REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ucraina sfidează total România: a început dragarea pe canalul Bâstroe

Ucraina sfidează total România: a început dragarea pe canalul Bâstroe

Cristina BĂRBUCEANU 18 februarie 2023 | 13:03 3453

Ucrainenii au început dragarea pe canalul Bâstroe, în ciuda tuturor avertismentelor internaționale. Această operațiune va avea efecte dezastruoase pentru Delta Dunării din România. Deși România și-a arătat încă de la început poziția față de acest demers, Ucraina nu a ținut cont de răspunsul nostru negativ, în ciuda ajutorului pe care țara noastră i l-a oferit încă de când Ucraina a fost invadată de Rusia.

Ucraina sfideaza total Romania: a inceput dragarea pe canalul Bastroe

De asemenea, canalul Sulina este amenințat de urmări șocante: ar putea deveni impropriu navigației, în condițiile în care este, în prezent, singurul canal al Dunării de navigație internațională.

Imaginile în posesia cărora a intrat echipa Exces de putere arată traseul vaselor ucrainene începând cu decembrie anul trecut. O aplicație de tracking stă dovadă fiecărei mile parcurse de cele două drage.

Brațul Chilia are 116 km lungime. Dintre ei aproape 86 reprezintă graniță cu Ucraina. Legătura cu Marea Neagră se realizează prin brațul Bâstroe. Ucraina vrea să îl facă navigabil internațional și integrabil în rețeaua transeuropeană de transport TEN-T. Și asta nu de când a fost invadată de ruși, ci din 2004.

Potrivit documentelor trimise inclusiv părţii române, vrea să ajungă la o adâncime de opt metri cu operațiunea de dragaj.

Ucraina sfideaza total Romania: a inceput dragarea pe canalul BastroeCanalul Bâstroe

Pentru Delta Dunării consecințele pot fi dezastruoase!

Dincolo de Delta Dunării, argumentele care au stat în favoarea României în negocierile internaționale sunt legate de riscul erodării puternice a malului drept pe brațul Chilia, urmat de pierderi de teritoriu, de asemenea canalul Sulina în timp ar putea deveni impropriu desfășurării navigaţiei.

În aceste condiții, informații alarmante au ajuns deja la instituțiile de resort: ucrainenii ar fi dragat deja până la peste şase metri la gura Bâstroe, iar volumul apei pe Chilia și Sulina ar atrage și el deja semne de alarmă. În aceste condiții, acțiunea statului român poate fi deja extrem de întârziată.

"Suntem într-un impas pe care am fi putut să îl evităm dacă am fi avut lideri eficienţi şi cu minimă grijă faţă de ceea ce înseamnă interes al ţării", a spus jurnalistul Adrian Ursu.

Comisia Europeană: ”Propunerile și observațiile României cu privire la analizele de impact asupra mediului ale lucrărilor deja implementate au fost analizate”

Ce spune Comisia Europeană? ”Ucraina a informat, de asemenea, Comisia că propunerile și observațiile României cu privire la analizele de impact asupra mediului ale lucrărilor deja implementate au fost analizate, iar rezultatele vor fi incluse în raportul de evaluare a impactului asupra  mediului în scopul desfășurării consultărilor transfrontaliere. V-aș fi recunoscător dacă România ar putea confirma că a primit informații similare cu cele primite de Comisie”, se scrie negru pe alb în solicitare. Adică, că deja ”propunerile și observațiile României cu privire la analizele de impact asupra mediului ale lucrărilor deja implementate au fost analizate”. Dar, nu se știe cine a făcut din partea României aceste propuneri și observații?

Comunicatul lui Bogdan Aurescu din 13 iulie 2022

România și-a susținut ferm poziția. Astfel, referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la tranzitarea canalelor Chilia și Bâstroe de către nave sub pavilion terț încărcate cu cereale, Ministerul Afacerilor Externe precizează că a transmis părții ucrainene, pe canale diplomatice, acceptul în acest sens. Decizia autorităților române vine în contextul eforturilor țării noastre de sprijinire a Ucrainei, în vederea reducerii consecințelor agresiunii premeditate, ilegale și nejustificate a Federației Ruse asupra acestui stat. Acordul părții române pentru folosirea canalului Bâstroe în scopul tranzitării navelor cu încărcătură cerealieră are o natură excepțională, fiind avută în vedere importanța diversificării și fluidizării căilor de transport utilizate pentru exporturile ucrainene de cereale. Odată cu acordul părții române a fost subliniată, de asemenea, menținerea poziției de principiu a României privind proiectul dezvoltării pentru navigație a canalului Bâstroe, precum și necesitatea ca acesta să respecte prevederile dreptului internațional aplicabil, inclusiv reglementările în materie de protecție a mediului.

Ucraina sfideaza total Romania: a inceput dragarea pe canalul BastroeBogdan Aurescu

