REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Turcan, reacție după ce CCR a declarat neconstituțională pensia specială a Avocatului Poporului

Turcan, reacție după ce CCR a declarat neconstituțională pensia specială a Avocatului Poporului

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:00 375

Curtea Constituţională a admis parțial, miercuri, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire proiectul pentru modificarea Legii 35/1997 privind organizarea şi funcţionarea Avocatului Poporului, prin care acesta beneficiază de pensie de serviciu egală cu 80% din salariul brut lunar. Raluca Turcan sustine ca "Victor Ciorbea s-a umilit degeaba în fața lui Dragnea".

"Victor Ciorbea s-a umilit degeaba în fața lui Dragnea! Curtea Constituțională l-a lăsat pe Ciorbea fără pensie specială! Deși acesta a avut un troc cu PSD-ALDE – să nu conteste ordonanțele neconstituționale la CCR dacă vrea pensie specială – astăzi CCR l-a trimis la plimbare și i-a luat privilegiul", a transmis Turcan, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
6
0
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
6
0
Prima grija a unui politician adevarat este sa asigure venitul minim pentru cetateni pe care ii reprezinta cum iti exp.Ralu mama ca sunt f.multi pensionari care traiesc sub acest nivel.renuntati cu toti la aceste pensii si. Veniti cu prop.ca dif.dintre pensi.min si max pt vechime completa sa fie de unu la cimci maxim indiferent de munca.
5
0
vezi ca spacialii sunt de la toate partidele, nici unul nu a renuntat oficial la aceasta pensie!
5
0
Sa se anuleze pensiile speciale. Sa se aplice legea pensiilor pentru toata lumea la fel. De aceea este lege. Nu-i obliga nimeni sa fie parlamentari sau primari. Cu cat cotizezi, atat sa primesti.
12
0
Toate PENSIILE SPECIALE sunt NECONSTITUTIONALE! Nu se poate ca cca trei sute de mii de ,,speciali" de-ai lui DRACnea sa primeasca pensii cat aproape patru milioane de Romani! Asta-i cea mai mare hotie cand furi cu asa LEGE CRIMINALA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI.
16
0
Turcan , aceasta Dancila a PNL. He he.
8
12
ia calmante , vine ordonanta si va trage clanta !
6
14
dar tu mai baba cloanta ia spune o sa iei pensie speciala sau nu? Sau tu o meriti si ala nu!
8
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272