tone sa zicem la o viteza de croaziera de 90-100 kmpe ora si de cat otel ptr ranforsat balustrada ar fi nevoie ca sa-l tina taras pe ea multe zeci de metri?Facem balustrade cazemate cu cheltuieli enorme doar ptr ca alde gingirica zboara cu fiesta la 130 pe ora fara sa constientizeze ca nu are aderenta ca un sedan cel putin?!
7
7
Comparatie intre balustradele vechi de prin anii 80-90 si cele montate recent.Cele noi au mai multa vopsea.Si toate sunt deteriorate pe timp de iarna cand plugurile masinilor grele imping cu putere zapada in lateral in parapeti.Asa apar distrugeri la imbinarile balustradei si desgradinesc pilonii din terasament.Ca e lovita de tir sau autoturism,o balustrada astfel deteriorata cedeaza.Ptr cornel : Pana si parapetul de beton se sparge- vezi cazul militarului tanchist
11
2
Foarte multi specialisti in structuri metalice prin zona...
5
9
E autostrada, e de asteptat ca masinile sa circule cu 130kmh acolo. Balustrada e facuta sa reziste unui impact cu un tir incarcat la sarcina utila fara a se rupe. Mie mi se pare ca balustrada noastra s-a rupt si s-a transformat in feliator la impactul cu o fiesta. Da, masina e de clasa mica, e una din masinile pe care ti le poti permite dintr-o leafa cinstita. Nu zice nimeni de trecerile peste poduri si podete, absolut toate pe a2 au damburi si te pot oricand trimite in parapet, un parapet care ucide in loc sa salveze
19
3
avem obilgatia sa mentinem drumul fara pericole ! VA VOM DESPAGUBI !
11
2
Treaba balustradei e sa fereasca automobilele de pe celalalt sens de mers in cazul unui accident.Balustrada nu salveaza vieti cand o masina se infige in ea,ptr ca nu e pe post de airbag acolo.Despre viteza nu zici nimic? Masina e de clasa mica si ca sa ajunga asa mai mult ca sigur ca sarea pe roti la viteza cu care a distrus pilonii balustradei.La asa impact chiar daca nu se desprindea nimic din balustrada tot erau decese ptr ar fi fost rupere de organe interne.Nu se moare doar din amputarea membrelor
9
10
Pentru cei care sustina ca balustrada e de vina.Va rog frumos, treziti-va fratilor !! Principalul vinovat e soferul, care s-a crezut zmeu si a zburat cu prastia aia de masina.Voi nu ati observat ca vara asta,numarul accidentelor a crescut intr-un ritm dramatic ? si de ce ? Pentru ca in trafic bunul simt lipseste cu desavarsire si cretinismul este la putere.Majoritatea accidentelor au fsot produse de turisti inconstienti care desi nu cunosc zona, fac si pe zmeii in trafic.
8
11
Treaba balustradei e sa salveze vieti. Daca e de proasta calitate sau prost montata se desprinde si sectioneaza masini si oameni. Daca isi facea treaba nu murea nimeni.
16
5
Ba,tu asa umbli prost prin lume? Treaba ta!dar nu umbla cu mintea de creier cacata pe net ca sa spui ca e de vina balustrada! Asa cum e balustrada a tinut masina aia prastie sa nu se duca pe contrasens unde ce putea sa se intample bai maimuta bolnava? Putea sa accidenteze alte masini de pe doua benzi de mers !Iti dai seama cate victime facea soferul asta care gonea inconstient fata de alti oameni daca nu era balustrada?Dobitocule!
12
12
Balustrada e principalul vinovat. E montata si achizitionata de subcontractor care a urmarit doar pretul scazut al materialelor si al mainii de lucru cu incalcari grave a normelor din domeniu. Traim in Romania si tot ce se face este ieftin si de proasta calitate.
17
11
Dumnezeu s-o ierte!!! Pacat...mare pacat! O mare tragedie!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102