În același timp, partea română își menține angajamentul de a continua să depună eforturi susținute, în nume național și în cadrul Uniunii Europene, pentru a facilita tranzitul și exportul de cereale din Ucraina, inclusiv prin intermediul porturilor românești de la Dunăre și Marea Neagră. MAE subliniază, totodată, apelul constant al României în ceea ce privește consolidarea demersurilor de a mobiliza sprijinul international consistent pentru a crea un coridor de tranzit, inclusiv cu componentă maritimă, pentru transportul cereale ucrainene către țări terțe, în contextul intensificării crizei alimentare generate de acțiunile Rusiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Era msg.pt.INFORMATII in clar
0
0
Scuze,Doar imi iau notițe. ..:) si CEPA are si punct org? Sau doar asa...
0
0
O Uhraina puternica implica o r*mânie slabă..O sa fim sclavii Alianței Ukro-Polace,după victoria haholilor,care va veni,în toamna,probabil. Mai mult,Rou va pierde teritorii: în urma dragării,o parte din malul r*mânesc al Chiliei se dărâmă .Deja .Uhrainii,tot ruși Mai mici și mai răi.
0
1
Slava Uhrainii este Pieirea noastră ..avem un competitor fara scrupule langa noi,care ne vrea distruși.
0
0
Cu așa" prieteni",nu mai ai nevoie de dușmani..băgați repede bani in armata,repede,peste 3 ani putem fi noi victima haholilor..Ucraina, dușman Esten..
1
0
Are mare dreptate, trebuie sa ii lasam pe cei din ucraina sa faca tot ce vor, eventual daca se ajunge la punctul in care va trebui sa sacrificam si tara, trebuie sa o facem ca ne spune vestul ...si pentru ca ei ar fi facut la fel pentru noi.... glorie stamosilor nostri, nu ucrainei
2
1
Asta care baga comentarii lungi se cearta singur cu el insasi , dute vecine la psihiatrie wi lasa-ne cu lecțiile de istorie , eu nu am cu ce plăti întreținerea și mi se rupe mie de Bîstroe si Delta Dunării !
1
0
La comentariile lungi sănt multi care fură sticleți din colivie Mergeți la doctor și anunțatil dinainte că sare pe geam
8
0
Ce se intampla, trolilor? Va doare adevarul? Tipic trolilor rusi! Cand va doare adevarul, incepeti sa jigniti in stanga si in dreapta. Sunteti niste idioti utili ai partidelor, niste tradatori fara trecut, prezent si viitor. Sunteti NIMENI si tot NIMENI muriti, ba! Sa va ierte Dumnezeu, ca noi romanii adevarati NU VA VOM IERTA NICIODATA, tradatorilor de tara si de neam ce sunteti!!! Fugiti repede si aplaudati ca focile la tot ce delireaza "frumoasa" aia de SOSoaca sau vuvuzeaua Rusiei George Simion si AURolacii lui, ba, trolilor! Hai, repejor! Va spune ea cum ca globalistii au provocat cutremurele din Turcia si alte conspiratii d-astea din propaganda rusa. Fugi, trolule! Ca pierzi noutatile de la SOSoaca, lasa fetele astea dragute din redactie sa-si faca treaba! Nu sunt ele vinovate ca tie iti plac tradatoarele de tara si de neam precum SOSoaca, fiica a Tatiana-Alice Florescu-Bleotu - membra in Marea Loja Nationala Romana 1880. Pai fix o pagana din "inima iluminati", din MASONERIE, sa strige "huo, globalisti!? Fix ea care si-a pierdut mintile ratacind prin conspiratii si propaganda rusa, Sosoaca sa ne dea noua lectii de etica? Trezeste-te la realitate, trolule! Esti vai de capul tau, pustiulica!
14
5
cwrvele replica nici sa le dai la produs nus bune!!! vedeti ce fete de lesbiene au...... numai puneti botu la tot ce scriu retardatele astea aici !!!
2
13
HAHAHAHAH! Serios? In 48 de ore, trolule? De-aia au parcat de-a latul satanistii rusi basculantele la intrarile in Moscova cand au avut loc protestele anti-razboi din Rusia in urma cu cateva luni? De-aia au urcat satanistii rusi ai lu' Satana Putin sistemele de aparare antiaeriana Pantsir S-1 pe toate acoperisurile din jurul cladirilor in care se ascund satanistii din actuala conducere a Rusiei? Pentru ca "Rusia poate termina Ucraina in 48 de ore"? Hahhahaah! Esti copil? De curiozitate intreb! Hahahhaha! Cauta pe youtube: "Israel destroys Pantsir-S1 air defense system in Syria". Sunt fix sistemele antiaeriene care ii apara pe "moscovitii" lui Putin unde se ascund acum. Armata de carton a Rusiei nu mai sperie pe nimeni. Hahahaha! Auzi ce idiot, cica "48 de ore"! Hahahahahah! Au trecut cam 359 zile de cand invazia a inceput si a ESUAT din primele zile. 359 de zile! Iar trolul sputnik vine cu aberatia asta de 48 de ora. Hahahhaha, ma cac pe mine de ras ca Putin cand cade pe scari dupa bombardarea bazei militare ENGEL din Rusia unde isi tine conservele bombardiere sovietice Tu-95. Hahahahha! Cel mai "troll rus" din curtea scolii e asta. Hahhahahaha!
22
1
rusii dk vor in 48 ore termina ucraina. Vb de fosta URSS prima putere militara a lumii. Aici este o intelegere dintre Rusia si SUA. Pana acum s-au bagat in ucraina peste 100 MILIARDE dolari. Intreberea este ; cand v-a plati ucraina aceasta datorie ? sa nu crezi ca nu o va plati !!! 40% din suprafata arabila din ucraina apartine firmelor americane !!! Te-ai prins ? !!! Ai inteles dc vroiau sa faca chipurile colidoare umanitare pentru exportul cerealelor ?? asta pana s-au prins rusii ca cearealele de fapt plecau in amarica si canada si le-au dat la trambitza !
4
23
Nu vorbim doar despre faptul ca prin acel canal Bâstroe vor trece nave grele incarcate cu cereale, deoarece cunoasteti cu totii situatia delicata in care se afla in Marea Neagra datorita invadatorilor satanisti rusi si foamete globala pe care o provoaca, dar si criza economica etc. Nu este vorba doar de atat! De la canalul Bâstroe pana la Insula Serpilor sunt doar 35 km! Practic este CEA MAI SCURTA DISTANA pe care o poate parcurge UCRAINA IN SIGURANTA pana la Insula Serpilor. Aici vorbim in prezent despre o importanta strategica din punct de vedere militar. Asta lasand deoparte discutiile din trecut referitoare la acest canal. Prin acele canale vor putea trece nave grele militare, drone maritime si alte vehicule amfibii. De la Insula Serpilor pana in Sevastopol din Crimeea sunt mai putin de 269km. Satanistii rusi au avut recent submarine acolo, nu este exclus ca in viitorul apropiat Ucraina sa-i scufunde DEFINITIV si submarine depistate in acele porturi. De asemenea Ucraina are nevoie sa elibereze rapid Insula Serpilor ori de cate ori este nevoie sa faca acest lucru, sa o apere si sa nu permita ca Rusia sa debarce desant vehicule blindate printr-un atac fulger in Odesa si zona de sud-vest, respectiv aici langa Insula Serpilor unde va putea fi folosita aceasta insulta si pe post de scut natural pentru "alimentarea" cu nave rusesti care sa "atace in valuri" malurile ucrainene, avand pierderi majore, dar care ar duce intr-un final suficiente trupe si blindate astfel incat sa impinga Ucraina temporar din regiune si sa permita invadatorilor sa intre in Transnistria si Moldova prin sud ceea ce ar aduce prapadul in Moldova in doar cateva zile. Pe langa toate astea, rusii au folosit recent IN PREMIERA o drona marina care s-a detonat sub un pod din Odesa, ceea ce inseamna ca exista O VULNERABILITATE IMENSA si o posibilitate mare ca drone maritime rusesti sa intre pe acele canale, respectiv canalul Bâstroe. Iar de acolo satanistii rusi trimisi sa faca "operatiuni militare de sabotaj" pot ajunge pana unde "ii poarta apele" Dunarii si nu numai, inclusiv in Romania, Moldova sau Ucraina. Atata timp cat nu sunt identificati si capturati sunt extrem de periculosi si orice se poate intampla si nu vorbim doar despre spionaj, vorbim chiar de atentate teroriste si mai rau de atat. Faptul ca vor moderniza acele canale, le va permite sa le asigure astfel incat sa fie monitorizate si in acelasi timp sa fie blocate eventualele incercari ale Rusiei de a trimite astel de "noi drone maritime" pe care le-a folosit recent. Practic zona aia dintre Romania si Moldova sau Ucraina din prezent, anume apele Prutului reprezinta o granita naturala VULNERABILA si este O GRANITA A NATO, ceea ce poate fi o amenintare pentru tarile membre NATO, respectiv Romania, daca pe acolo pot patrunde "drone submarine de spionaj sau de atac rusesti" si nu numai. De exemplu, cativa spioni rusi trimisi "pe sub ape" pe acolo pot oferi informatii secrete precum locatii precise ale echipamentele militare sau ale livrarilor de arme care pot fi apoi lovite de catre Rusia, in Moldova sau Ucraina sau anticipate viitoare pozitii. Cu alte cuvinte, reprezinta VULNERABILITATI imensa acele canale. Bineinteles, Ucraina a dorit in trecut sa modifice aceste canale si in scop ECONOMIC, respectiv livrarea de cereale si numai, asta cu mult inainte de invazie. Dar in prezent este vorba de mult mai mult de atat. Aceasta amenintare exista si in trecut dar nu era atat de mare, caci Ucraina este o tara neutra care nu ar fi putut ameninta alianta NATO prin acele canale, dar Rusia si China pot chiar efectua astfel de operatiuni prin acele ape. Accesul Rusiei la Gurile Dunarii este unul dintre principalele obiective de foarte multi ani. Rusia poate chiar sa blocheze transportul naval si produca pagube mari Romaniei, nu numai Ucrainei. Tocmai astazi au aparut stiri conform carora Rusia a inceput sa goleasca marele baraj de la Kahovka. Ceea ce inseaman ca poate folosi asta astfel incat sa confere un avantaj militar trupelor de orci rusi si mercenari teroristi wagner, dar poate in acelasi timp sa lase Ucraina fara o resursa importanta cum este apa folosit nu numai la irigatii si stiti prea bine ca Ucraina este una dintre principalele surse de cereale pe continentul EUROPA si este printre primele de pe GLOB. O seceta provocata intentionat de Rusia ar fi catastrofala nu numai din punct de vedere economic, dar va "intoarce ceasul"la perioada interbelica, la FOAMETEA SOVIETICA in urma careia s-a ajuns la canibalism si la moartea prin infometare a milioane de oameni nevinovati. Ei bine, exact asta poate sa faca si Rusia daca ajunge sa detina controlul aici langa zona Insulei Serpilor, in zona BUCEAC-ului din Ucraina. Imaginati-va numai daca satanistii rusi ar reusi in lunile urmatoare sa impinga apararea ucraineana din zona asta, pai aveti dubii ca vor bloca accesul naval pe Dunare, afectandu-ne si mai grav din punct de vedere economic, dar si ECOLOGIC? Aveti dubii ca Rusia ar putea la fel de bine sa golasca Dunarea si aici precum la marele baraj de la Kahovka? Imaginati-va numai seceta provocata si catastrofa la care ar supune Romania. Toate astea ar duce la foamete, dezbinare si revolte in Romania fata de conducere si preturi prea mari. Practic, era o vorba conform careia dragostea trece prin stomac si ceva e genul era si la rusi una ca foamea dicteaza. Satanistii sovietici, dar si satanistii rusi in general, au folosit infometarea "tactica" in doctrina lor militara. Chiar si China a facut asta si s-a ajuns la milioane de oameni morti prin infometare, dar si la canibalism. Au trecut mai putin de 60 de ani de la aceea foamete in China si la canibalismul de atunci. Si asta s-a intamplat la foarte putin timp dupa ce FOAMETEA SOVIETICA si canibalismul din aceea perioada se terminase, avand aceleasi rezultat macabru... milioane de cazuri de canibalism raportate si milioane de oameni ucisi prin infometare. Problemele vor fi rezolvate, stati linistit ca nu aveti voi cuvant de spus, oricat ati incerca, atat timp cat este SECRET DE STAT, cat reprezinta un subiect militar sau de siguranta a tarii, voi nu aveti cuvant de spus, e "lege martiala", armata decide peste presedinte, peste toti. Si se aplica si in alianta MILITARA NATO. Intelegeti voi mai bine despre ce vorbesc. Lasati-o mai moale cu aberatiile. Aceasta incercare a rusofililor sa atace ucrainenii prin dezinformare cu subiecte precum stirea asta, nu face alteceva decat sa demaste tradatorii si rusofilii din Romania si nu numai, care fac INTERESELE RUSIEI in Romania, respectiv in MEDIA romaneasca. Nici nu e greu acest lucru. Rusia "cumpara" cativa "oameni de afaceri dubiosi" care sustin un partid rusofil precum e AUR si "afaceristul oligarh roman" Bobby Paunescu cu Realitatea TV, Sebastian Ghita cu ROMANIA TV etc si apoi incepi si "toci" idiotii utili, ii speli pe cap cu manipulari grosolane astfel incat sa castigi alegerile. Asa se dau "lovituri de stat" prin "oameni de afaceri dubiosi" care manipuleaza "oamenii simpli si fara scoala" care cedeaza usor la gogosica electorala "vanduta" la TV de catre patronii rusofili prin televiziunile "capturate" si aia e! Gata, ai cumpara MEDIA, ai "cumparat" tara aia. Cand o tara corupta devine atat de dezinformata, cand televiziunile au patroni implicati politic, practic ai "cumparat" tara aia, iti pui conducere marioneta, iar tara aia face "INTERESELE TALE", precum procedeaza Rusia, cu acesti nenorociti sabotori din AUR si SOS ca sa faca interesele Rusiei in Romania. Oricum, se apropie ziua in care toti trolii rusi vor primi pedeapsa LEGALA. Nu mai e mult!
24
5
