REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tucan se dezice de JTA Trans Group: `Ducă-se în p..a mamii ei!`

Tucan se dezice de JTA Trans Group: `Ducă-se în p..a mamii ei!`

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 9065

Transportul de călători, asigurat de firma JTA, pe ruta Năvodari – Constanța, se suspendă, începând de miercuri, 25 martie. Cei de la GMS vor circula în acest timp, în program normal, ultima mașină fiind la ora 21:30. Însă, problema vine în momentul în care va exista posibilitatea suspendării și acestei linii, iar năvodărenii nu vor mai avea cu ce să ajungă acasă de la serviciu și viceversa. Se pare că cei de la JTA nu dau doi bani pe călători și asta se vede și din vorbele celui care a condus destinele societății atâția ani, iar acum se dezice de acest fapt și aruncă problema în curtea fostei soții, de care a divorțat acum șase ani, fostă Turcan, Alina Carmen. Este vorba despre controversatul om de afaceri, Jean Paul Tucan, care nu a ocolit niciun scandal, ba mai mult, a apărut și în presa centrală anul trecut, după ce a agresat o adolescentă de 16 ani, după ce aceasta ar fi intrat pe un teren privat al omului de afaceri, în speță, tânăra a vrut să prindă răsăritul alături de prietenii ei, pe marginea Lacului Siutghiol, iar Tucan a amenințat pe toată lumea și a lovit sărbătorita.

Jean Paul Tucan

Tucan: Care năvodăreni, aia amețiți? Că nu mai circulă nimeni; Aia ducă-se în p..a mamii ei!

Cu o atitudine golănească a răspuns și acum, după ce a fost sunat din partea Replica de Contanța pentru a putea lămuri problema cu transportul în comun din Năvodari. Ba, mai mult, și-a jignit fosta soție, după care a jignit și năvodărenii care aleg să iasă din casă pentru a merge la muncă. „Nu am eu treabă cu JTA, stimate domn. Nu mai am treabă cu JTA de șase ani de zile. Nu mai este firma mea, este firma fostei mele soții, cea de care am divorțat acum șase ani. Nu mă interesează, nu mai comunic cu ea și, sincer, ducă-se în p..a mamii ei, ca să fiu foarte direct! Vrei să îți zic eu de ce nu mai bagă curse? Că eu știu. I-au fugit șoferii din cauza fricii să nu se îmbolnăvească oameni. Au fugit toți șoferii de o săptămână, e normal, e firesc. Ar trebui să stăm toți acasă șase săptămâni și după am intra în normalitate. Care dracu de năvodăreni, că nu mai circulă nimeni?! Ce năvodăreni, ăia amețiți?”, a mai comentat Tucan.

Interesant este faptul că deși s-a dezis de fosta sa afacere și implicit de fosta soție, Jean Paul Tucan a revenit la sentimente mai bune pe finalul conversației, când a spus că „babele și elevii mergeau cu noi, nu ăia care lucrează în Constanța”.„Aia care lucrează în Constanța, oricum nu mergeau cu noi, mergeau cu GMS. Cu noi mergeau elevii și babele care se duceau la mall”, a mai spus Tucan.

Tucan: Pui întrebări tâmpite, tu dacă divorțezi, lași femeia pe stradă, fără nimic?!

În legătura cu fosta lui soție, Jean Paul Tucan, a spus că i se pare normal că i-a revenit ei firma JTA Trans Group SRL pe un ton destul de acid. „Îmi pui niște întrebări tâmpite, nici nu știu dacă să îți răspund. Nu e normal ca fiecare la partaj să ia ceva? Nu am renunțat așa ușor la firmă. Tu dacă divorțezi de femeie, o lași pe stradă? Nu îi dai și tu casă, mașină?”

Chiar dacă a vorbit timp de aproximativ cinci minute la telefon, acest Jean Claude van Damme al limbajului excentric a spus în final că nu vrea să dea nicio declarație și că nu are nicio treabă cu JTA, asta după ce a lovit în firma fostei soții și a jignit năvodărenii. „Deci, să se înțeleagă că nu dau nicio declarație, eu chiar nu am nicio treabă, da?”, a declarat Jean Paul Tucan.

JTA Trans Group SRL este deținută în prezent de fosta soție a lui Jean Paul Tucan, Alina Carmen, iar în ultimii nouă ani a fost doar pe profit, între 40.000 de lei și 478.000 de lei pe an. 2013 a fost cel mai profitabil an din acest punct de vedere cu aproape 500.00 de lei profit și o cifră de afaceri de 3 milioane de lei.

Numărele de telefon disponibile pe site-ul firmei nu au dus la un răspuns din partea societății în această cauză.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie PNL si muie lui Chelara
4
3
este un jeg uman ,merita bagat pe viata langa porcul si fasole alaturi de vechii pnl manea george, etc
11
1
Cica vor sa il puna la canale navigabile in locul lui malai mare de daniel georgescu.
4
3
A carat spaga la Bucuresti toata viata lui. S-a asociat ca mafiotii sa fure Statul Roman. Un mizerabil.
14
1
Un toparlan cu apucaturi de derbedeu si cu un IQ similar cu al pasarii careia ii poarta numele. Nu faci niciodata pian dintr-un acordeon.
22
1
Te-a lasat pentru ala mai tanar ca tine, martalogule. Si firma si alte acareturi, a trebuit sa le dai, ca fata stia multe. Este?
24
2
Si m-ati crezut???e firma mea..si transportul si am luat tot malul la siutghiol pana la on plonge..si defrisez toata delta la mamaia sat..Sa votati omul pus de mine..pe bogdanel
20
0
introduceti autobuze CT BUSpe relatia Constanta Navodari cu respectare reguli civilizate transport din Constanta referitoare distanta minima dintre persoane
23
1
O atitudine foarta urata fata de cei cu care locuieste in acelasi oras.
20
1
Si cand vine tucan la terasa bea vin ieftin si face circ ieftin cu ospatari si el este un tigan il IL
31
3
Golan Sobolan
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272