REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tupeu! Monica Macovei a chemat în instanță procurorul care anchetează accidentul pe care l-a provocat, la Mangalia

Tupeu! Monica Macovei a chemat în instanță procurorul care anchetează accidentul pe care l-a provocat, la Mangalia

Mirela PASCAL 22 noiembrie 2022 | 12:26 5359

Monica Macovei, anchetată după ce a provocat un accident între 2 Mai și Mangalia, l-a chemat în judecată pe procurorul de caz. Obiectul dosarului îl constituie asigurare dovezi.

Concret, procedura de asigurare a dovezilor este o procedură specială, urgentă, cu un scop limitat, respectiv acela de conservare a unor dovezi necesare față de care există riscul ca acestea să dispară, să se modifice sau să fie greu de administrat în viitor. Magistrații au stabilit un prim termen pentru data de 24 noiembrie.

Reamintim că, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum.

Potrivit informațiilor, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai. De atunci a trecut o lună şi jumătate, iar acțiunea penală pentru vătămare corporală bate pasul pe loc. Mai exact, Monica Macovei ar putea scăpa basma curată, pentru că victima nu a depus încă plăngere penală.
Bărbatul accidentat de Monica Macovei a stat o lună şi jumătate la ATI

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE LA INIMA LA CER
2
0
AR FII NEMAIPOMENIT DE BINE DANE
2
0
De 30 de ani ne-am lasat calcati in picioare , umiliti , furati... Toti politicienii sunt la fel ! Nu conteaza ,ca-i Monica , ca-i Elena ,Basescu ,Iliescu ,Dragnea , etc. LEGILE SE APLICA DOAR PENTRU PROSTIME !!! Atat !
3
0
Am dori sa stim daca distinsa dna Macovei a fost testata cu alcooltestul, in caz pozitiv daca i s-au luat probe de sange si de urina pentru alcoolemie si alcoolurie si daca s-a facut tedtul rapid de droguri.
4
1
acum intelegeti de ce au pensii speciale? pentru ca sunt speciali! mai sunt unii speciali pe aici care comenteaza!
7
1
Pentru ANONIMUL Ești un roman adevărat! De asta suntem vai pwla noastra. Pentru ca suntem lași, vorbim pe la colturi și nu ne asumam nimic. Nu ajutam cu nimic dar dar vrem sa fim ajutați și ne plângem toată ziua. Îți doresc sa pățești tu și familia ta ce a pățit motociclistul și sa nu te ajute nimeni, asa cum ai făcut tu. Nu există în dex cuvinte sa te cataloghez.
16
1
Victima aia merită suferintele prin care trece.Merită si spaga primită.De asemenea merită sa iasa din spital fara un picior,o mîna si o ureche.
5
13
Dragilor!! Va spun sincer!!! Și cu mâna pe Biblie!!! Cum spune Doamna!!!!! Am văzut accidentul Live eram in spatele Doamnei Monica!!! Cu vreo 150-200 metri adică sus pe pod!!! Cine cunoaște zona, își poate da seama veneam spre Mangalia!!! Am văzut tot!!! Tot Adevarul!!! Vreau sa spun Doar atât !!! Puterea are dreptate mereu!!! Sau Banii au putere!!! Doamna Monica, nici nu merita permis!!! Deoarece nu mia acordat prioritate in sensul giratoriu cu 500 m mai înaintea podului!!!!! Păcat de motociclist!! Păcat de bietul om!!! Nu am vrut sa fiu Martor!!! Lucrez in străinăt**e și știu ce înseamnă Martor!!! Timp pierdut!!! Și drumuri la instanța!!! Asta este România !!!
11
9
De când e tupeu exercitarea unui drept procesual? Ai dreaq manipulatori mai sunteți replicanților!
13
7
tupeu la tine m****a.drogatul cu moto a intrat in monika,avea 200 la ora in curba,desteapto.lasati trompetele pesediste!
5
20
Nu baieti si fete au ciuntit legile sa scape iei, noi am stat in casa si am comentat pe facebook si pe aici asa ca ne meritam soarta.Si daca vom continua sa stam in casa va fi si mai rau.
11
2
j*****a asta tot ea cu tupeu.mars
15
2
Strigoiul asta de baba trebuie bagat la beci !
18
3
Las ca vine Noua Dreapta cu AUR la putere si o bagam la canal.
10
11
Ce mutra de Younger Lady are! Adica de mama a lui Tutankamon. Adica de mumie! Adica de muma a padurii! Mi-e sila! Bleah!
14
3
O nesimțita cu N mare
18
3
Are termen de 90 de zile sa depuna plangere?????
10
0
A disparut ditai flota si nimic,nimic. Resursele tarii sunt pe mana strainilor si nimic,nimic. Uite,u primarita a fost filmata cand se baga la sacii cu voturi in Bucuresti si tot nimic. Industrii demolate,populatia intregii tari batjocorita in fiecare secunda si nimic! Pai la ce sa te astepti cand e vorba doar de un accident de circulatie si culmea,intre Monica Macovei si un romani fara nimic altceva decat cetatenia,CNP-ul si viata lui,fara pile,fara aliati in securitate si clanuri politruce? Vorbim totusi de Romania,asa ca mai usor cu asteptarile si pretentiile. Bine ca omul nu a murit si ca daca are noroc, scapa fara pedeapsa . Asa nevinovat,daca produci neplaceri unei persoane de teapa macovistilor,e greu de crezut ca nu suferi imediat sau dupa un timp.
27
3
Babaciunea boschetara e platita de satanistul soros pentru a implementa ideologia marxista in Romania.
21
7
procurorul e mwistul spagar nita ?
13
7
Fata de procuror PCR-isto-securist aflata la baza "spalarii" vânzătorilor de tara (vezi spionul american numit Basescu-Amsterdam)!
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108