REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tucan s-a trezit cu 20 de tineri din Palas pe proprietatea de la Năvodari! Au intervenit Poliţia şi firma de pază

Tucan s-a trezit cu 20 de tineri din Palas pe proprietatea de la Năvodari! Au intervenit Poliţia şi firma de pază

Replica API 21 mai 2019 | 16:58 2113

Plângeri penale şi acuzaţii de agresiune, de o parte şi de cealaltă VIDEO!

Plângeri penale şi acuzaţii de agresiune, de o parte şi de cealaltă VIDEO!

A intervenit Poliţia la proprietatea lui Jean Paul Tucan! 20 de tineri, mulţi dintre ei minori, au fost scoşi de pe proprietatea omului de afaceri, după un scandal de proporţii. Incidentul a avut loc duminică, la imobilul lui Tucan prezentându-se şi mai mulţi părinţi ai tinerilor. Mama unei fete acuză că Tucan i-ar fi agresat fiica, aspect pe care l-a relatat şi Poliţiei, ba chiar susţine că şi-a contactat şi avocatul.

Ulterior, femeia a făcut un ocol al proprietăţii lui Tucan, filmând zona în care tinerii au fost găsiţi de afacerist. Din imagini însă se observă că este perimetrul heliportului deţinut de Tucan, însă femeia îşi apără copila: „Nicăieri nu este un semn pe care să scrie accesul interzis. Copiii au vrut să se fotografieze lângă ponton, pe malul lacului” – video:

Hărmălaia stârnită lângă casa lui Tucan, situată în Mamaia Sat, Năvodari, este explicată de omul de afaceri: „Mi-au încălcat proprietatea!”. „La 7 dimineaţa am fost trezit din somn de gălăgie. Am ieşit afară şi am văzut 20 de tineri pe proprietatea mea. Le-am spus să părăsească zona, pentru că este o proprietate privată. Ei, fiind cu ochii roşii şi ameţiţi după o petrecere, îmi răspundeau că ce treabă am eu, că ei au închiriat şi că fac ce vor ei.

Da, au închiriat o casă de lângă proprietatea mea, pentru o aniversare. Am încercat să le explic faptul că nu mai sunt pe terenul aferent casei pe care au avut-o închiriată, că au intrat pe terenul meu. Au insistat să facă talente şi să îmi spună că ei sunt şmecheri din Palas, că ei sunt mari şi tari şi că cine sunt părinţii lor... Am apăsat butonul de panică, să vină firma de pază şi am sunat şi la 112, la Poliţie”, relatează Tucan.

În privinţa presupusei agresiuni, Tucan spune că a apucat de mână o tânără pentru a-i indica să părăsească zona şi că toată scena a fost surprinsă de camerele de filmat, iar imaginile le-a predat Poliţiei. „Le-am făcut plângere penală şi nu las lucrurile aşa. Să înveţe să respecte proprietatea privată. Dacă fiul meu ar fi venit acasă şi mi-ar fi spus că a trecut printr-o astfel de situaţie, să fiţi siguri că îi trăgeam şi eu o mamă de bătaie”, a mai declarat Jean Paul Tucan.

De precizat că Tucan a fost filmat de cei care i-au intrat pe terenul de lângă lac, în timp ce avea un schimb de replici destul de „colorat” cu mama fetei care îl acuză de agresiuni. „Dar cum să reacţionez? Dumneavoastră nu i-aţi fi înjurat pe cei care, după ce că îţi intră în curtea casei, mai fac şi figuri şi îţi spun să îţi vezi de treabă, că nu e terenul tău?! Cum să tolerez aşa ceva? E terenul meu, e cumpărat din bani munciţi de mine, plătesc taxe şi impozite”, a conchis Tucan.

UPDATE: CE SPUN POLIŢIŞTII

"La data de 19 mai a.c., în jurul orei 8, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Mamaia sat, are loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un grup de persoane, printre care și minori, care s-ar fi certat din cauza faptului că un bărbat, proprietar al unei locuințe din zonă, ar fi surprins persoanele minore pe proprietatea sa, iar în momentul în care ar fi încercat să le evacueze, s-ar fi produs o agresiune între acesta și o persoană de sex feminin.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nici o plângere în acest sens.

