REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Trei copii au fost botezați la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

Trei copii au fost botezați la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

Replica API 2 ianuarie 2019 | 02:32 272

Momente emoționante, pe 27 decembrie 2018, la Cumpăna. Trei copii abandonați au primit sfânta taină a botezului de Sfântul Ștefan, iar nași le-au fost oameni cu suflet mare.

Cei trei copii creștinați de Sfântul Ștefan au fost abandonați încă din primele ore de viață, când cei mai mulți dintre ei nu au nici măcar un nume. Micuții au ajuns în grija unor asistenți maternali, care îi cresc cu multă dragoste. Lor li se alătură acum și părinții spirituali care i-au botezat săptămâna trecută la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cumpăna.

Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju.

Evenimentul a fost organizat de Primǎria si Consiliul Local Cumpǎna în colaborare cu Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Constanţa.

Sursă text și foto: Știri Cumpăna, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va bag muie la toti psd isti in frunte cu mareana!!
0
0
Nu mai are nimeni loc sa faca acest gest crestinesc de gajulesa ,directorul psd ii da copiii pe tava la botezat
0
0
Boteaza madam Gaju pe banda rulanta!A facut cineva o statistica sa vada cati au fost botezati la Cumpana de catre primareasa in ultimii ani?Nu prea mai este gest crestinesc,este altceva,ce are legatura cu politica!
0
0
Sunteti jalnici ca ziaristi. Nu stiti ce stire dati. Pai in poza avem cel mai frumos tablou : un primar care ia mucegait curu pe scaunul de primar, un infractor care ia furat primarului de la valu atv din curte si nevasta infractorului o femeie de moravuri nemtesti. Halal primar.
1
0
Tanti primareasa Mareana, vreau si eu sa-mi iei motzul !
3
0
Replica, pe zi ce trece deveniti mai penibili. Daca ar fi fost ziar tiparit nici la WC in curte nu era bun. Pupati si PSD si PMP in cur de aveti bale
3
0
madam asta coafata ca o gospodina fesenista a spurcat taina botezului .s-a bagat pesedeul si in botez doar pt imaginea lor hidoasa jigodiile dracu
5
0
La ce ii ajuta? Bine ca e cald afara, bietii de ei. E o barbarie sa ii cufunde in ligheanul cu apa. Evul mediu
4
0
ziarul Replica a inceput anul 2019 cu o greseala imensa. A uitat sa treaca si un ec. in fata numelui Marianei Gaju. Adio bani de publicitate pe 2019.
4
3
Seamana madam giju cu jenica tabacu de la muzeul hasdeu.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272