REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Traian Băsescu INTRĂ TARE în scandalul fraudelor electorale

Traian Băsescu INTRĂ TARE în scandalul fraudelor electorale

Replica API 3 octombrie 2020 | 20:19 2268

Traian Băsescu, fost președinte al României, spune că din punctul lui de vedere acuzațiile privind erorile de numărare a voturilor de la alegerile locale sunt adevărate și vine cu soluția pentru încheierea controverselor.

"De pe televiziuni se preia în toată Europea ştirea cu suspiunile de fraudă la alegeri. E ultimul lucru de care avem nevoie acum. Aş închide controversele prin renumărare.

Pot să le înţeleg la mine, dar nu le pot înţelege la Argeş, la Călăraşi şi în multe locuri. E clar că ceva este în neregulă în procesul de numărare. Ceva este în neregulă în procesul de transfer al datelor din procesele verbale în sistemul informatic. Sunt destul de multe judeţe cu votul alterat, în sensul de introducere în sistemul AEP. (...)

Probabil că acele tablete vor trebui mânuite de ofiţeri STS. Numai că nu are STS-ul atâţia ofiţeri. Ar trebui o structură absolut neutră sau un sistem de introducere a datelor care să fie un automatism", a afirmat Traian Băsescu, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor din nou la putere. Iliescu nu s-a dus sa voteze, de aceea a pierdut pisideul alegerile.
0
0
Si io marinaru mitikka vreau sa ma bag tare intr-un post da sef la navrom pentru ciordeala.Dau spagone daca sunt ajutat.Accept si alternative-Romline,petromin.
1
0
Poate ne explica si momentul 2009.
2
1
Ce tupeu are alcoolicul asta tradator... Dupa ce a furat alegerile cu boul de Geoana se crede acum moralistul lui kkt. Tupeu de borfas!
2
1
ce.ibase,ti.au trassforile securistii si te.ai trezit vorbind c nea ion,ca si el e om?mare tupeu mai ai eecatura comunista,hotoman notoriu.spune.i lui boagiu,udrea,fiita anlfabeta si apoi trage apa!nu mai mori odata? secatura?
2
1
Basescu???! Fara o mediatizare pe de o parte si fara descreierati care inca mai cred in el pe de alta,basescu era un simplu bosorog rau,betivan si periculos ca multi altii,nenominalizati in presa. Base e a la galeata cu altite gunoaie romanesti,ca Ceasusescu,Iohannis,,altii. Romanii tot voteaza cacati,ei inca nu au ce vota. Romanii inca nu au avut parte de un presedinte al lor pe bune,de un guvern al lor pe bune,de fericire si macar un strop de speranta. De ce? Pentru ca romanii nu gandesc,nu au curaj,lunt lasi,sunt tradatori,se fura intre ei,nu iubesc,nu respecta,nu au credinta mintind ca da
8
6
Nu ma Ioane,Base acum s-a trezit din betie si se baga si in scandal pentru ca astea sunt placerile domnului presedinte,fost,alcoolul si scandalul politic.
7
4
sa votam direct pe tableta. se numara automat si nu sunt greseli
10
4
de ce intra tare? A ramas fara bani de bautura?
10
8
mai bine tatal escrocilor ai rezolva problemele cau ramas de pe timpul mandatului de presedinte BLEJNAR , THE BERNA
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272