REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

TRENUL GROAZEI! Pe COD de VREME REA, LOCOMOTIVA a luat FOC: 'Frig și întuneric, în câmp!'

TRENUL GROAZEI! Pe COD de VREME REA, LOCOMOTIVA a luat FOC: 'Frig și întuneric, în câmp!'

Replica API 6 februarie 2020 | 16:19 353

Condițiile meteorologice nefavorabile au pus stăpânire pe județul Constanța și nu numai! Pe lângă multele sesizări la 112 cu privire la drumuri închise, mașini blocate, copaci căzuți sau acoperișuri desprinse, iată că prin clipe teribile au trecut și călătorii unui tren, cu plecare din Constanța, a cărui locomotivă a luat foc.

O tânără a relatat, pas cu pas, prin ce a trecut. ”Ora 17.06 – plecare din Constanța. Cei de la CFR știau de locomotiva stricată, ignorând codul roșu de ninsori. 18.45 – Locomotiva a venit. Între timp, tot vagonul 2 a fost anunțat că nu vom ajunge până la Făurei, că este posibil să rămânem pe câmp și cine vrea să coboare, să o facă, să se urce în următorul tren, înapoi spre Constanța. Bineînțeles, vagonul în care eram (1) nu a fost anunțat. Nu știam nimic. Am pornit iar la drum, cu speranța că ajungem acasă. Ora 21.00: Locomotiva a luat foc și atât a fost! Ne-au zis: Rămânem aici. Până mâine dimineață, la 8.00, nu plecăm. Nu avem ce să facem. S-a instalat panica și frica, toți tremuram. Eram blocați și nu ne ajuta nimeni. Încet, încet, ne-au lăsat fără căldură și apoi fără lumină. Am stat 4 ore aproape în câmp, fără nimic. Toți tremuram de frig. Iar trenul... vai, cu făcea, parcă eram în avion. Ba în stânga, ba în dreapta. Groaznic. Pe întuneric, fără căldură, fără semnal și baterie la telefon, fără nimic. Nu aveam nimic, nici măcar speranță. Singura speranță a fost alt tren, în care am urcat înapoi spre Constanța. E ora 4.25 și abia acum am ajuns acasă, de la ora 17.06, prin viscol, ger și restul. Mulțumim, CFR! Mulțumim, oameni buni că nu ne-ați zis să coborâm, că nu suntem în siguranță până acasă”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JOS MINSTRUL TRANSPORTURILOR
3
1
priviti partea buna a lucrurilor . Mi am cumparat adidasi !
4
1
Pt repeezentant CFR: du-ten ...de incapabil lucrator la stat degeaba.. Cand lucrezi in alt oras ca al tau e plin de handicapati ca tine ce au vandut si oile moarte din vapor ce faci? Oras de dobitoci iar regionala CF Cta EXCELEAZA la Prostie.
9
10
Mai stati drakului pe acasa cand se anunta vreme rea...cand va mananca in bazdoaca cum spune dna subrefect va scarpinati la bazdoaca...minunata aventura !!!.
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212