Polițiștii orașului Năvodari s-au autosesizat și efectuează cercetări în cauză, pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

De cealaltă parte, Jean Paul Tucan insistă că şi-a delegat avocaţii, încă de luni, să depună plângere penală.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulangiu ala de Tucan Jr vinde droguri la copii speish deala etnobotanice un mafiot sa ma ia de coaie, se umfla la copi da isi ia bataie ca magaru in panta
2
1
Manuel il cheama pe tigan,si o are pe nevastasa la produs pisamas pe el de sclav fara dinti in gura! Ne sesizam si cu asta!
2
0
Impuscati pe loc trebuia , mama lor de tigani , le-a dat Dragnea nas , eu puneam mana pe lopata ...
2
0
TUCANE LOCUL ITI E LANGA MAZARE MIZERIE DE OM PENAL
6
2
Impuscati ciorile
7
1
Jeane ai furat spaga propriilor colegi de partid si bosilor. Ptiu finul lui Tariceanu. Esti cel mai prostalau si rau.
7
0
Tigani cu tupeu!
3
3
Trebuia sa impuste toate ciorile jegoase
13
1
Acest psdist tucan de IL un jegos de patron zgarcit muist . Dar si ciorile alea trebuie sa invete sa respecte ciori de cacat
7
2
Daca nu avea 4 gorile de la Zip Escort o lua in freza mafiotul ! Ce tare e in gura bugetarul posesor de elicoptere !
5
4
Pai tucan nu si-platit curentul de zece ani la enel dar de furat curent furan continuare...
8
1
Proprietatea privata trebuie respectata indiferent de modul in care a fost obtinuta ! Daca ceva este in neregula organele abilitate pot efectua un control !
25
4
Oare a cumparat si malul lacului, ca de construit a construit pana in apa?
18
2
Un M.U.I.S.T Tucan
11
6
o sa va i.a anaful in curand ! taxe si impozite ?? esti cem mai mare evazionist ! si ciorile isi merita soarta
8
3
Foarte bine a facut! Nu ma intereseaza cine e personajul ca om, e vorba de principii! Tiganii s-au invatat sa se aseze unde vor si sa faca ce vor! Si tot ei vin dupa aia cu tupeu ca sunt agresati.I-a mai agresat unul acum 80 de ani dar nu a apucat sa ii agreseze de tot!
27
5
Mars la Rahova
12
6
din salariul de bugetar. Ma rog, in ceea ce priveste proprietatea privata, are dreptate, tiganii fura tor de peste tot si numeni nu ia nici o masura. Intra in curtile oamenilor fara frica, pentru ca la noi, Politia e de decor. Bine ca s-a infiintat si Politia locala.......
20
1
bagi copii la inaintare si te scoti . ei nu raspunde penal
12
1
JAN ,aici chiar a avut dreptate fata de CIORILE ALEA IMPUTITE
24
3
in fine... dar cu faza ,, dai intr-un copil minor'' mi se rupe. pai cine sunt copii? sunt mineri de la mineriade? sunt kamiqaze?nu pot fi opriti?uite ca mai trebuie luati la suturi in fund. cunosc caz cand cineva isi lasase un BMW 420 2015 pornit si COPIII au luat cheia au inchis masina si au aruncat cheaia si politi a zis ca nu ii poate atinge nimeni ca sunt copii.. pai ce facem aici....?
17
2
Tucan, un golanas mereu pus pe scandal. Malul unui lac nu poate fi al lui niciodata.
22
5
A muncit pe branci pentru proprietatea aia, si voi faceti poze acolo???
18
5
Cam are dreptate Jan. Oricine ar fi reactionat asa in curtea,casa,apartamentul,terenul etc lui.
29
5
Borate.Va dati smecheri?Parte in parte labarilor!ALUPIGUS
16
2
Cat de prost sa fi sa ai miere pe degete si sa nu te lingi
4
7
Sa vina ORDONANTA ca sa scapam de STATUL PARALEL. Ce semeni aia aduni. Astia-s batausii car-i urmaresc pe PATRI-HOTII din Rromania.
12
2
... era sef bugetar la C.N.A.D.R. si avea zeci de basculante care carau piatra la A4 fara a avea licente de transport sau executie si fara asigurari ? Ala care transporta navodarenii in dricuri pe roti ? Cum de a facut atatia bani un fost bugetar ?
40
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614