Nu vorbim doar despre faptul ca prin acel canal Bâstroe vor trece nave grele incarcate cu cereale, deoarece cunoasteti cu totii situatia delicata in care se afla in Marea Neagra datorita invadatorilor satanisti rusi si foamete globala pe care o provoaca, dar si criza economica etc. Nu este vorba doar de atat! De la canalul Bâstroe pana la Insula Serpilor sunt doar 35 km! Practic este CEA MAI SCURTA DISTANA pe care o poate parcurge UCRAINA IN SIGURANTA pana la Insula Serpilor. Aici vorbim in prezent despre o importanta strategica din punct de vedere militar. Asta lasand deoparte discutiile din trecut referitoare la acest canal. Prin acele canale vor putea trece nave grele militare, drone maritime si alte vehicule amfibii. De la Insula Serpilor pana in Sevastopol din Crimeea sunt mai putin de 269km. Satanistii rusi au avut recent submarine acolo, nu este exclus ca in viitorul apropiat Ucraina sa-i scufunde DEFINITIV si submarine depistate in acele porturi. De asemenea Ucraina are nevoie sa elibereze rapid Insula Serpilor ori de cate ori este nevoie sa faca acest lucru, sa o apere si sa nu permita ca Rusia sa debarce desant vehicule blindate printr-un atac fulger in Odesa si zona de sud-vest, respectiv aici langa Insula Serpilor unde va putea fi folosita aceasta insulta si pe post de scut natural pentru "alimentarea" cu nave rusesti care sa "atace in valuri" malurile ucrainene, avand pierderi majore, dar care ar duce intr-un final suficiente trupe si blindate astfel incat sa impinga Ucraina temporar din regiune si sa permita invadatorilor sa intre in Transnistria si Moldova prin sud ceea ce ar aduce prapadul in Moldova in doar cateva zile. Pe langa toate astea, rusii au folosit recent IN PREMIERA o drona marina care s-a detonat sub un pod din Odesa, ceea ce inseamna ca exista O VULNERABILITATE IMENSA si o posibilitate mare ca drone maritime rusesti sa intre pe acele canale, respectiv canalul Bâstroe. Iar de acolo satanistii rusi trimisi sa faca "operatiuni militare de sabotaj" pot ajunge pana unde "ii poarta apele" Dunarii si nu numai, inclusiv in Romania, Moldova sau Ucraina. Atata timp cat nu sunt identificati si capturati sunt extrem de periculosi si orice se poate intampla si nu vorbim doar despre spionaj, vorbim chiar de atentate teroriste si mai rau de atat. Faptul ca vor moderniza acele canale, le va permite sa le asigure astfel incat sa fie monitorizate si in acelasi timp sa fie blocate eventualele incercari ale Rusiei de a trimite astel de "noi drone maritime" pe care le-a folosit recent. Practic zona aia dintre Romania si Moldova sau Ucraina din prezent, anume apele Prutului reprezinta o granita naturala VULNERABILA si este O GRANITA A NATO, ceea ce poate fi o amenintare pentru tarile membre NATO, respectiv Romania, daca pe acolo pot patrunde "drone submarine de spionaj sau de atac rusesti" si nu numai. De exemplu, cativa spioni rusi trimisi "pe sub ape" pe acolo pot oferi informatii secrete precum locatii precise ale echipamentele militare sau ale livrarilor de arme care pot fi apoi lovite de catre Rusia, in Moldova sau Ucraina sau anticipate viitoare pozitii. Cu alte cuvinte, reprezinta VULNERABILITATI imensa acele canale. Bineinteles, Ucraina a dorit in trecut sa modifice aceste canale si in scop ECONOMIC, respectiv livrarea de cereale si numai, asta cu mult inainte de invazie. Dar in prezent este vorba de mult mai mult de atat. Aceasta amenintare exista si in trecut dar nu era atat de mare, caci Ucraina este o tara neutra care nu ar fi putut ameninta alianta NATO prin acele canale, dar Rusia si China pot chiar efectua astfel de operatiuni prin acele ape. Accesul Rusiei la Gurile Dunarii este unul dintre principalele obiective de foarte multi ani. Rusia poate chiar sa blocheze transportul naval si produca pagube mari Romaniei, nu numai Ucrainei. Tocmai astazi au aparut stiri conform carora Rusia a inceput sa goleasca marele baraj de la Kahovka. Ceea ce inseaman ca poate folosi asta astfel incat sa confere un avantaj militar trupelor de orci rusi si mercenari teroristi wagner, dar poate in acelasi timp sa lase Ucraina fara o resursa importanta cum este apa folosit nu numai la irigatii si stiti prea bine ca Ucraina este una dintre principalele surse de cereale pe continentul EUROPA si este printre primele de pe GLOB. O seceta provocata intentionat de Rusia ar fi catastrofala nu numai din punct de vedere economic, dar va "intoarce ceasul"la perioada interbelica, la FOAMETEA SOVIETICA in urma careia s-a ajuns la canibalism si la moartea prin infometare a milioane de oameni nevinovati. Ei bine, exact asta poate sa faca si Rusia daca ajunge sa detina controlul aici langa zona Insulei Serpilor, in zona BUCEAC-ului din Ucraina. Imaginati-va numai daca satanistii rusi ar reusi in lunile urmatoare sa impinga apararea ucraineana din zona asta, pai aveti dubii ca vor bloca accesul naval pe Dunare, afectandu-ne si mai grav din punct de vedere economic, dar si ECOLOGIC? Aveti dubii ca Rusia ar putea la fel de bine sa golasca Dunarea si aici precum la marele baraj de la Kahovka? Imaginati-va numai seceta provocata si catastrofa la care ar supune Romania. Toate astea ar duce la foamete, dezbinare si revolte in Romania fata de conducere si preturi prea mari. Practic, era o vorba conform careia dragostea trece prin stomac si ceva e genul era si la rusi una ca foamea dicteaza. Satanistii sovietici, dar si satanistii rusi in general, au folosit infometarea "tactica" in doctrina lor militara. Chiar si China a facut asta si s-a ajuns la milioane de oameni morti prin infometare, dar si la canibalism. Au trecut mai putin de 60 de ani de la aceea foamete in China si la canibalismul de atunci. Si asta s-a intamplat la foarte putin timp dupa ce FOAMETEA SOVIETICA si canibalismul din aceea perioada se terminase, avand aceleasi rezultat macabru... milioane de cazuri de canibalism raportate si milioane de oameni ucisi prin infometare. Problemele vor fi rezolvate, stati linistit ca nu aveti voi cuvant de spus, oricat ati incerca, atat timp cat este SECRET DE STAT, cat reprezinta un subiect militar sau de siguranta a tarii, voi nu aveti cuvant de spus, e "lege martiala", armata decide peste presedinte, peste toti. Si se aplica si in alianta MILITARA NATO. Intelegeti voi mai bine despre ce vorbesc. Lasati-o mai moale cu aberatiile. Aceasta incercare a rusofililor sa atace ucrainenii prin dezinformare cu subiecte precum stirea asta, nu face alteceva decat sa demaste tradatorii si rusofilii din Romania si nu numai, care fac INTERESELE RUSIEI in Romania, respectiv in MEDIA romaneasca. Nici nu e greu acest lucru. Rusia "cumpara" cativa "oameni de afaceri dubiosi" care sustin un partid rusofil precum e AUR si "afaceristul oligarh roman" Bobby Paunescu cu Realitatea TV, Sebastian Ghita cu ROMANIA TV etc si apoi incepi si "toci" idiotii utili, ii speli pe cap cu manipulari grosolane astfel incat sa castigi alegerile. Asa se dau "lovituri de stat" prin "oameni de afaceri dubiosi" care manipuleaza "oamenii simpli si fara scoala" care cedeaza usor la gogosica electorala "vanduta" la TV de catre patronii rusofili prin televiziunile "capturate" si aia e! Gata, ai cumpara MEDIA, ai "cumparat" tara aia. Cand o tara corupta devine atat de dezinformata, cand televiziunile au patroni implicati politic, practic ai "cumparat" tara aia, iti pui conducere marioneta, iar tara aia face "INTERESELE TALE", precum procedeaza Rusia, cu acesti nenorociti sabotori din AUR si SOS ca sa faca interesele Rusiei in Romania. Oricum, se apropie ziua in care toti trolii rusi vor primi pedeapsa LEGALA. Nu mai e mult!
21
4
o sa va bubui si nu o sa mai aveti timp sa dragati ! si voi proostilor de romani nu le mai cantati in struna ucrainienilor ca o sa aveti numai probleme mai tarziu cu ei prostitutie, trafic de droguri, falsifivare de bani, etc.
6
22
SLAVA UKRAINA r*mÂNI SCLAVI
4
27
Raman consilierii psd si pnl fara clienti in afacerile lor din delta? las ca s au ... pe Delta pana acum, au stiut doar interesul propriu, mai bine sa puna porumb, nu merita smecherii din ROmania delta la poalele caselor lor.. m psd si pnll... gastile care si au batut joc de Romania
7
11
Lasă că dă nea Putin o bombă sau două pe intrare și ieșire, și le trece !!!
7
13
Nu vorbim doar despre faptul ca prin acel canal Bâstroe vor trece nave grele incarcate cu cereale, deoarece cunoasteti cu totii situatia delicata in care se afla in Marea Neagra datorita invadatorilor satanisti rusi si foamete globala pe care o provoaca, dar si criza economica etc. Nu este vorba doar de atat! De la canalul Bâstroe pana la Insula Serpilor sunt doar 35 km! Practic este CEA MAI SCURTA DISTANA pe care o poate parcurge UCRAINA IN SIGURANTA pana la Insula Serpilor. Aici vorbim in prezent despre o importanta strategica din punct de vedere militar. Asta lasand deoparte discutiile din trecut referitoare la acest canal. Prin acele canale vor putea trece nave grele militare, drone maritime si alte vehicule amfibii. De la Insula Serpilor pana in Sevastopol din Crimeea sunt mai putin de 269km. Satanistii rusi au avut recent submarine acolo, nu este exclus ca in viitorul apropiat Ucraina sa-i scufunde DEFINITIV si submarine depistate in acele porturi. De asemenea Ucraina are nevoie sa elibereze rapid Insula Serpilor ori de cate ori este nevoie sa faca acest lucru, sa o apere si sa nu permita ca Rusia sa debarce desant vehicule blindate printr-un atac fulger in Odesa si zona de sud-vest, respectiv aici langa Insula Serpilor unde va putea fi folosita aceasta insulta si pe post de scut natural pentru "alimentarea" cu nave rusesti care sa "atace in valuri" malurile ucrainene, avand pierderi majore, dar care ar duce intr-un final suficiente trupe si blindate astfel incat sa impinga Ucraina temporar din regiune si sa permita invadatorilor sa intre in Transnistria si Moldova prin sud ceea ce ar aduce prapadul in Moldova in doar cateva zile. Pe langa toate astea, rusii au folosit recent IN PREMIERA o drona marina care s-a detonat sub un pod din Odesa, ceea ce inseamna ca exista O VULNERABILITATE IMENSA si o posibilitate mare ca drone maritime rusesti sa intre pe acele canale, respectiv canalul Bâstroe. Iar de acolo satanistii rusi trimisi sa faca "operatiuni militare de sabotaj" pot ajunge pana unde "ii poarta apele" Dunarii si nu numai, inclusiv in Romania, Moldova sau Ucraina. Atata timp cat nu sunt identificati si capturati sunt extrem de periculosi si orice se poate intampla si nu vorbim doar despre spionaj, vorbim chiar de atentate teroriste si mai rau de atat. Faptul ca vor moderniza acele canale, le va permite sa le asigure astfel incat sa fie monitorizate si in acelasi timp sa fie blocate eventualele incercari ale Rusiei de a trimite astel de "noi drone maritime" pe care le-a folosit recent. Practic zona aia dintre Romania si Moldova sau Ucraina din prezent, anume apele Prutului reprezinta o granita naturala VULNERABILA si este O GRANITA A NATO, ceea ce poate fi o amenintare pentru tarile membre NATO, respectiv Romania, daca pe acolo pot patrunde "drone submarine de spionaj sau de atac rusesti" si nu numai. De exemplu, cativa spioni rusi trimisi "pe sub ape" pe acolo pot oferi informatii secrete precum locatii precise ale echipamentele militare sau ale livrarilor de arme care pot fi apoi lovite de catre Rusia, in Moldova sau Ucraina sau anticipate viitoare pozitii. Cu alte cuvinte, reprezinta VULNERABILITATI imensa acele canale. Bineinteles, Ucraina a dorit in trecut sa modifice aceste canale si in scop ECONOMIC, respectiv livrarea de cereale si numai, asta cu mult inainte de invazie. Dar in prezent este vorba de mult mai mult de atat. Aceasta amenintare exista si in trecut dar nu era atat de mare, caci Ucraina este o tara neutra care nu ar fi putut ameninta alianta NATO prin acele canale, dar Rusia si China pot chiar efectua astfel de operatiuni prin acele ape. Accesul Rusiei la Gurile Dunarii este unul dintre principalele obiective de foarte multi ani. Rusia poate chiar sa blocheze transportul naval si produca pagube mari Romaniei, nu numai Ucrainei. Tocmai astazi au aparut stiri conform carora Rusia a inceput sa goleasca marele baraj de la Kahovka. Ceea ce inseaman ca poate folosi asta astfel incat sa confere un avantaj militar trupelor de orci rusi si mercenari teroristi wagner, dar poate in acelasi timp sa lase Ucraina fara o resursa importanta cum este apa folosit nu numai la irigatii si stiti prea bine ca Ucraina este una dintre principalele surse de cereale pe continentul EUROPA si este printre primele de pe GLOB. O seceta provocata intentionat de Rusia ar fi catastrofala nu numai din punct de vedere economic, dar va "intoarce ceasul"la perioada interbelica, la FOAMETEA SOVIETICA in urma careia s-a ajuns la canibalism si la moartea prin infometare a milioane de oameni nevinovati. Ei bine, exact asta poate sa faca si Rusia daca ajunge sa detina controlul aici langa zona Insulei Serpilor, in zona BUCEAC-ului din Ucraina. Imaginati-va numai daca satanistii rusi ar reusi in lunile urmatoare sa impinga apararea ucraineana din zona asta, pai aveti dubii ca vor bloca accesul naval pe Dunare, afectandu-ne si mai grav din punct de vedere economic, dar si ECOLOGIC? Aveti dubii ca Rusia ar putea la fel de bine sa golasca Dunarea si aici precum la marele baraj de la Kahovka? Imaginati-va numai seceta provocata si catastrofa la care ar supune Romania. Toate astea ar duce la foamete, dezbinare si revolte in Romania fata de conducere si preturi prea mari. Practic, era o vorba conform careia dragostea trece prin stomac si ceva e genul era si la rusi una ca foamea dicteaza. Satanistii sovietici, dar si satanistii rusi in general, au folosit infometarea "tactica" in doctrina lor militara. Chiar si China a facut asta si s-a ajuns la milioane de oameni morti prin infometare, dar si la canibalism. Au trecut mai putin de 60 de ani de la aceea foamete in China si la canibalismul de atunci. Si asta s-a intamplat la foarte putin timp dupa ce FOAMETEA SOVIETICA si canibalismul din aceea perioada se terminase, avand aceleasi rezultat macabru... milioane de cazuri de canibalism raportate si milioane de oameni ucisi prin infometare. Problemele vor fi rezolvate, stati linistit ca nu aveti voi cuvant de spus, oricat ati incerca, atat timp cat este SECRET DE STAT, cat reprezinta un subiect militar sau de siguranta a tarii, voi nu aveti cuvant de spus, e "lege martiala", armata decide peste presedinte, peste toti. Si se aplica si in alianta MILITARA NATO. Intelegeti voi mai bine despre ce vorbesc. Lasati-o mai moale cu aberatiile. Aceasta incercare a rusofililor sa atace ucrainenii prin dezinformare cu subiecte precum stirea asta, nu face alteceva decat sa demaste tradatorii si rusofilii din Romania si nu numai, care fac INTERESELE RUSIEI in Romania, respectiv in MEDIA romaneasca. Nici nu e greu acest lucru. Rusia "cumpara" cativa "oameni de afaceri dubiosi" care sustin un partid rusofil precum e AUR si "afaceristul oligarh roman" Bobby Paunescu cu Realitatea TV, Sebastian Ghita cu ROMANIA TV etc si apoi incepi si "toci" idiotii utili, ii speli pe cap cu manipulari grosolane astfel incat sa castigi alegerile. Asa se dau "lovituri de stat" prin "oameni de afaceri dubiosi" care manipuleaza "oamenii simpli si fara scoala" care cedeaza usor la gogosica electorala "vanduta" la TV de catre patronii rusofili prin televiziunile "capturate" si aia e! Gata, ai cumpara MEDIA, ai "cumparat" tara aia. Cand o tara corupta devine atat de dezinformata, cand televiziunile au patroni implicati politic, practic ai "cumparat" tara aia, iti pui conducere marioneta, iar tara aia face "INTERESELE TALE", precum procedeaza Rusia, cu acesti nenorociti sabotori din AUR si SOS ca sa faca interesele Rusiei in Romania. Oricum, se apropie ziua in care toti trolii rusi vor primi pedeapsa LEGALA. Nu mai e mult!
35
5
Asa trebuie. Niste rasi ne ataca si noi ne vaitam. Ei au facut ceva?? perfect . Putem sa le-o dam in bot sau Nu??. asfel multa gargara.
6
34
