REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tragedie! Un jurnalist a murit înecat la Costinești!

Tragedie! Un jurnalist a murit înecat la Costinești!

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:13 380

Tragediile continuă pe litoral și la început de septembrie! Jurnalistul Cristian Ciocoiu a murit înecat, duminică, 3 septembrie! Cadrele medicale au fost solicitate să intervină în zona Golful Francezului însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el.

"Am stat mult pe gânduri până să scriu. Că încă îmi pare ireal şi nedrept. Şi parcă odată spus, devine cumva... definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S-a înecat la Costineşti, azi după amiază (duminică – n.r.). Mă rog pentru sufletul lui. Ştiu că şi voi, toţi cei care aţi împărţit cu el zile de birou, nopţi de teren şi bucăţi de viaţă, o veţi face. Vă ţin la curent cu restul detaliilor... Dumnezeu să-l odihnească", a scris pe Facebook Oana Costea. Informația a fost confirmată de cadrele medicale care au acționat în zonă. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Amintim că acest sezon estival a fost unul "negru". Peste 20 de persoane și-au pierdut viața, și alte zeci au fost salvate.

L.C.

Citește și: ALERTĂ pe litoral: încă o tânără s-a înecat la Costineşti!

ȘOC în lumea culturală constănțeană! Scriitorul Mircea Țuglea a murit înecat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci pieptul de arama, romanismul neaos, patriotard, teribilist, autosuficient....toate astea la un loc...nici macar nu te tin la suprafata apei...
0
0
Deduc ca asta e cel de care au scris ziarele ca a intrat matol in apa cu inca un prieten
2
0
Rusanu s-a ca...at in scaldatoare frate...pe bune...
1
1
Tragedia e ca asta era ziarist.Orice alt prost inecat nu era tragedie.Ziaristii nu au voie sa pateasca asa ceva...
2
2
Inecul ca si accidentul la nivel cu trecerea peste calea ferata nu sunt tragedii ci sunt dovada prostiei imense ce se gaseste in capatanile celor care le produc!
4
2
Are si selectia naturala rostul ei...
6
3
Esti tampit si tu? Ce lucrari diguri nisip visezi? In costinesti abia ai loc sa futi o flegma si tu visezi marire a plajelor? Singurul motiv e ca sunt cretini viteji batman superman invincibili si pe principiul : intru in apa sa mor ca de aia sunt curenti. Bafta
7
4
E primul an cu atat de multi oameni care s-au inecat. cu toate ca in fiecare sezon sunt zile cu valuri mari curenti de larg si vant puternic. Oare lucrarile de marire a plajelor si noile diguri au schimbat directia si puterea curentilor?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272