REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

TRAGEDIE la Constanța: O femeie și-a înfipt CUȚITUL în INIMĂ, de față cu copilul bolnav de autism!

TRAGEDIE la Constanța: O femeie și-a înfipt CUȚITUL în INIMĂ, de față cu copilul bolnav de autism!

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 1505

Tragedie fără margini! O femeie în vârstă de aproximativ 34 de ani, care ar fi fost depresivă, a cedat și a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de șocant. Aceasta și-a înfipt cuțitul de bucătărie în zona inimii. A fost găsită de către oamenii legii și de către cadrele medicale în bucătărie, lângă ea aflându-se copilul său, în vârstă de 6 ani, bolnav de autism. Potrivit informațiilor noastre, soțul se afla la serviciu.Totul s-a petrecut într-o locuință situată la intrare în municipiu, dinspre Valu lui Traian.

Polițiștii din cadrul Secției 4, sâmbătă, 2 mai, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, se află decedată la locuința de domiciliu din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că trupul neînsuflețit prezintă o plagă tăiată în zona pieptului.

Până la acest moment, toate pistele din cercetări conduc spre varianta unui suicid. Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Menționăm că femeia nu a lăsat un bilet de adio.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata precizie dom'ne!
0
0
s-a omorat din disperare. Nu stia ce sa faca cu viata ei in conditiile in care copilul autist e dependent for ever de mama. N -a mai suportat ideea, era terminata.
1
0
il tineti langa,ceva mai important nu aveti , sau dati exempe pt. tineret!
0
0
tragedia e ca te ai nascut
2
3
care-i tragedia?
3
5
dictatura tradatorului kkt cel mare ne-a adus in situatii imposibile,o mama se sinucide deoarece nu a mai suportat arestul cu un copil bolnav,o alta mamA ACUM 10 ZILE DIN ARAD SI-A OMORAT FIUL DE 10 ANI,TOT DIN CAUZA ARESTULUI,MUIE IOHANIS,MUIE PENELE
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212