Nu va lasati pacati de trollii redactiei interzise in ROMANIA si intreaga LUME CIVILIZATA. Nu va lasati pacaliti de trolii "SPUTNIK" din comentariile de mai jos. Ei sunt AURolaci si SOSocisti, sunt indivizi rusofili, iar printre ei chiar fascisti de-ai lui Viktor Orban care locuiesc in Romania si se autointituleaza "secui" si le curg balele la Transilvania. Ca drept dovada, exista un individ care isi deconspira religia mereu, deoarece este catolic si foloseste Isus in loc de Iisus cu orice ocazie, fara macar sa realizeze acest lucru ca aici mai toate "partile" din conflictul de fata sunt ortodoxe, iar catolicii nu se gasesc niciunde, ci doar in randul trolilor putinisti ai lui Viktor Orban. De asemenea, mai exista indivizi din "Transnistria" care vorbesc limba romana desi o numesc eronat limba moldoveneasca si de fiecare data cand posteaza, se deconspira prin faptul ca POCESC CUVINTELE precum RAZBOI, cuvinte INTERZISE LA EI de servicile lor secrete "locale" si incearca astfel sa nu fie indentificati si pedepsiti pentru "promovoarea razboiului", discreditarea armatei Rusiei si alte rahaturi d-astea. Sunt ca niste copii murdari la gura de ciocolata care ne mint in fata ca nu stiu unde a dispart. NE JUCAM CU TROLII ASTIA CUM VREM NOI! Ha ha ha! Ei cunosc limba romana si incearca sa va pacaleasca. Aproape comentariile sunt lasate de aceeasi indivizi rusofili la toate stirile despre Ucraina. Colegii mei din servicii romanesti i-au identificat pe toti, fiecare individ in parte are "dosarul sau" se sunt colectate probe pana la momentul X cand se va trece linia rosie, apoi vor raspunde in fata legii. Despre acest ATAC HIBRID ati fost informati in urma cu cateva zile de catre fratii nostri din serviciile secrete ale Moldovei. "Ofensiva ruseasca" care tocmai a inceput si e "totul sau nimic" de data asta, nu se duce doar in transee, se duce si aici in MEDIA unde exista vulnerabilitati in incercarea de a promovoa AUR, SOS si alte instrumente de sabotaj politic ale Ambasadei Rusiei in Romania in cursa pentru alegerile din 2024 care vor avea loc in Romania. Este vorba despre interesele Rusiei in Romania si incercarea disperata de a pune conducere marioneta in Romania prin AUR si George Simion si incercarea disperata de a opri ajutorul acordat de noi Ucrainei, ca Rusia sa castige. Vor ca AUR sa scoata Romania din UE si NATO daca vor castiga sabotorii separatisti extremisti din AUR. Mare atentie la troli, nu va lasati pacaliti!
33
8
Dunarea trece pe teritoriul romanesc. Frana la gura de deversare in Bastroe si deviere spre Sulina. Altfel imputitii astia de ucrainieni isi vor face de cap. Si masuri mai aspre ptr refugiatii astia de lux. Treziti-va ca altfel vom ajunge chiriasi in tara noastra
20
31
De la Insula Serpilor pana la canalele Bâstroe si Chilia sunt aproximativ 35 km, NU MAI MULT!!! Deci, reprezinta un punct strategic militar, iar tot ce c***t mancati voi aici, trolilor rusofilo-putinisti, e ca taiatul de frunze la caini, nu intereseaza pe nimeni parerea voastra. Voi sunteti doar niste carciumari mancatori de c***t, parerea voastra nu conteaza. Mutati-va langa canibalii rusi si chinezi, "infratiti-va acolo la rasarit" si faceti plecaciuni unul cu nasul in c.urul celuilalt ca musulmanii ceceni sau wagneri care apara Rusia sau "budistii" atei care apara China, caci despre rahatul asta vorbim. Vorbim despre luma civilizata CRESTIN ORTODOXA si libera din "VEST" vs canibalii salbatici primitivi, antihristi, satanisti, care au alte religii pagane precum paganii SAMANI din Rusia etc. Din populatia de aproximativ 150.000.000 indivizi din actuala Federatie Rusa, mai putin de 30.000.000 sunt "moscoviti" si locuiesc in Moscova sau in apropierea capitalei. Pana in urma cu vreo 500 de ani, Rusia NU A EXISTAT, ci se numea MUSCOVIA (MUSCOVY), iar moscovitii NU AU CALCAT IN CRIMEEA, UCRAINA SAU BASARABIA (respectiv MOLDOVA din prezent). Niste "oligarhi rusi" au deci sa fondeze Rusia. Apoi Rusia a inceput sa invadeze nejustificat si neprovocat popoarele sarace si nevinovate din apropiere, respectiv cele din estul Moscovei si din sud. La scurt timp, RUSIA s-a desfiintat. A disparut! Pa si pussy! Asta dupa revolutia bolsevica, atunci s-a format URSS. Dar IMPERIUL RAULUI (cum a fost denumit URSS) nu a reprezentant niciodata Rusia din prezent. URSS era o uniune de popoare "socialiste" care avea "un ideal comun" (adica aveau conduceri marionete impus CU FORTA SI ARMA LA CEAFA de catre bolsevici). Practic RUSIA NU MAI EXISTA atata timp cat exista URSS. Pana in 1991 cand s-a destramat URSS, RUSIA NU MAI EXiSTA. Daca va documentati putin, "OFICIAL" Rusia a (re)aparut in 1991 sud denumirea de "Federatia Rusa", dar este in realitate un miraj, o minciuna in incercarea de a mentine pacea in zona vechiului bloc sovietic, deoarece dupa destramarea URSS-ului au inceput mici alte razboaie precum in Moldova cu separatistii "transnistrieni" si nu numai acolo. Dupa destramarea URSS, Ucraina a ramas cu ARME NUCLEARE pana in 1994 la semnarea alaturi de MARILE PUTERI a Memorandumului din Budapesta (Ungaria) prin care toti s-au angajat sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei in schimbul cedarii armelor nucleare ale Ucrainei catre "noua Federatie Rusa" proaspat fondata in urma cu doar 3 ani. Asta se ajungea la pace in regiune, eliminand riscul ca Ucraina sa bombardeze nuclear Moscova si blablabla. Dar in prezent, odata cu invadarea abuziva a UCRAINEI de catre satanistii din Rusia, acel Memorandul din Budapesta 1994 S-A ANULAT. Ceea ce inseamna ca Franta si SUA pot chiar sa ofere ARME NUCLEARE UCRAINEI la "sfarsitul razboiului" daca doresc acest lucru. In acest moment asistam la un RAZBOI CONVENTIONAL intre 2 popoare (ucrainean vs satanist rus) care au "in spatele lor" ARMELE NUCLEARE pe post de ultima metoda de aparare. Cu alte cuvinte, MARILE PUTERI sunt obligate moral sa apere Ucraina prin acordarea de echipamente militare etc. Si sunt hotarati sa duca Ucraina spre VICTORIE in fata invadatorilor satanisti rusi, deoarece astfel ultima etapa "morala" ar fi sa-i inapoieze armele nucleare Ucrainei. Ceea ce nu se va intampla, caci categoric Ucraina le-ar folosi lansandu-le pe toate in PIATA ROSIE DIN MOSCOVA unde se ascunde Putin si de acolo se va ajunte la razboi total, MONDIAL - NUCLEAR, adica APOCALIPSA BIBLICA (nucleara). Deci, NATO va face tot posibilul ca Ucraina sa castige printr-un razboi conventional. Cu alte cuvinte, NEOFICIAL, Rusia se lupta IMPOTRIVA INTREGII CAPACITATI NATO si nu va castiga niciodata, nici macar cu ajutorul Chinei. Una dintre garantiile de pace dupa ce ucrainenii vor alunga toti orcii invadatori satanisti rusi de pe teritoriul ucrainean va fi (RE)INARMAREA NUCLEARA A UCRAINEI ca prima metoda de garantare a pacii, iar a doua (si cea mai sigura) este de a INTEGRA UCRAINA in NATO - OTAN (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN TOATE TIMPURILE). Bineinteles, aici se va ajunge. Rusia nu mai poate castiga. Rusia poate face "doar egal", adica sa porneasca razboi nuclear global. Adica, in limbajul popular, voi trolii rusi mancati c***t GRATUIT si nu puteti influenta cu nimic soarta omenirii! Practic, MARILE PUTERI si acum vorbim despre NATO din prezent, si-au dat cuvantul in 1994 ca UCRAIN ISI VA MENTINE GRANITELE recunoscute global in 1991 si confirmate in 1994 chiar si de Rusia prin acel Memorandum din Budapesta. Astfel Rusia a primit atunci armele nucleare ale Ucrainei. Spre deosebire de satanistii rusi si chinezi, oamenii civilizati, crestini si ortodocsi din NATO si-au dat cuvantul si IL VOR RESPECTA pana la capat. Deci Ucraina isi va recapata granitele din 1991, sau daca nu ii vom "inapoia" armele nucleare, asta inseaman ca vor primi cele mai noi rachete supersonice dezvoltate de americani cu focoase nucleare si vor distruge Moscova fara ca satanistii rusi sa stie ce i-a lovit, iar satanistii ramasi vor avea de ales dintre a disparea cu totul intr-un razboi nuclear total sau vor accepta noua realitate. Credeti ca ar accepta China sa dispara in razboi nuclear? Nu aveti voi idee "cat a tras China" sa ajunga unde e, nu ar renuntata la tot pentru piticul jumate asiatic, corcitura Putin. Niciodata! Acest razboi se poate termina in orice mod posibil. Nu exista scenariu perfect. ABSOLUT ORICE SE POATE INTAMPLA. Rusia a inceput un razboi pe care nu-l poate castiga. Iar un razboi il incepi doar in momentul in care esti sigur ca il poti castiga. De-aia, teoretic, Rusia l-a pierdut deja, oricare ar fi rezultatul. Cu alte cuvinte, alianta NATO are capacitatea si e sigura ca va castiga acest razboi, dar se inteaba in momentul acesta ce metoda de pace sa impuna. Caci NATO dicteaza PACEA si CONDITIILE DE PACE, nu China, nu Rusia. Si pacea se poate realiza doar cu includerea Ucrainei in NATO, ceea ce inseamna condamnarea la moarte a intregii conducere din Rusia (pentru crime grave de razboi si genocid, asemeni nazistilor, dar si pentru e.p.u.r.a.rea-et.ni.ca a ucrainenilor). Deoarece alternativa pacii la aderarea Ucrainei in NATO este doar inarmarea nucleara a Ucrainei si sa ramana "buffer zone" - zona gri intre NATO si Rusia, iar armele nucleare ucrainene ii pot garanta aceasta siguranta. Si ultima metoda de pace prin care satanistii din conducerea Rusiei ar supravietuii, este cedarea Donbasului catre Ucraina, Crimeea sa revina la Ucraina, iar Ucraina sa intre in NATO in timpul semnarii tratatului de pace, ceea ce inseamna ca in secunda 2, cele mai moderne echipamente militare si buna parte din NATO va intra "cu toata viteza inainte" pe teritoriul Ucraineni pana la granita cu Rusia si va oferi conditiile de pace si aparare. Chiar si asa, satanistii rusi nu ar accepta decat daca si Crimeea ar ramane indepedenta. Deci satanistii vor Donbasul complet sa fie anexat Rusiei, Crimeea sa ramana "independenta", adica nici la ucraineni, nici la rusi. Iar Ucraina intra in NATO. Daca Ucraina ar alunga complet rusii de pe teritoriul ei, tot nu poate adera la NATO pana nu obtine pace. Ceea ce inseamna ca satanistii rusi pot "ingheta razboiul" ani buni de zile prin bombardarea zilnica si blablabla. Problema cea mai mare o reprezinta Crimeea, caci categoric Ucraina o va elibera, dar satanistii rusi o considera ca "parte din Federatia Rusa". Dar daca va cadea podul Kerci, nu prea mai au ce mare lucru sa faca dupa eliberarea Donbasului. Multe se mai pot intampla, multe pot merge p***t pentru satanistii rusi. In mod normal NATO ar fi trebuit sa intre in Ucraina si sa stearga pe jos cu orcii rusi, dar pentru a libera si Crimeea care este CLAR parte din Ucraina in prezent, dar ocupata ilegal de rusi precum si "Transnitria" este ocupata abuziv de rusi, desi e parte din MOLDOVA. Dar satanistii rusi folosesc acest "sabotaj nuclear" considerand Crimeea ca "partea a Rusiei" sa provoace un razboi nuclear cu NATO pe care oricum Rusia l-ar pierde, dar aceasta metoda se numeste in limbajul popular ca "Rusia baga batul prin gard" sa vada daca ii merge sau nu ii merge. Evident NATO nu vrea sa riste un razboi nuclear total cu Rusia si China pe care oricum l-ar castiga tot NATO, dar pierderile ar fi atat de mari si Pamantul ar fi distrus si plin de radiatii si lipsit de viata incat "nu ar mai ramane nimeni sa o celebreze". Adica Victorie à la Pirus - este o victorie obținută cu un cost atât de mare pentru învingător, încât aproape că echivalează cu o înfrângere. Si de ce fac satanistii rusi asta? Ei bine, pentru a-si "impresiona verisorul din China". Prin aceasta bagare a batului prin gard, satanistii rusi au impresia ca "tin la respect" NATO (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile), iar asta ii ofera "credibilitate" in ochii Chinei. Din tot rahatul asta, doar China are de castigat. Caci in prezent vorbim de NATO - primul loc si CHINA - locul doi. Rusii sunt niste milogi, niste carne de tun intre NATO si CHINA. Cam cum vedeti voi astia troli si carciumari cu aceeasi ochi ucrainenii si considerati ca sunt "slugile americanilor" intre Rusia si SUA. Ei bine, lucruri sunt mult mai mari de atat, lucrurile sunt intre BINE si RAU, intre oamenii lui Dumnezeu din NATO si LUMEA LIBERA vs IMPERIUL RAULUI (adica infratirea satanista, antihrista, budista, extremisto-impostoare si pagana din ASIA, dominata de Rusia si China sub "umbrela nucleara"). Deci mai toti sunt "slugi" ale unor forte mai mari. Dar BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra, iar satanistii asiatici au SATANA IN CARNE SI OASE (PUTIN) care se crede "zeu pe Pamant" si considera ca hotaraste el cine moare si cine traieste. El se crede "DEMN" sa porneasca APOCALIPSA BIBLICA in secunda in care doreste sa atace nuclear. Practic IL PROVOACA PE IISUS sa vina a doua oara sa ne salveze. Observati ca in timp ce satanistii ne anunta cu disparitia si armele nucleare, NATO incearca sa ajunga la pace si sa salveze omenirea. Cine e binele si cine e raul? Daca noi am ceda in fata RAULUI si am lasa satanistii rusi sa ocupe toata Ucraina, pai nu va avea NATO granita cu Rusia la granita Romaniei? Unde va fi "LINIA INTAI" in caz de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL"? Va fi purtat pe pamant romanesc ultimul razboi de pe Pamant, unde se vor bombarda din ambele parti, indiferent ca va incepe in anii urmatori sau peste zeci, sute, mii de ani? Este important pentru Romania ca GRANITA DINTRE NATO SI RUSIA sa fie la granita DE EST a Ucraineni sau nu? Veti avea timp sa fugiti "spre VEST" in caz de razboi mondial conventional, cat timp ei se vor bombarda la granita NATO pe care am sublinitat-o mai sus? Mai aveti timp sa fugiti din fata SATANEI IN CARNE SI OASE daca pamantul romanesc va fi prima tinta a satanistilor rusi datorita razei mici de actiune a celor mai multe bombe, in caz ca Romania va ramane "granita de est a NATO"? Voi chiar nu judecati sau chiar sunteti TROLI RUSI tradatori sau aveti alta nationalitate si e.t.n.i.e ,dar ne cunoasteti limba romana si probabil sunteti moldoveni DODONISTI care stiti limba romana, desi o numiti eronat limba moldovenasca, sau sunteti maghiari ai lui Viktor Orban si locuiti in Romania, deci ne cunoasteti limba romana si faceti troling pentru ca va curg balele la Transilvania? Credeti ca nu stim cine sunteti, idiotilor? Ne cunoastem prea bine inamicii si nu aveti sanse sa ne distrugeti, atata timp cat suntem mai uniti, mai puternici si va stim secretele pana la ultimul detaliu. Nimeni si nimic nu a putut distruge poporul roman de-a lungul istorie. NIMENI! Si nu va putea niciodata! Daca va disparea poporul roman, va disparea doar in urma APOCALIPSEI BIBLICE. ATAT! Si acum, sa revenim cu argumente