REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ucraina acuză că Rusia A ATACAT ŞI A CAPTURAT 3 din navele sale în Marea Neagră!

Ucraina acuză că Rusia A ATACAT ŞI A CAPTURAT 3 din navele sale în Marea Neagră!

Replica API 25 noiembrie 2018 | 00:22 284

Forţele navale ucrainene au anunţat că forţele speciale ruse au capturat trei dintre navele lor în Marea Neagră, relatează Reuters şi AFP, precizând că doi marinari ucraineni au fost răniţi în incident.

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko "a denunţat un act agresiv al Rusiei vizând o escaladare premeditată" în această zonă şi a convocat în cursul serii cabinetul său militar, potrivit unor comunicate oficiale.

"Forţele speciale ruse au capturat" aceste trei nave, a anunţat într-un comunicat comandamentul forţelor navale ucrainene, evocând "informaţii potrivit cărora doi marinari ucraineni au fost răniţi".

Mai devreme în cursul serii, forţele navale ucrainene au acuzat Rusia că a deschis focul asupra navelor lor care încercau să intre din Marea Neagră în strâmtoarea Kerci, care separă Crimeea de Rusia şi prin care se face accesul în Marea Azov.

UPDATE:

https://www.replicaonline.ro/rusia-confirma-ca-a-capturat-3-nave-ucrainene-care-este-explicatia-373808/

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Forta Rusia
0
0
Ai uitat sa pui un "a" in fata! Aromanii sunt tigani!
3
0
Armata de ce participa la ziua nationala? Cum mi-a replicat un destept de aici: ca sa-i multumesc armatei ca ea imi asigura dreptul de a scrie si de a citi corect? Voi cum reusiti sa treceti pe la semafor. Nu va cred in stare dupa un astfel de raspuns. Daca vreti sa preamariti scrisul si cititul, aduceti la defilare Academia Romana, nu armata plina de Gigina si Godina. Mai mult respect pt. Dorel, decat pt. Gigina si Godina.
4
0
Rozboul Rusia - Ukraina va dura fix 4 minute.
2
2
rusia captureaza orice nava in bazinul marii negre ptru ca 90 % din ele provin si acum din flota lor , inclusiv ukraina , romania , bulgaria , turcia , georgia si altele .......armarea unei nave ptru lupta duraza zile multe ........la fel si avioanele si tancurile si orice mecanism militar ,,,,,,
0
3
Deci Putin-Rusia a preluat Crimeea si comunitatea internationala a incuviintat, tacit sau nu, acest fapt. In consecinta, apele din jur devin ape teritoriale ale Rusiei, orice nava, indiferent de pavilion, fiind obligata prin coduri si regulamente internationale sa indeplineasca formalitati obligatorii de raportare. Rezulta ca a fost o provocare din partea ucrainenilor. Iar expresia cretina a MAE cum ca Romania sustine in totalitate integritatea Ucrainei ... Cum pot sa sustina asa ceva, cand Ucraina inglobeaza teritorii luate cu japca de la Romania?
13
2
Razboiul inseamna progres,intotdeauna dupa oamenii economia se mobilizeaza si sa fim corecti doar un razboi ori cataclism ne mai vindeca!
6
3
Draga presa, ocupa.te in continuare de accidente, festivaluri, parade, ca politica externa nu cunosti. Scrie despre razboiul din fotbal, despre razboiul parasutelor, pardon vedetelor create de presa, despre orice neimportant. Ce e important - mucles. Asa ati reusit sa faceti din oameni niste idioti spalati pe creier care doar repeta ce scrieti voi zi de zi. Speram ca o bomba sa cada pe ..... . Oricum in caz de ceva, portul, M Kogalniceanu si Deveselu vor fi primele lovite. Apoi Casa poporului si sediile tv.urilor, a radiourilor, ca sa nu se poata comunica intre regiuni.
7
2
Rusii fac ce stiu hartuiesc ca sa cistige.Occidentalii in frunte cu Germania si Franta niste naivi perfizi. Noroc cu AMERICA SI ANGLIA.
5
7
in romania..special in constanta ne mancam intre noi,ne omoram copiii pe sosele,conducem ca nebunii. Nu e nevoie de razboi ,nu prezentam nici o primijedie pentru rusi sau ucrainieni.Suntem saraci,plini de tigani,si betivi,prosti,lasi cu animal print de leopard.Scarbe de oameni.
5
8
In timpul acesta la constanta e un oras care e administrat defectuos de alesii sai. Nu are industrie, nu are asigurata caldura de calitate si nici nu intereseaza, apa e cam cea mai scumpa din tara desi resursele sunt mari, transportul e doar pe carburanti lichizi etc.etc. Oras strategic cica.
13
1
..Bai 4 laba de urs ...,,dorni pe tine"????
5
4
,,dorni tu linistit"! Daca ai nevoie mergem la usa la tac-tu sa il iei tras la unitate.Ne bizuim pe voi ca veti fi primii care va veti regla cuiul catarii drept in freza.asa de patrioti neimportanti...
13
4
Dle "neimportant" poti sa dorni linistit. Daca avem nevoie de tine si ai varsta optima iti vom da un telefon ,vom trimite o scrisoare recomandata sau pe pe cineva la usa sa te aduca la unitate. Fara ajutorul tau ce ne-am face?!
7
6
Astia se racaie cu nuielusa peste si Romania se pregsteste de defilare?!!! Aveti grija bai militarilor ca s-ar putea ca rusii cu ucrainenii batandu-se sa intre peste granitele Romaniei si voi sunteti cu tehnica la parada. Pana reincarcati tehnica in vagoane,pana va electrocutati pe firele CFR, pana va ingropati mortii ...ar fi posibil sa gasiti hotarul ocupat.Si chiar ar fi de rasul istoriei.Sa se stie ca e conflict la granita si armata la capitala petrecand.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212