REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tulcea: Infanterişti marini, infectaţi cu noul coronavirus în timpul misiunilor de la Babadag

Tulcea: Infanterişti marini, infectaţi cu noul coronavirus în timpul misiunilor de la Babadag

Replica API 10 mai 2020 | 00:02 3387

Trei infanterişti marini s-au infectat cu noul coronavirus în timpul misiunilor de sprijinire a structurilor Ministerului Afacerilor Interne desfăşurate în oraşul tulcean Babadag pentru asigurarea respectării măsurii de carantină instituite de autorităţi pe data de 18 aprilie.

Purtătorul de cuvânt al Statului Major al Forţelor Navale, Corneliu Pavel, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că cei trei infanterişti au fost testaţi săptămâna aceasta, iar doi dintre ei sunt internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, în timp ce al treilea este internat în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

"Toţi militarii detaşamentului din care au făcut parte cei trei militari infectaţi cu noul coronavirus şi au executat misiuni în sprijinul structurilor MAI sunt plasaţi în izolare la domiciliu, conform procedurilor standard în vigoare, starea lor de sănătate fiind bună", a precizat Pavel.

Potrivit sursei citate, la nivelul Regimentului 307 Infanterie Marină din Babadag au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situaţii, iar printre acestea se află inclusiv dezinfectarea tehnicii şi spaţiilor de lucru.

Aproximativ 2.500 de persoane care locuiesc în cartierul Bendea din oraşul Babadag au intrat, pe 18 aprilie, în carantină, după ce un sfert din testele făcute în această zonă au fost pozitive la noul coronavirus, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BA AIA CARE ATI AMENDAT POPULATIA NEVINOVATA,DE BANII AIA SA VA CUMPARATI DE CELE VESNICE! AMIN
1
2
s-au bagat intre tigancile din babadag au capatat o venerica,au mituit doctorasii ca sa-i treaca cu coit,muie iohanis,muie penele
0
1
A mai zis un sofer de TIR ca nu crede in virusul asta si a crapat din cauza lui, asa ca gandeste inainte sa vorbesti! .... sau mergi si tu in padure la Babadag si pupa-te cu -virusache- . E usor sa comentezi in timp ce altii isi risca viata?
6
4
Da, umbla virusache teleleu prin padure la Babadag, era in concediu si s-a lipit de ei
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272