despre stire: Asta inseamna ca pentru NATO - OTAN (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile, de la momentul creatiei OMULUI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU pana in prezent), acele canale au importanta strategico-militara. Prin acele canale care vor fi largite/adancite, vor trege "nave grele", submarine sau drone marine de atac, fie ele ucrainene (ce ii vor conferi un avantaj important in apararea Insulei Serpilor si eliberarea Crimeei si nu numai), fie vor fi folosite de NATO in eventualitatea pornirii unui razboi nuclear MONDIAL conventional intre NATO si Rusia etc. Cu alte cuvinte, Romania este in NATO, iar daca asta inseamna ca trebuie sa renuntam la cativa centimetri adancime, la cativa pesti sau mai stiu eu la ce ratuste, doar pentru a aparara demnitatea trecutului, pentru a apara prezentul si viitorul poporului roman cu ajutorul NATO, ei bine fix asta vom face. Nu mai incercati s manipulati cu aceste stiri, ca nu va merge. Prin aceasta "operatiune speciala" de manipulare a alegatorilor romani se vede fix "spurcaciunea Rusiei" si a rusofililor din Romania care incearca sa invarta stirile pe toate partile pentru a-i demoniza pe ucraineni astfel incat SA JUSTIFICE nenoricirile si razboiul pe care l-a pornit si il duce RUSIA SATANISTA. Fix asta incearca rusofilii prin aceste "stiri recente" sa-i faca cu ou si otet pe ucraineni incat sa justifice agresiunea ruseasca. Ce concluzii trageti voi de aici si din comentariile astea lasata de SOSocisti si AURolaci mai jos? Ca vor sa vina AUR la conducerea Romaniei dupa alegerile din 2024, sa puna ei la respect ucrainenii ( pe langa jignirile grosolane din comentarii ) si sa "plecam capul in fata lui Satana in carne si oase care este PUTIN", precum face si Viktor Orban, precum fac austriecii rusofili, precum fac alegatorii lui Le Pen din franta, precum fac alegatorii Giorgiei Meloni din Italia, sau alegatorii lui Trump si o parte buna din republicanii din SUA? Precum fac "dodonistii' din Moldova care o fac cu ou si otet pe Maia Sandu care doreste parcursul european al Moldovei? Cine o ataca agresiv pe Maia Sandu? George Simion, AUR, Sosoaca si partidul ei SOS, transnistrienii, dodonistii si sustinatorii lui Viktor Orban din Ucraina, dar si de prin Transilvania din Romania? Fix astia o insulta nejustificat pe Maia Sandu si il sustine pe Putin si satanistii? VOI CHIAR NU REALIZATI CA SPUTNIK a fost BANAT (interzis) in lumea civilizata din occdient si din Romania? Unde credeti ca sunt acum cei din redactia SPUTNIK putinisto-rusofila? Sunt aici in comentarii, sunt in comentarii pe pagina de faceobok a lui George Simion sau Sosoaca. Va manipuleaza si fac LUCRAREA SATANEI, vor sa ajute Rusia sa va pacaleasca si sa votati gresit in 2024. Vor sa va atraga in capcana partidului Rusiei care este AUR. Vor ca AUR sa scoata Romania din UE si NATO dupa alegerile din 2024 in urma eventualei castigari a alegerilor sau printr-o alianta rusofilo-infr4ct1onala cu PSD, adica alianta PSD-AUR-SOS si acolitii lor (partide fondate recent de fosile putinisto-Iliesciene precum ale lui Dragnea, Dancila, Voiculescu, Ponta, Tariceanu si multe alte slugi ale Moscovei). Solutia e simpla, trebuie sa votam partide noi "mici" care NU accepta PENALI in partide. FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE! Trebuie sa scapam de PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS si altii care muta i.n.f.r.a.c.t.o.r.i dintr-un partid in altul in scopul manipularii alegatorilor. Amintiti-va ca ati avut de ales dintre IOHANNIS si DANCILA (planul B al PSD, dupa arestarea lui Liviu Dragnea - nepot al generalului MARIN DRANEA care a primit PSD de la Iliescu, adica PSD = fostul FSN Frontul Salvarii Nationale pe care Rusia l-a pus la carma Romaniei in 1989 dupa CAPTURAREA REVOLUTIEI din 1989 prin care Ceausescu a fost EXECUTAT DE CATRE SOVIETICI. Teroristii "turisti sovietici (rusi)" de la Revolutie erau agenti rusi, erau "omuletii verzi" ai lui Putin din prezent, erau echivalentul mercenarilor teroristi globali WAGNER). Deci Rusia si-a pus conducere rusofila prin Iliescu si FSN (actual PSD) si au incercat sa rusifice Romania pana in prezent, sa ne dezbine, sa ne saboteze dezvoltarea sociala, politica, economica, militara etc. Vor acum sa blameze fix conducerea din ultimii peste 30 de ani, astfel incat sa justifice ca Romanieii nu ii este bine in UE si NATO si ca e mai bine "sa ne infratim la rasarit" cu Rusia si China "pe criterii religioase". Ceea ce este o BLASFEMIE si o manipulare grosolana. Ceea ce vor sa faca nenorocitii astia satanisti in 2024, vor sa va dea de ales dintre PSD (fostul FNS rusofil) si AUR care este actualul instrument RUSOFIl si care face interesele Rusiei in Romania cu ajutorul "satelitului" SOS condus de SOSoaca. Deci, daca faceti greseala sa-i duceti pe astia in turul 2, candidatul AUR si candidatul PSD, indiferent cine va castiga, RUSIA ISI VA PUNE SLUGA (conducere marioneta) la carma Romaniei. Practic ar fi o victorie pentru Rusia, daca faceti aceasta greseala istorica. Indiferent pe cine veti alege, acesti nenorociti se bat cu pumnii in piept si au ca scot final obinerea a "58%" din rezultatul alegerilor romanilor, adica AUR + PSD si SOS sau care ar mai fi. Deci despre asta vorbim, vor rusofilii sa captureze ROMANIA prin obtinerea majoritatii si apoi sa ne scoata din UE si NATO, sa ne rusifice fortat si sa ne "denazifice" de orice urma de europenism si americanism. Multi nu realizati ca in spatele acestui razboi sangeros se afla soarta omenirii, deoarece in 2024 sunt alegeri si in SUA, nu numai in Romania. Avem in mai si in Turcia ocazia sa vedem daca putinistul Erdogan mai ramane in Turcia si posibilitatea ca pe viitor Turcia sa se dea de partea Rusiei si Chinei "sub steagul fals" al aderarii Suediei si alte minciuni, la fel cum va face si Ungaria lui Viktor Orban pentru a scoate Ungaria din UE si NATO. Trump a spus clar, daca va castiga in 2024 (desi speram sa nu fie nici macar candidat), va face in asa fel incat el si republicanii din viitoarea conducerea a SUA sa duca NATO la granitele din 1997, adica sa lase Romania la mila Rusiei, adica GRANITA de EST a NATO din zona noastra sa se opreasca la ITALIA SI GERMANIA. Practic apoi se vor implica cu toate fortele sa o aduca pe LE PEN la presedentia Frantei si ea a declarat OFICIAL ca vrea sa scoata Franta din NATO, caci e indiferent pentru francezi ce se va mai intampla, daca NATO revine la granitele din 1997. Franta e singura tara care detine arme nucleare DE PE CONTINENTUL EUROPA. E un lucru important de retinut... Apoi "secretara" putinistului Berlusconi (individ corupt si arestat de x ori, care a avut zeci-sute de vizite "intime" cu Putin ( non-politice ), "secretara" Giorgia Meloni isi va arata adevarata fata fascista care este total anti-UE si anti lgbdt si alte detalii pe care Rusia si China le folosesc pentru dezbinarea si destramarea UE si NATO "din interior" folosind metoda preferata a Rusiei "DIVIDE ET IMPERA" dezbina si cucereste. Austriecii deja observ ca isi dau mana cu ungurii lui Viktor Orban si croatii, la fel vor face si cu rusofilii lui George Simion daca vor reusi ceva, la fel cu sarbii, cu bulgarii care au si ei rusofilii lor, dar si cu dodonistii moldoveni care sunt anti-Maia Sandu. Practic POLONIA este singura din regiune care este de partea noastra a romanilor care dorim parcurusul european al Romaniei, dar pana si in polonia exista nenorociti rusofili, care justifica ura fata de Germania ca motiv de rusofilie. Germania la fel este extrem de rusofila precum la fel si republicanii anti-democrati din SUA sunt trumpisti, sunt anti-indivizi "de culoare" si multe detalii in care nu vreau sa intru. Observati ca toti au un scop comun, anti-h0m0sexuali, anti-vaccin, anti-libertate si democratie, anti-migranti si toti sunt de acord cu ce "promoveaza PUtin" si satanistii din Rusia si China. Practic Rusia si China folosesc slabiciunile "vesticilor" pentru a-i dezbina si distruge. Rusia si China nu da doi bani pe "vestici" ii vrea morti pe toti, precum nici pe civilii lor nu dau doi bani, ci au "elitele" lor rusesti sau chineze. Acei satanisti sunt impotriva LUCRARII LUI DUMNEZEU. Acei nenorociti vor distruge lumea. Aceasta noua ordina mondiala care vor sa o faca, mizeaza pe acesta patriotism exagerat, pe extremism, nationalism, populism, pe reaparinderea conflictelor stinse sau inghetate, pe RE-DISPUTAREA GRANITELOR si aducerea in actualitate a vechilor purtate in EUROPA si reinceperea razboaielor intre popoare. Pentru cei care nu ati inteles mai nimic din tot ce am scris, Trump vrea ca SUA "sa ia mana de pe EUROPA DE EST" in care se regaseste si Romania (fix cum vrea Putin si cum vor satanistii rusi si chinezi). Adica, SUA nu se va mai implica deloc pe continentul EUROPA daca ajung nenoricitii republicani si TRUMP la conducerea SUA dupa 2024. Vor ca noi, europenii, sa devenim SIMPLI CONSUMATORI, sa devenim SLUGILE TUTUROR, ale SUA, ale CHIEI si ale RUSIEI. Noua ordine mondiala. Astia 3, TRUMP, PUTIN, XI JINPING dar si urmasii lor "la tron" vor fi "zei in carne si oase auto-incoronati" care vor dicta asupra noastra. Vom fi exploatati, marginalizati si folosit pe post de resursa. Este antihrism cum nu s-a mai vazut. Este apocalipsa perfecta pentru ei. Vor face experimente pe noi si ne vor privi de sus cum ne chinuim, vom "lucra pamantul" pentru ei, iar mamele, nevestele, surorile, fiicele noastre, vor fi "carne vie" pentru ei, le vor folosi pe post de "jucarii sexuale", le vor exploata. Vor testa tot felul de chestii pe noi. Practic, dupa ce Trump a ajuns la carma SUA in trecut, a retras americanii din Germania, la fel i-a retras din Afganista si nu numai, fix cum a cerut satana PUTIN. Apoi a pornit confictele din prezent si i-a facut pe teroristii planetei sa se simta "victoriosi" in fata "jandarmului lumii" cum erau vazute Statele Unite ale Americii. Practic satanistii rusi, chinezii si "trumpistii" fac front comun impotriva democratiei. Vor sa distruga DEMOCRATIA. Vor sa readuca fascismul, socialismulul, comunismul, legionarismul, vor sa readuca la actualitate perioda din cel de-al doilea razboi mondial. In opinia lor, "democratia a esuat" dupa perioada interbelica si vor sa intoarca acum CEASUL GLOBAL la 1945 dupa terminarea razboiului. Acesti 3 mari satanisti TRUMP, PUTIN, XI JINPING sunt "oameni fara Dumnezeu", fara suflet si si-au vandut sufletele la DIAVOL pentru faima, putere si bani. Trump este ULTMA ETAPA a SATANISMULUI. Este incercarea de a incorona acesti 3 MAD KINGS care sa ne conduca spre APOCALIPSA BIBLICA, sfarsitul lumii. In momentul in care "ceva va merge p***t" intre astia, vor fi 2 vs 1 in razboi nuclear. In caz de 1vs1, celalalta ar cadea de pr0st si oricum ar muri odata cu el, deci 2 dintre ei se vor ALIA pentru a-l alunga pe unul dinte ei. Iar acestia sunt RUSIA si CHINA vs SUA. Practic, idiotii astia isi pun singuri lantul de gat, se duc singuri in cusca leului, se duc ca niste idioti, ca niste oi in fata tronului Satanei urmand un lup in blana de oaie cum e Trump, cum e George Simion la noi si lista e lunga. Aveti grija pe cine votati, ca s-ar putea ca in 2024 sa fie ULTIMUL VOT LIBER la care asistati. Iar mai apoi veti calca in picioare tot sacrificiul si suferinta, dramele la care au luat parte stramosii nostri, bunicii si strabunicii nostri pentru a ne aduce aici unde suntem - romani liberi, crestini ortodocsi liberi cum ne-a lasat Dumnezeu, sa pacatuim sau sau nu pacatuim. Sa umblam liberi in orice colt al lumii si sa ne cladim un viitor, liberi, unde dorim, cum cine dorim si sa ne creste copiii in siguranta. Iar ei ce vor sa faca, sa transforme oamenii in "resursa" in carne de tun, in SLUGI, precum au facut toti nenorocitii care ne-au purtat spre razboaie duse de oameni simpli si nevinovati, tineri care nu se cunoasteau intre ei si se omorau intre ei, desi cei care au pornit razboaiele se cunosateau intre ei si au stat la aceeasi masa, ca mai apoi sa moara linistit in patul lor plini de bani, faima si toate cele. Invatati istoria, apoi veti intelege ADEVARATA REALITATE DIN PREZENT, apoi veti stii cum sa claditi un viitor pentru poporul roman, pentru Romania, pentru familia pe care o lasam in urma noastra prin copiii nostri pe acest Pamant dupa moartea noastra. Rusia este UNICUL si VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Nimic nu va schimba asta! Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si a torturat, talharit, violat si ucis stramosii nostri romani. Rusia este in prag de a 13-a invazie a pamanturilor romanesti, adica a BASARABIEI ROMANESTI, a pamanturilor romanesti care sunt in prezent LEGAL in componenta Ucraineni, dar mai ales invadarea MOLDOVEI care este a fost si va fi intotdeauna parte din Romania, parte din sufletele poporului roman. Romania a aparut prin unirea principatelor romane. Poporul roman este popor roman IMPREUNA cu poporul m*******n. Noi suntem un intreg. Indiferent cum s-au mutat granitele de-a lungul timpului, Romania a fost si mai mica si mai mare, poporul roman a ramas acelasi, iar acesti norociti incearca acum sa-l distruga, sa-l imparta in romani europeni si romani rusofili din actuala Moldova si nu numai. Practic prin aceasta dezbinare SE ANULEAZA ce cunosteam noi ca fiind UNIREA PRINCIPATELOR ROMANE. Practic ROMANIA DISPARE ca popor, indiferent ce granite ii muta ei. Ce ne mai lipseste? Un razboi intre noi in care romanii europenii sa fuga in TRANSILVANIA "europeana" pe care ar fura-o ungurii, iar restul sa fuga in "bratele Rusiei" "salvatoare si eliberatoare de oameni deja liberi"? Vor distruge Romania! O vor dezbina si o vor cuceri! Vor dezbina poporul roman "in sfarsit" dupa atatea incercari esuate de-a lungul timpului. Vor exista apoi "Doua Romanii", una europeana si una eurasiatica in ghearele Rusiei. Americanii lui Trump (x) si satanistii rusi ai lui Putin vor lasa apoi romanii sa se lupte intre ei, dar este deja cunoscut faptul ca Viktor Orban e "mai prieten" cu Rusia decat conducatorii nostri, astfel Ungaria sau AUSTRO-UNGARIA ce vor ei sa refaca, daca NATO revine la granitele din 1997 si devenim ZONA GRI noi toti dintre NATO1997 si "noul URSS putinist", va fi ajutata "pe ascuns" de rusi sa ne fure Transilvania, iar slugile lui George Simion vor "recapata" BASARABIA. Pentru ei este irelevant ca Romania va fi in realitate MAI MICA, ei vor o schimbare in Romania in ideea de RUSIFICARE A ROMANIEI, de alungare a americanilor si "occidentalilor globalisti" din Romania, a h0m0sexualilor, catolicilor, n3grilor, migrantilor si "strainilor" in general. Vor un fel de fascism peste tot,care intotdeauna va duce la razboi intre tarile din "ZONA GRI", dar vor ca ei sa testeze arme pe noi, sa faca pe jandarmii lumii cu noi (AMERICANII LUI TRUMP, SATANISTII LUI PUTIN SI COMUNISTII LUI XI JINPING) si vor face in EUROPA DE EST fix ce aveti voi impresia ca fac ei acum in razboiul din Ucraina, din Siria etc. Ei bine, cam pe acolo se invarte adevarul. Imaginati-va ce "camp de batalie" perfect ar reprezenta pentru ei intreaga EUROPA DE EST. Pentru nemernicii astia ar insemna o reeditare a celui de-al doilea razboi mondial, de data asta il vor face pentru amuzament. Vor distruge complet EUROPA DE EST, vor "rescrie manualele noastre de istorie" si vor lasa o perioada de pace cativa ani in care iar vom produce pentru ei pana in momentul in care iar vor pune la treaba armamente noi in razboaie provocate artifical si tot asa la infinit. Cum credeti ca AU CRESCUT de-a lungul istoriei acesti "mai mari ai lumii"? Cum au facut ei zgarie nori si averile pe care le au acolo? Au sacrificat oameni simpli si nevinovati, au sacrificat "oameni esuati" care nu au stiut sa se ridice in fata agresorilor. Noi suntem acum de PARTEA CORECTA a istoriei, cu bune si cu rele. In timp ce ei va promit "paradisul pierdut", in timp ce satanistii va promit ca vor sa faca "Raiul pe Pamant", daca acceptati sa va inchinati ANTIHRISMULUI pe care il reprezinta aceasta "Noua Ordine Mondiala" cu Trump - Putin - Xi Jinping. Cuvantul de baza pentru NATO este EGALITATE. In timp ce pentru ei, cei 3 MAD KINGS vor conduce ca niste "ZEI IN CARNE SI OASE" asupra tuturor milogilor cu capul plecat (cei care accepta semnele Fiarei), alternativa e NATO si UE, libertate si egalitate pentru toti in care votati liber, alegeti pe cine vreti, oamenii sunt liberi. Uneori aveti impresia ca exagerat de liberi, dar asa i-a lasat si Dumnezeu. I-a lasat liberi sa pacatuiasca sau sa nu pacatauiasca. Dumnezeu a spus ca Adam si Eva sa nu muste din mar, dar nu au lasat un DICTATOR MAD KING care sa-i biciuiasca daca o fac, desi ar fi putut sa-i dea viata si unui asemenea individ. Adevarul este altul! Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanare Sa, dar "ingerul decazut" Satana a pus stapanire pe unul dintre urmasii lui Adam si al Evei. Raul absolut s-a inmultit asa pana in prezent. E printre noi, suntem amestecati, iar asta face parte din BLESTEMUL pe care Dumnezeu L-a lasat asupra OMULUI, dar avem o misiune, iar aia este INDREPTAREA si eliminarea raului. Observ ca suntem extrem de departe de asta, din pacate! Si daca facem un exercitiu de imaginatie si acceptam "partea voastra" a rusofililor si acceptam ca Trump, Putin si Xi Jinping (SUA, RUSIA, CHINA) sa conduca intreaga omenire, iar opul sa se inchine la astia 3 ca la Dumnezeu, iar cei care nu o fac sa fie eliminati (categoric antihrism), atunci unde se va ajunge? Caci vorbim de 3 indivizi, unul dintre acesti "zei in carne si oase" va fi impotriva aceluia "cu bune intentii". Iar al 3-lea ar cadea de pr0st. Daca 2 dintre ei sunt cu rele intentii, iar unul cu bune indentii, vor incerca sa-l elimine pe cel pun, dar cel singur are puterea (armele nucleare) sa-i ia dupa el "pe lumea cealalta". Iar daca vor fi 2 MAD KINGS "cu bune intentii", iar celalalt va fi satanist, vor putea ei sa-l elimine, fara ca ei sa mearga "pe lumea cealalta" in urma apocalipsei nucleare? Iar daca toti 3 vor fi "cu rele intentii", atunci NU VA MAI EXISTA BINE pe Pamant, deci Dumnezeu va trimite din spatiu CATASTROFE NATURALE, meteoriti, va distruge Pamantul si il va reface de la zero. Deci, cum ajutati voi aceasta omenire? Cum faceti voi LUCRAREA DOMNULUI? Dumnezeu ne-a lasat sa ne inmultim si sa traim liberi. Uitati asta? Cei buni merg in RAI, cei pacatosi in IAD, este o Judecata de Apoi acolo, nu decide nimeni aici cine e bun si cine nu. Aveti impresia ca Dumnezeu a creat totul pe Pamant, atatia ani de "istorie" atatea vieti de oameni, atatea SUFLETE, doar pentru ca totul sa se termine intr-o disputa intre 3 REGI NEBUNI, intr-o "NOUA ORDINE MONDIALA"? Chiar nu intelegeti ca faceti LUCRAREA SATANEI daca acceptati "incoronarea" lui Trump in SUA, Xi Jinping in China si Putin in Rusia? Chiar nu intelegeti ca INDIRECT fix asta faceti prin "votul vostru"? Caci voi dati putere unor indiviz care mai apoi "va inroleaza obligatoriu in armata" (ca sa aparati patria, tara si bogatiile "oligarhilor", aparent) si mai nou POARTA RAZBOAIE "IN NUMELE LUI DUMNEZEU" fix ce este BLASFEMIE cum nu a mai fost niciodata. Voi astia cadeti mereu de pr0sti, cand votati gresit, voi dati putere cuiva care sa decida asupra voastra. Cum era vorba Lui Iisus sa dati Cezarului ce ii apartine si Lui Dumnezeu ce ii apartine. Cu alte cuvinte, sa nu amestecati poltica deloc cu Dumnezeu. Practic, voi sunteti liberi sa va mutati oriunde pe Pamanat si sa faceti VOIA DOMNULUI care este extrem de simpla, sa va inmultiti si sa respectati PORUNCILE LUI DUMNEZEU, adica sa traiti fara pacat. Dumnezeu poate ierta cat nu puteti voi pacatui... important e sa nu ramaneti fara Dumnezeu sau fara SUFLETE pana la Judecata de Apoi. Divinitatea stie prea bine cine sunteti si absolut nimeni nu este fara de pacat, pentru asta exista Judecata de Apoi. Este aproape imposibil ca sa existe cineva fara de pacat. APROAPE imposibil! Deci noi pacatosii avem o misiune, indiferent de religia noastra. Sufletele bune nu se raporteaza la o religie anume, ele sunt doar "de ajutor". Sufletele bune se recunosc usor. "Interventile mele religioase" se bazeaza pe faptul ca atat Rusia, dar si AUR foloseste ortodoxia romaneasca pe post de INSTRUMENT POLITIC in manipularea voastra, adica amesteca ce apartine Cezarului cu ce apartine Lui Dumnezeu. Iar eu incerc sa va atrag atentia asupra acestui lucru IMPORTANT in balanta sufleteasca a fiecarui individ. Si eu sunt pacatos, extrem de pacatos din pacate... dar NU fara Dumnezeu si NU fara suflet. Incerc sa ma schimb in bine, la fel sa va dau un indiciu si voua! Imaginati-va numai... la final cand se va trage linie, dupa ce s-au bombardat nuclear nenorocitii pe tot Pamantul si nu va mai ramane nici urma de viata, ei vor fi inca in viata cateva zile bune, in buncarele lor care le permit supravietuirea... ce vor face ei atunci? O vor lua de la capat? Vor pastra familia lor in buncar, vor incepe ei totul de la zero ca de la Adam si Eva? Pentru asta militati voi? Asa considerati ca s-a facut dreptate? Toti cei care il sustineti pe Putin, pe Trump, pe Xi Jinping, pe George Simion si AUR in ROMANIA, voi pentru un asemenea scenariu militati, pentru o astfel de "NOUA ORDINE MONDIALA". In opinia mea, raul va domni in urma acestui scenariu. Atate pacate luate asupra lor, asupra famililor acelor nenorociti urmasi ai Rusiei, Chinei si SUA lui Trump. Oricum nu ar mai putea supravietui pe Pamantul distrus de razboi nuclear si radiatii. Cum se vor descurca ei daca au distrus Pamantul si OMUL pe care Dumnezeu L-a creat dupa chipul si asemanarea Sa? Aveti impresia ca ei l-au distrus pe Satana in urma acestei presupuse APOCALISE NUCLEARE? De cine trebuie sa ne salveze Iisus prin a doua venire a sa, inainte de Apocalipsa Biblica, atunci? Vreti sa spuneti ca 7-8 miliarde de oameni vor fi eliminate ca niste furnici, doar pentru familile acelor 3 REGI NEBUNI din SUA, RUSIA si CHINA? Si aici ma raportez doar la ei, dar pot fi oricare alti "urmasi la tron" pe viitor. Deci, este EXCLUS ca asta sa fie Voia Domnului pentru OM. Nu trebuie sa lasam asta sa se intample. Lasand deoparte aceste lucruri MULT PREA AVANSATE si COMPLICATE pentru carciumarii si trolii rusi din comentarii, credeti ca este corect sa riscati viitorul Romaniei si familiei noastra, a poporului roman, doar pentru astfel de NOUA ORDINE MONDIALA? In primul rand, voi militati acum "anti-globalisti" nu? Nu observati ca PIERDETI DIN START, pr0stilor? Atat de fraieri sunteti? Luptati anti-"globalisti", dar fix Trump, Xi Jinping si Putin vor o Noua Ordine Mondiala condusa de doar "Trei Mari Forte". Practic cine sunteti voi si cu cine va luptati de fapt? Ramaneti la carciuma voastra si la troling, dar nu puteti schimba nimic, caci sunteti prea mici si prea pr0sti incat sa intelegeti realitatea sau sa deosebiti raul de bine. De acord, veti avea un "FASCISM REGIONAL" printr-o dictatura a lui George Simion. Francezi vor avea dictatura lui Le Pen, Ungaria dictatura lui Viktor Orban, Italia dictatura Giorgiei Meloni, SUA dictatura lui Trump, Belarus dictatura lui Lukasensko, China dictatura lui Xi Jinping. Totul se bazeaza pe o "dictatura locala" care pana la urma va pupa ghiulul unui dictator mai mare. Toti vor fi si print si cersetor. Toti pana la aia 3 "MAI MARI", la dictatorii Rusiei, Chinei si SUA. Practic, voi va lupati impotriva "globalistilor" cu fix armele celor care vor NOUA ORDINE GLOBALA TRUMP, XI Jinping si PUTIN. Voi stiti macar cu cine va luptati, idiotilor? Voi realizati ca aveti impresia ca sunteti "aia buni" cand de fapt sunteti "aia rai"? Voi nu aveti discernamant, voi nu distingeti binele de rau. Voi sunteti idioti utili ai partidelor, trolilor! Daca nu ati inteles nimic, mai cititi inca o data! Apoi inca o data, pana intelegeti! Daca e prea mult si nu va pasa, nici mie nu-mi pasa de soarta voastra! Oricum, sunteti mult prea mici in fata noastra, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra. Noi suntem forta BINELUI, voi sunteti satanistii lui Putin, Trump si Xi Jinping. Amintit-va ca BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA! Cu noi este Dumnezeu! Cu voi, cine? Voi si cu ce armata? Ha!
23
8
Tara mea nu are în fapt președinte, prim-ministru, parlament, guvern, legi, procurori și judecători. Noi toți mimam ca trăim . În jurul nostru insa, fiecare își bate joc de noi cum știe mai bine, servindu-si numai si numai interesele proprii. Nu ne mai trebuie dușmani! Noi ne suntem dușmanii cei mai aprigi. Nici istorie nu mai avem!
13
22
Adunati toti hotii din tara si folositi la sapat un nou canal!Scoateti putorile din puscarii,localii,etc!
10
17
Ce discurs de cac-t. N-ai ce face ,vrei sa te dai inteligent, puppai in c-r pe ucranieni si o sa-ti treaca.
8
18
De la Insula Serpilor pana la canalele Bâstroe si Chilia sunt aproximativ 35 km, NU MAI MULT!!! Deci, reprezinta un punct strategic militar, iar tot ce c***t mancati voi aici, trolilor rusofilo-putinisti, e ca taiatul de frunze la caini, nu intereseaza pe nimeni parerea voastra. Voi sunteti doar niste carciumari mancatori de c***t, parerea voastra nu conteaza. Mutati-va langa canibalii rusi si chinezi, "infratiti-va acolo la rasarit" si faceti plecaciuni unul cu nasul in c.urul celuilalt ca musulmanii ceceni sau wagneri care apara Rusia sau "budistii" atei care apara China, caci despre rahatul asta vorbim. Vorbim despre luma civilizata CRESTIN ORTODOXA si libera din "VEST" vs canibalii salbatici primitivi, antihristi, satanisti, care au alte religii pagane precum paganii SAMANI din Rusia etc. Din populatia de aproximativ 150.000.000 indivizi din actuala Federatie Rusa, mai putin de 30.000.000 sunt "moscoviti" si locuiesc in Moscova sau in apropierea capitalei. Pana in urma cu vreo 500 de ani, Rusia NU A EXISTAT, ci se numea MUSCOVIA (MUSCOVY), iar moscovitii NU AU CALCAT IN CRIMEEA, UCRAINA SAU BASARABIA (respectiv MOLDOVA din prezent). Niste "oligarhi rusi" au deci sa fondeze Rusia. Apoi Rusia a inceput sa invadeze nejustificat si neprovocat popoarele sarace si nevinovate din apropiere, respectiv cele din estul Moscovei si din sud. La scurt timp, RUSIA s-a desfiintat. A disparut! Pa si pussy! Asta dupa revolutia bolsevica, atunci s-a format URSS. Dar IMPERIUL RAULUI (cum a fost denumit URSS) nu a reprezentant niciodata Rusia din prezent. URSS era o uniune de popoare "socialiste" care avea "un ideal comun" (adica aveau conduceri marionete impus CU FORTA SI ARMA LA CEAFA de catre bolsevici). Practic RUSIA NU MAI EXISTA atata timp cat exista URSS. Pana in 1991 cand s-a destramat URSS, RUSIA NU MAI EXiSTA. Daca va documentati putin, "OFICIAL" Rusia a (re)aparut in 1991 sud denumirea de "Federatia Rusa", dar este in realitate un miraj, o minciuna in incercarea de a mentine pacea in zona vechiului bloc sovietic, deoarece dupa destramarea URSS-ului au inceput mici alte razboaie precum in Moldova cu separatistii "transnistrieni" si nu numai acolo. Dupa destramarea URSS, Ucraina a ramas cu ARME NUCLEARE pana in 1994 la semnarea alaturi de MARILE PUTERI a Memorandumului din Budapesta (Ungaria) prin care toti s-au angajat sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei in schimbul cedarii armelor nucleare ale Ucrainei catre "noua Federatie Rusa" proaspat fondata in urma cu doar 3 ani. Asta se ajungea la pace in regiune, eliminand riscul ca Ucraina sa bombardeze nuclear Moscova si blablabla. Dar in prezent, odata cu invadarea abuziva a UCRAINEI de catre satanistii din Rusia, acel Memorandul din Budapesta 1994 S-A ANULAT. Ceea ce inseamna ca Franta si SUA pot chiar sa ofere ARME NUCLEARE UCRAINEI la "sfarsitul razboiului" daca doresc acest lucru. In acest moment asistam la un RAZBOI CONVENTIONAL intre 2 popoare (ucrainean vs satanist rus) care au "in spatele lor" ARMELE NUCLEARE pe post de ultima metoda de aparare. Cu alte cuvinte, MARILE PUTERI sunt obligate moral sa apere Ucraina prin acordarea de echipamente militare etc. Si sunt hotarati sa duca Ucraina spre VICTORIE in fata invadatorilor satanisti rusi, deoarece astfel ultima etapa "morala" ar fi sa-i inapoieze armele nucleare Ucrainei. Ceea ce nu se va intampla, caci categoric Ucraina le-ar folosi lansandu-le pe toate in PIATA ROSIE DIN MOSCOVA unde se ascunde Putin si de acolo se va ajunte la razboi total, MONDIAL - NUCLEAR, adica APOCALIPSA BIBLICA (nucleara). Deci, NATO va face tot posibilul ca Ucraina sa castige printr-un razboi conventional. Cu alte cuvinte, NEOFICIAL, Rusia se lupta IMPOTRIVA INTREGII CAPACITATI NATO si nu va castiga niciodata, nici macar cu ajutorul Chinei. Una dintre garantiile de pace dupa ce ucrainenii vor alunga toti orcii invadatori satanisti rusi de pe teritoriul ucrainean va fi (RE)INARMAREA NUCLEARA A UCRAINEI ca prima metoda de garantare a pacii, iar a doua (si cea mai sigura) este de a INTEGRA UCRAINA in NATO - OTAN (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN TOATE TIMPURILE). Bineinteles, aici se va