REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Tudorel ECONOMU își mai trage un HOTEL în stațiunea Mamaia

Tudorel ECONOMU își mai trage un HOTEL în stațiunea Mamaia

Replica API 23 septembrie 2021 | 23:27 4967

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori intenționează să pornească o nouă investiție în stațiunea Mamaia. Societatea administrată de Tudorel Economu, La Fattoria Ristorante SRL, s-a interesat cu privire la reglementările urbanistice ale unui teren situat în stațiunea Mamaia, lângă Riviera Residence.

Tudorel Economu a solicitat, prin La Fattoria Ristorante SRL, cu sediul în București, de la Primăria Municipiului Constanța certificatul de urbanism pentru desființarea corpurilor C1 și C2 și construirea unui imobil cu regimul de înălțime P+5-6E cu funcțiunea de alimentație publică și cazare cu respectarea articolului 8, alineatul 4 din legea 50/1991 ,,În situația în care în locul construcțiilor demolate solicitantul va construi o nouă construcție se eliberează o singură autorizație de construcție în care se indică și se aprobă atât demolarea construcției vechi, cât și construirea celei noi. În acest caz se percepe doar taxa în vederea construirii.”. Certificatul de urbanism a fost eliberat miercuri, 22 octombrie a.c.. Imobilul ar urma să fie situat în stațiunea Mamaia, în zona Riviera Residence. Precizăm că tot în zona aceasta, Economu deține și restaurantul La Fattoria.

Vă reamintim că, Tudorel Economu mai deţine şi lanţul de restaurant Fattoria. Familia Economu deţine mai multe imobile în staţiunea Mamaia, Constanţa dar şi în Bucureşti.

Date despre La Fattoria Ristorante SRL

Societatea La Fattoria Ristorante SRL a fost înființată în anul 2005 și are sediul în sectorul 1 al municipiului București. Societatea este administrată de cunoscutul afacerist Tudorel Economu. În anul 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 689.597 lei, un profit net de 292.869 lei, datorii de peste 1.600.000 de lei și un număr de 5 angajați.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atata stiinta, atata putirintza! In Constanta nu se deschide o cismarie noua, daramite o fabricuta de ceva. Nu avem meseriasi, nu avem traditie tehnica. Doar carciumi, spelunci,bodegi si casoaie.
3
1
Are afaceri cu unu papazica !
1
2
Primu cu funia donchi pufleni ! Urmeaza ceva la dna !
9
1
Benton peste tot dar spatiu verde deloc.Nu am auzit sau vazut vreun om de afaceri sa spuna ca amenajeaza un parc ,un spatiu verde sau ca plateaza 100 de pomi in Constanta.Ca oricum administratia locala este inexistenta.Orasul arata ca un sat dar are pretenti sa fie numit oras
12
2
mamaia e plina de hoteluri care iarna stau goale si cultiva mucegai .Sunt citeva si la vinzare .De ce sa-ti "tragi" hotel care sa mearga 3 luni pe an?
10
1
Nu uita funia, ea e izbavirea
12
2
un taranus din camena si o taranca din tistimelu. fara prea multa educatie. ambii, cu aspiratii de mari intelectuali. ambii cu tulburari de comportament underline.
44
2
de la certificat de urbanism si pana la autorizatie e distanta mare. sau da mita ca sa obtina autorizatie
24
3
Apar tot felul de rahati care au facut afaceri cu statu ca fiind intreprinzatori.Daca ii obligi sa faca afaceri cu adevarat ajung intr un an cersetori.Mai nou acum isi spala banii facuti prin evaziune ridicand cladiri.Culmea mai si pozeaza ca sa ii vada toata lumea
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212