ajunge. Rusia nu mai poate castiga. Rusia poate face "doar egal", adica sa porneasca razboi nuclear global. Adica, in limbajul popular, voi trolii rusi mancati c***t GRATUIT si nu puteti influenta cu nimic soarta omenirii! Practic, MARILE PUTERI si acum vorbim despre NATO din prezent, si-au dat cuvantul in 1994 ca UCRAIN ISI VA MENTINE GRANITELE recunoscute global in 1991 si confirmate in 1994 chiar si de Rusia prin acel Memorandum din Budapesta. Astfel Rusia a primit atunci armele nucleare ale Ucrainei. Spre deosebire de satanistii rusi si chinezi, oamenii civilizati, crestini si ortodocsi din NATO si-au dat cuvantul si IL VOR RESPECTA pana la capat. Deci Ucraina isi va recapata granitele din 1991, sau daca nu ii vom "inapoia" armele nucleare, asta inseaman ca vor primi cele mai noi rachete supersonice dezvoltate de americani cu focoase nucleare si vor distruge Moscova fara ca satanistii rusi sa stie ce i-a lovit, iar satanistii ramasi vor avea de ales dintre a disparea cu totul intr-un razboi nuclear total sau vor accepta noua realitate. Credeti ca ar accepta China sa dispara in razboi nuclear? Nu aveti voi idee "cat a tras China" sa ajunga unde e, nu ar renuntata la tot pentru piticul jumate asiatic, corcitura Putin. Niciodata! Acest razboi se poate termina in orice mod posibil. Nu exista scenariu perfect. ABSOLUT ORICE SE POATE INTAMPLA. Rusia a inceput un razboi pe care nu-l poate castiga. Iar un razboi il incepi doar in momentul in care esti sigur ca il poti castiga. De-aia, teoretic, Rusia l-a pierdut deja, oricare ar fi rezultatul. Cu alte cuvinte, alianta NATO are capacitatea si e sigura ca va castiga acest razboi, dar se inteaba in momentul acesta ce metoda de pace sa impuna. Caci NATO dicteaza PACEA si CONDITIILE DE PACE, nu China, nu Rusia. Si pacea se poate realiza doar cu includerea Ucrainei in NATO, ceea ce inseamna condamnarea la moarte a intregii conducere din Rusia (pentru crime grave de razboi si genocid, asemeni nazistilor, dar si pentru e.p.u.r.a.rea-et.ni.ca a ucrainenilor). Deoarece alternativa pacii la aderarea Ucrainei in NATO este doar inarmarea nucleara a Ucrainei si sa ramana "buffer zone" - zona gri intre NATO si Rusia, iar armele nucleare ucrainene ii pot garanta aceasta siguranta. Si ultima metoda de pace prin care satanistii din conducerea Rusiei ar supravietuii, este cedarea Donbasului catre Ucraina, Crimeea sa revina la Ucraina, iar Ucraina sa intre in NATO in timpul semnarii tratatului de pace, ceea ce inseamna ca in secunda 2, cele mai moderne echipamente militare si buna parte din NATO va intra "cu toata viteza inainte" pe teritoriul Ucraineni pana la granita cu Rusia si va oferi conditiile de pace si aparare. Chiar si asa, satanistii rusi nu ar accepta decat daca si Crimeea ar ramane indepedenta. Deci satanistii vor Donbasul complet sa fie anexat Rusiei, Crimeea sa ramana "independenta", adica nici la ucraineni, nici la rusi. Iar Ucraina intra in NATO. Daca Ucraina ar alunga complet rusii de pe teritoriul ei, tot nu poate adera la NATO pana nu obtine pace. Ceea ce inseamna ca satanistii rusi pot "ingheta razboiul" ani buni de zile prin bombardarea zilnica si blablabla. Problema cea mai mare o reprezinta Crimeea, caci categoric Ucraina o va elibera, dar satanistii rusi o considera ca "parte din Federatia Rusa". Dar daca va cadea podul Kerci, nu prea mai au ce mare lucru sa faca dupa eliberarea Donbasului. Multe se mai pot intampla, multe pot merge p***t pentru satanistii rusi. In mod normal NATO ar fi trebuit sa intre in Ucraina si sa stearga pe jos cu orcii rusi, dar pentru a libera si Crimeea care este CLAR parte din Ucraina in prezent, dar ocupata ilegal de rusi precum si "Transnitria" este ocupata abuziv de rusi, desi e parte din MOLDOVA. Dar satanistii rusi folosesc acest "sabotaj nuclear" considerand Crimeea ca "partea a Rusiei" sa provoace un razboi nuclear cu NATO pe care oricum Rusia l-ar pierde, dar aceasta metoda se numeste in limbajul popular ca "Rusia baga batul prin gard" sa vada daca ii merge sau nu ii merge. Evident NATO nu vrea sa riste un razboi nuclear total cu Rusia si China pe care oricum l-ar castiga tot NATO, dar pierderile ar fi atat de mari si Pamantul ar fi distrus si plin de radiatii si lipsit de viata incat "nu ar mai ramane nimeni sa o celebreze". Adica Victorie à la Pirus - este o victorie obținută cu un cost atât de mare pentru învingător, încât aproape că echivalează cu o înfrângere. Si de ce fac satanistii rusi asta? Ei bine, pentru a-si "impresiona verisorul din China". Prin aceasta bagare a batului prin gard, satanistii rusi au impresia ca "tin la respect" NATO (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile), iar asta ii ofera "credibilitate" in ochii Chinei. Din tot rahatul asta, doar China are de castigat. Caci in prezent vorbim de NATO - primul loc si CHINA - locul doi. Rusii sunt niste milogi, niste carne de tun intre NATO si CHINA. Cam cum vedeti voi astia troli si carciumari cu aceeasi ochi ucrainenii si considerati ca sunt "slugile americanilor" intre Rusia si SUA. Ei bine, lucruri sunt mult mai mari de atat, lucrurile sunt intre BINE si RAU, intre oamenii lui Dumnezeu din NATO si LUMEA LIBERA vs IMPERIUL RAULUI (adica infratirea satanista, antihrista, budista, extremisto-impostoare si pagana din ASIA, dominata de Rusia si China sub "umbrela nucleara"). Deci mai toti sunt "slugi" ale unor forte mai mari. Dar BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra, iar satanistii asiatici au SATANA IN CARNE SI OASE (PUTIN) care se crede "zeu pe Pamant" si considera ca hotaraste el cine moare si cine traieste. El se crede "DEMN" sa porneasca APOCALIPSA BIBLICA in secunda in care doreste sa atace nuclear. Practic IL PROVOACA PE IISUS sa vina a doua oara sa ne salveze. Observati ca in timp ce satanistii ne anunta cu disparitia si armele nucleare, NATO incearca sa ajunga la pace si sa salveze omenirea. Cine e binele si cine e raul? Daca noi am ceda in fata RAULUI si am lasa satanistii rusi sa ocupe toata Ucraina, pai nu va avea NATO granita cu Rusia la granita Romaniei? Unde va fi "LINIA INTAI" in caz de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL"? Va fi purtat pe pamant romanesc ultimul razboi de pe Pamant, unde se vor bombarda din ambele parti, indiferent ca va incepe in anii urmatori sau peste zeci, sute, mii de ani? Este important pentru Romania ca GRANITA DINTRE NATO SI RUSIA sa fie la granita DE EST a Ucraineni sau nu? Veti avea timp sa fugiti "spre VEST" in caz de razboi mondial conventional, cat timp ei se vor bombarda la granita NATO pe care am sublinitat-o mai sus? Mai aveti timp sa fugiti din fata SATANEI IN CARNE SI OASE daca pamantul romanesc va fi prima tinta a satanistilor rusi datorita razei mici de actiune a celor mai multe bombe, in caz ca Romania va ramane "granita de est a NATO"? Voi chiar nu judecati sau chiar sunteti TROLI RUSI tradatori sau aveti alta nationalitate si e.t.n.i.e ,dar ne cunoasteti limba romana si probabil sunteti moldoveni DODONISTI care stiti limba romana, desi o numiti eronat limba moldovenasca, sau sunteti maghiari ai lui Viktor Orban si locuiti in Romania, deci ne cunoasteti limba romana si faceti troling pentru ca va curg balele la Transilvania? Credeti ca nu stim cine sunteti, idiotilor? Ne cunoastem prea bine inamicii si nu aveti sanse sa ne distrugeti, atata timp cat suntem mai uniti, mai puternici si va stim secretele pana la ultimul detaliu. Nimeni si nimic nu a putut distruge poporul roman de-a lungul istorie. NIMENI! Si nu va putea niciodata! Daca va disparea poporul roman, va disparea doar in urma APOCALIPSEI BIBLICE. ATAT! Si acum, sa revenim cu argumente despre stire: Asta inseamna ca pentru NATO - OTAN (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile, de la momentul creatiei OMULUI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU pana in prezent), acele canale au importanta strategico-militara. Prin acele canale care vor fi largite/adancite, vor trege "nave grele", submarine sau drone marine de atac, fie ele ucrainene (ce ii vor conferi un avantaj important in apararea Insulei Serpilor si eliberarea Crimeei si nu numai), fie vor fi folosite de NATO in eventualitatea pornirii unui razboi nuclear MONDIAL conventional intre NATO si Rusia etc. Cu alte cuvinte, Romania este in NATO, iar daca asta inseamna ca trebuie sa renuntam la cativa centimetri adancime, la cativa pesti sau mai stiu eu la ce ratuste, doar pentru a aparara demnitatea trecutului, pentru a apara prezentul si viitorul poporului roman cu ajutorul NATO, ei bine fix asta vom face. Nu mai incercati s manipulati cu aceste stiri, ca nu va merge. Prin aceasta "operatiune speciala" de manipulare a alegatorilor romani se vede fix "spurcaciunea Rusiei" si a rusofililor din Romania care incearca sa invarta stirile pe toate partile pentru a-i demoniza pe ucraineni astfel incat SA JUSTIFICE nenoricirile si razboiul pe care l-a pornit si il duce RUSIA SATANISTA. Fix asta incearca rusofilii prin aceste "stiri recente" sa-i faca cu ou si otet pe ucraineni incat sa justifice agresiunea ruseasca. Ce concluzii trageti voi de aici si din comentariile astea lasata de SOSocisti si AURolaci mai jos? Ca vor sa vina AUR la conducerea Romaniei dupa alegerile din 2024, sa puna ei la respect ucrainenii ( pe langa jignirile grosolane din comentarii ) si sa "plecam capul in fata lui Satana in carne si oase care este PUTIN", precum face si Viktor Orban, precum fac austriecii rusofili, precum fac alegatorii lui Le Pen din franta, precum fac alegatorii Giorgiei Meloni din Italia, sau alegatorii lui Trump si o parte buna din republicanii din SUA? Precum fac "dodonistii' din Moldova care o fac cu ou si otet pe Maia Sandu care doreste parcursul european al Moldovei? Cine o ataca agresiv pe Maia Sandu? George Simion, AUR, Sosoaca si partidul ei SOS, transnistrienii, dodonistii si sustinatorii lui Viktor Orban din Ucraina, dar si de prin Transilvania din Romania? Fix astia o insulta nejustificat pe Maia Sandu si il sustine pe Putin si satanistii? VOI CHIAR NU REALIZATI CA SPUTNIK a fost BANAT (interzis) in lumea civilizata din occdient si din Romania? Unde credeti ca sunt acum cei din redactia SPUTNIK putinisto-rusofila? Sunt aici in comentarii, sunt in comentarii pe pagina de faceobok a lui George Simion sau Sosoaca. Va manipuleaza si fac LUCRAREA SATANEI, vor sa ajute Rusia sa va pacaleasca si sa votati gresit in 2024. Vor sa va atraga in capcana partidului Rusiei care este AUR. Vor ca AUR sa scoata Romania din UE si NATO dupa alegerile din 2024 in urma eventualei castigari a alegerilor sau printr-o alianta rusofilo-infr4ct1onala cu PSD, adica alianta PSD-AUR-SOS si acolitii lor (partide fondate recent de fosile putinisto-Iliesciene precum ale lui Dragnea, Dancila, Voiculescu, Ponta, Tariceanu si multe alte slugi ale Moscovei). Solutia e simpla, trebuie sa votam partide noi "mici" care NU accepta PENALI in partide. FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE! Trebuie sa scapam de PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS si altii care muta i.n.f.r.a.c.t.o.r.i dintr-un partid in altul in scopul manipularii alegatorilor. Amintiti-va ca ati avut de ales dintre IOHANNIS si DANCILA (planul B al PSD, dupa arestarea lui Liviu Dragnea - nepot al generalului MARIN DRANEA care a primit PSD de la Iliescu, adica PSD = fostul FSN Frontul Salvarii Nationale pe care Rusia l-a pus la carma Romaniei in 1989 dupa CAPTURAREA REVOLUTIEI din 1989 prin care Ceausescu a fost EXECUTAT DE CATRE SOVIETICI. Teroristii "turisti sovietici (rusi)" de la Revolutie erau agenti rusi, erau "omuletii verzi" ai lui Putin din prezent, erau echivalentul mercenarilor teroristi globali WAGNER). Deci Rusia si-a pus conducere rusofila prin Iliescu si FSN (actual PSD) si au incercat sa rusifice Romania pana in prezent, sa ne dezbine, sa ne saboteze dezvoltarea sociala, politica, economica, militara etc. Vor acum sa blameze fix conducerea din ultimii peste 30 de ani, astfel incat sa justifice ca Romanieii nu ii este bine in UE si NATO si ca e mai bine "sa ne infratim la rasarit" cu Rusia si China "pe criterii religioase". Ceea ce este o BLASFEMIE si o manipulare grosolana. Ceea ce vor sa faca nenorocitii astia satanisti in 2024, vor sa va dea de ales dintre PSD (fostul FNS rusofil) si AUR care este actualul instrument RUSOFIl si care face interesele Rusiei in Romania cu ajutorul "satelitului" SOS condus de SOSoaca. Deci, daca faceti greseala sa-i duceti pe astia in turul 2, candidatul AUR si candidatul PSD, indiferent cine va castiga, RUSIA ISI VA PUNE SLUGA (conducere marioneta) la carma Romaniei. Practic ar fi o victorie pentru Rusia, daca faceti aceasta greseala istorica. Indiferent pe cine veti alege, acesti nenorociti se bat cu pumnii in piept si au ca scot final obinerea a "58%" din rezultatul alegerilor romanilor, adica AUR + PSD si SOS sau care ar mai fi. Deci despre asta vorbim, vor rusofilii sa captureze ROMANIA prin obtinerea majoritatii si apoi sa ne scoata din UE si NATO, sa ne rusifice fortat si sa ne "denazifice" de orice urma de europenism si americanism. Multi nu realizati ca in spatele acestui razboi sangeros se afla soarta omenirii, deoarece in 2024 sunt alegeri si in SUA, nu numai in Romania. Avem in mai si in Turcia ocazia sa vedem daca putinistul Erdogan mai ramane in Turcia si posibilitatea ca pe viitor Turcia sa se dea de partea Rusiei si Chinei "sub steagul fals" al aderarii Suediei si alte minciuni, la fel cum va face si Ungaria lui Viktor Orban pentru a scoate Ungaria din UE si NATO. Trump a spus clar, daca va castiga in 2024 (desi speram sa nu fie nici macar candidat), va face in asa fel incat el si republicanii din viitoarea conducerea a SUA sa duca NATO la granitele din 1997, adica sa lase Romania la mila Rusiei, adica GRANITA de EST a NATO din zona noastra sa se opreasca la ITALIA SI GERMANIA. Practic apoi se vor implica cu toate fortele sa o aduca pe LE PEN la presedentia Frantei si ea a declarat OFICIAL ca vrea sa scoata Franta din NATO, caci e indiferent pentru francezi ce se va mai intampla, daca NATO revine la granitele din 1997. Franta e singura tara care detine arme nucleare DE PE CONTINENTUL EUROPA. E un lucru important de retinut... Apoi "secretara" putinistului Berlusconi (individ corupt si arestat de x ori, care a avut zeci-sute de vizite "intime" cu Putin ( non-politice ), "secretara" Giorgia Meloni isi va arata adevarata fata fascista care este total anti-UE si anti lgbdt si alte detalii pe care Rusia si China le folosesc pentru dezbinarea si destramarea UE si NATO "din interior" folosind metoda preferata a Rusiei "DIVIDE ET IMPERA" dezbina si cucereste. Austriecii deja observ ca isi dau mana cu ungurii lui Viktor Orban si croatii, la fel vor face si cu rusofilii lui George Simion daca vor reusi ceva, la fel cu sarbii, cu bulgarii care au si ei rusofilii lor, dar si cu dodonistii moldoveni care sunt anti-Maia Sandu. Practic POLONIA este singura din regiune care este de partea noastra a romanilor care dorim parcurusul european al Romaniei, dar pana si in polonia exista nenorociti rusofili, care justifica ura fata de Germania ca motiv de rusofilie. Germania la fel este extrem de rusofila precum la fel si republicanii anti-democrati din SUA sunt trumpisti, sunt anti-indivizi "de culoare" si multe detalii in care nu vreau sa intru. Observati ca toti au un scop comun, anti-h0m0sexuali, anti-vaccin, anti-libertate si democratie, anti-migranti si toti sunt de acord cu ce "promoveaza PUtin" si satanistii din Rusia si China. Practic Rusia si China folosesc slabiciunile "vesticilor" pentru a-i dezbina si distruge. Rusia si China nu da doi bani pe "vestici" ii vrea morti pe toti, precum nici pe civilii lor nu dau doi bani, ci au "elitele" lor rusesti sau chineze. Acei satanisti sunt impotriva LUCRARII LUI DUMNEZEU. Acei nenorociti vor distruge lumea. Aceasta noua ordina mondiala care vor sa o faca, mizeaza pe acesta patriotism exagerat, pe extremism, nationalism, populism, pe reaparinderea conflictelor stinse sau inghetate, pe RE-DISPUTAREA GRANITELOR si aducerea in actualitate a vechilor purtate in EUROPA si reinceperea razboaielor intre popoare. Pentru cei care nu ati inteles mai nimic din tot ce am scris, Trump vrea ca SUA "sa ia mana de pe EUROPA DE EST" in care se regaseste si Romania (fix cum vrea Putin si cum vor satanistii rusi si chinezi). Adica, SUA nu se va mai implica deloc pe continentul EUROPA daca ajung nenoricitii republicani si TRUMP la conducerea SUA dupa 2024. Vor ca noi, europenii, sa devenim SIMPLI CONSUMATORI, sa devenim SLUGILE TUTUROR, ale SUA, ale CHIEI si ale RUSIEI. Noua ordine mondiala. Astia 3, TRUMP, PUTIN, XI JINPING dar si urmasii lor "la tron" vor fi "zei in carne si oase auto-incoronati" care vor dicta asupra noastra. Vom fi exploatati, marginalizati si folosit pe post de resursa. Este antihrism cum nu s-a mai vazut. Este apocalipsa perfecta pentru ei. Vor face experimente pe noi si ne vor privi de sus cum ne chinuim, vom "lucra pamantul" pentru ei, iar mamele, nevestele, surorile, fiicele noastre, vor fi "carne vie" pentru ei, le vor folosi pe post de "jucarii sexuale", le vor exploata. Vor testa tot felul de chestii pe noi. Practic, dupa ce Trump a ajuns la carma SUA in trecut, a retras americanii din Germania, la fel i-a retras din Afganista si nu numai, fix cum a cerut satana PUTIN. Apoi a pornit confictele din prezent si i-a facut pe teroristii planetei sa se simta "victoriosi" in fata "jandarmului lumii" cum erau vazute Statele Unite ale Americii. Practic satanistii rusi, chinezii si "trumpistii" fac front comun impotriva democratiei. Vor sa distruga DEMOCRATIA. Vor sa readuca fascismul, socialismulul, comunismul, legionarismul, vor sa readuca la actualitate perioda din cel de-al doilea razboi mondial. In opinia lor, "democratia a esuat" dupa perioada interbelica si vor sa intoarca acum CEASUL GLOBAL la 1945 dupa terminarea razboiului. Acesti 3 mari satanisti TRUMP, PUTIN, XI JINPING sunt "oameni fara Dumnezeu", fara suflet si si-au vandut sufletele la DIAVOL pentru faima, putere si bani. Trump este ULTMA ETAPA a SATANISMULUI. Este incercarea de a incorona acesti 3 MAD KINGS care sa ne conduca spre APOCALIPSA BIBLICA, sfarsitul lumii. In momentul in care "ceva va merge p***t" intre astia, vor fi 2 vs 1 in razboi nuclear. In caz de 1vs1, celalalta ar cadea de pr0st si oricum ar muri odata cu el, deci 2 dintre ei se vor ALIA pentru a-l alunga pe unul dinte ei. Iar acestia sunt RUSIA si CHINA vs SUA. Practic, idiotii astia isi pun singuri lantul de gat, se duc singuri in cusca leului, se duc ca niste idioti, ca niste oi in fata tronului Satanei urmand un lup in blana de oaie cum e Trump, cum e George Simion la noi si lista e lunga. Aveti grija pe cine votati, ca s-ar putea ca in 2024 sa fie ULTIMUL VOT LIBER la care asistati. Iar mai apoi veti calca in picioare tot sacrificiul si suferinta, dramele la care au luat parte stramosii nostri, bunicii si strabunicii nostri pentru a ne aduce aici unde suntem - romani liberi, crestini ortodocsi liberi cum ne-a lasat Dumnezeu, sa pacatuim sau sau nu pacatuim. Sa umblam liberi in orice colt al lumii si sa ne cladim un viitor, liberi, unde dorim, cum cine dorim si sa ne creste copiii in siguranta. Iar ei ce vor sa faca, sa transforme oamenii in "resursa" in carne de tun, in SLUGI, precum au facut toti nenorocitii care ne-au purtat spre razboaie duse de oameni simpli si nevinovati, tineri care nu se cunoasteau intre ei si se omorau intre ei, desi cei care au pornit razboaiele se cunosateau intre ei si au stat la aceeasi masa, ca mai apoi sa moara linistit in patul lor plini de bani, faima si toate cele. Invatati istoria, apoi veti intelege ADEVARATA REALITATE DIN PREZENT, apoi veti stii cum sa claditi un viitor pentru poporul roman, pentru Romania, pentru familia pe care o lasam in urma noastra prin copiii nostri pe acest Pamant dupa moartea noastra. Rusia este UNICUL si VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Nimic nu va schimba asta! Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si a torturat, talharit, violat si ucis stramosii nostri romani. Rusia este in prag de a 13-a invazie a pamanturilor romanesti, adica a BASARABIEI ROMANESTI, a pamanturilor romanesti care sunt in prezent LEGAL in componenta Ucraineni, dar mai ales invadarea MOLDOVEI care este a fost si va fi intotdeauna parte din Romania, parte din sufletele poporului roman. Romania a aparut prin unirea principatelor romane. Poporul roman este popor roman IMPREUNA cu poporul m*******n. Noi suntem un intreg. Indiferent cum s-au mutat granitele de-a lungul timpului, Romania a fost si mai mica si mai mare, poporul roman a ramas acelasi, iar acesti norociti incearca acum sa-l distruga, sa-l imparta in romani europeni si romani rusofili din actuala Moldova si nu numai. Practic prin aceasta dezbinare SE ANULEAZA ce cunosteam noi ca fiind UNIREA PRINCIPATELOR ROMANE. Practic ROMANIA DISPARE ca popor, indiferent ce granite ii muta ei. Ce ne mai lipseste? Un razboi intre noi in care romanii europenii sa fuga in TRANSILVANIA "europeana" pe care ar fura-o ungurii, iar restul sa fuga in "bratele Rusiei" "salvatoare si eliberatoare de oameni deja liberi"? Vor distruge Romania! O vor dezbina si o vor cuceri! Vor dezbina poporul roman "in sfarsit" dupa atatea incercari esuate de-a lungul timpului. Vor exista apoi "Doua Romanii", una europeana si una eurasiatica in ghearele Rusiei. Americanii lui Trump (x) si satanistii rusi ai lui Putin vor lasa apoi romanii sa se lupte intre ei, dar este deja cunoscut faptul ca Viktor Orban e "mai prieten" cu Rusia decat conducatorii nostri, astfel Ungaria sau AUSTRO-UNGARIA ce vor ei sa refaca, daca NATO revine la granitele din 1997 si devenim ZONA GRI noi toti dintre NATO1997 si "noul URSS putinist", va fi ajutata "pe ascuns" de rusi sa ne fure Transilvania, iar slugile lui George Simion vor "recapata" BASARABIA. Pentru ei este irelevant ca Romania va fi in realitate MAI MICA, ei vor o schimbare in Romania in ideea de RUSIFICARE A ROMANIEI, de alungare a americanilor si "occidentalilor globalisti" din Romania, a h0m0sexualilor, catolicilor, n3grilor, migrantilor si "strainilor" in general. Vor un fel de fascism peste tot,care intotdeauna va duce la razboi intre tarile din "ZONA GRI", dar vor ca ei sa testeze arme pe noi, sa faca pe jandarmii lumii cu noi (AMERICANII LUI TRUMP, SATANISTII LUI PUTIN SI COMUNISTII LUI XI JINPING) si vor face in EUROPA DE EST fix ce aveti voi impresia ca fac ei acum in razboiul din Ucraina, din Siria etc. Ei bine, cam pe acolo se invarte adevarul. Imaginati-va ce "camp de batalie" perfect ar reprezenta pentru ei intreaga EUROPA DE EST. Pentru nemernicii astia ar insemna o reeditare a celui de-al doilea razboi mondial, de data asta il vor face pentru amuzament. Vor distruge complet EUROPA DE EST, vor "rescrie manualele noastre de istorie" si vor lasa o perioada de pace cativa ani in care iar vom produce pentru ei pana in momentul in care iar vor pune la treaba armamente noi in razboaie provocate artifical si tot asa la infinit. Cum credeti ca AU CRESCUT de-a lungul istoriei acesti "mai mari ai lumii"? Cum au facut ei zgarie nori si averile pe care le au acolo? Au sacrificat oameni simpli si nevinovati, au sacrificat "oameni esuati" care nu au stiut sa se ridice in fata agresorilor. Noi suntem acum de PARTEA CORECTA a istoriei, cu bune si cu rele. In timp ce ei va promit "paradisul pierdut", in timp ce satanistii va promit ca vor sa faca "Raiul pe Pamant", daca acceptati sa va inchinati ANTIHRISMULUI pe care il reprezinta aceasta "Noua Ordine Mondiala" cu Trump - Putin - Xi Jinping. Cuvantul de baza pentru NATO este EGALITATE. In timp ce pentru ei, cei 3 MAD KINGS vor conduce ca niste "ZEI IN CARNE SI OASE" asupra tuturor milogilor cu capul plecat (cei care accepta semnele Fiarei), alternativa e NATO si UE, libertate si egalitate pentru toti in care votati liber, alegeti pe cine vreti, oamenii sunt liberi. Uneori aveti impresia ca exagerat de liberi, dar asa i-a lasat si Dumnezeu. I-a lasat liberi sa pacatuiasca sau sa nu pacatauiasca. Dumnezeu a spus ca Adam si Eva sa nu muste din mar, dar nu au lasat un DICTATOR MAD KING care sa-i biciuiasca daca o fac, desi ar fi putut sa-i dea viata si unui asemenea individ. Adevarul este altul! Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanare Sa, dar "ingerul decazut" Satana a pus stapanire pe unul dintre urmasii lui Adam si al Evei. Raul absolut s-a inmultit asa pana in prezent. E printre noi, suntem amestecati, iar asta face parte din BLESTEMUL pe care Dumnezeu L-a lasat asupra OMULUI, dar avem o misiune, iar aia este INDREPTAREA si eliminarea raului. Observ ca suntem extrem de departe de asta, din pacate! Si daca facem un exercitiu de imaginatie si acceptam "partea voastra" a rusofililor si acceptam ca Trump, Putin si Xi Jinping (SUA, RUSIA, CHINA) sa conduca intreaga omenire, iar opul sa se inchine la astia 3 ca la Dumnezeu, iar cei care nu o fac sa fie eliminati (categoric antihrism), atunci unde se va ajunge? Caci vorbim de 3 indivizi, unul dintre acesti "zei in carne si oase" va fi impotriva aceluia "cu bune intentii". Iar al 3-lea ar cadea de pr0st. Daca 2 dintre ei sunt cu rele intentii, iar unul cu bune indentii, vor incerca sa-l elimine pe cel pun, dar cel singur are puterea (armele nucleare) sa-i ia dupa el "pe lumea cealalta". Iar daca vor fi 2 MAD KINGS "cu bune intentii", iar celalalt va fi satanist, vor putea ei sa-l elimine, fara ca ei sa mearga "pe lumea cealalta" in urma apocalipsei nucleare? Iar daca toti 3 vor fi "cu rele intentii", atunci NU VA MAI EXISTA BINE pe Pamant, deci Dumnezeu va trimite din spatiu CATASTROFE NATURALE, meteoriti, va distruge Pamantul si il va reface de la zero. Deci, cum ajutati voi aceasta omenire? Cum faceti voi LUCRAREA DOMNULUI? Dumnezeu ne-a lasat sa ne inmultim si sa traim liberi. Uitati asta? Cei buni merg in RAI, cei pacatosi in IAD, este o Judecata de Apoi acolo, nu decide nimeni aici cine e bun si cine nu. Aveti impresia ca Dumnezeu a creat totul pe Pamant, atatia ani de "istorie" atatea vieti de oameni, atatea SUFLETE, doar pentru ca totul sa se termine intr-o disputa intre 3 REGI NEBUNI, intr-o "NOUA ORDINE MONDIALA"? Chiar nu intelegeti ca faceti LUCRAREA SATANEI daca acceptati "incoronarea" lui Trump in SUA, Xi Jinping in China si Putin in Rusia? Chiar nu intelegeti ca INDIRECT fix asta faceti prin "votul vostru"? Caci voi dati putere unor indiviz care mai apoi "va inroleaza obligatoriu in armata" (ca sa aparati patria, tara si bogatiile "oligarhilor", aparent) si mai nou POARTA RAZBOAIE "IN NUMELE LUI DUMNEZEU" fix ce este BLASFEMIE cum nu a mai fost niciodata. Voi astia cadeti mereu de pr0sti, cand votati gresit, voi dati putere cuiva care sa decida asupra voastra. Cum era vorba Lui Iisus sa dati Cezarului ce ii apartine si Lui Dumnezeu ce ii apartine. Cu alte cuvinte, sa nu amestecati poltica deloc cu Dumnezeu. Practic, voi sunteti liberi sa va mutati oriunde pe Pamanat si sa faceti VOIA DOMNULUI care este extrem de simpla, sa va inmultiti si sa respectati PORUNCILE LUI DUMNEZEU, adica sa traiti fara pacat. Dumnezeu poate ierta cat nu puteti voi pacatui... important e sa nu ramaneti fara Dumnezeu sau fara SUFLETE pana la Judecata de Apoi. Divinitatea stie prea bine cine sunteti si absolut nimeni nu este fara de pacat, pentru asta exista Judecata de Apoi. Este aproape imposibil ca sa existe cineva fara de pacat. APROAPE imposibil! Deci noi pacatosii avem o misiune, indiferent de religia noastra. Sufletele bune nu se raporteaza la o religie anume, ele sunt doar "de ajutor". Sufletele bune se recunosc usor. "Interventile mele religioase" se bazeaza pe faptul ca atat Rusia, dar si AUR foloseste ortodoxia romaneasca pe post de INSTRUMENT POLITIC in manipularea voastra, adica amesteca ce apartine Cezarului cu ce apartine Lui Dumnezeu. Iar eu incerc sa va atrag atentia asupra acestui lucru IMPORTANT in balanta sufleteasca a fiecarui individ. Si eu sunt pacatos, extrem de pacatos din pacate... dar NU fara Dumnezeu si NU fara suflet. Incerc sa ma schimb in bine, la fel sa va dau un indiciu si voua! Imaginati-va numai... la final cand se va trage linie, dupa ce s-au bombardat nuclear nenorocitii pe tot Pamantul si nu va mai ramane nici urma de viata, ei vor fi inca in viata cateva zile bune, in buncarele lor care le permit supravietuirea... ce vor face ei atunci? O vor lua de la capat? Vor pastra familia lor in buncar, vor incepe ei totul de la zero ca de la Adam si Eva? Pentru asta militati voi? Asa considerati ca s-a facut dreptate? Toti cei care il sustineti pe Putin, pe Trump, pe Xi Jinping, pe George Simion si AUR in ROMANIA, voi pentru un asemenea scenariu militati, pentru o astfel de "NOUA ORDINE MONDIALA". In opinia mea, raul va domni in urma acestui scenariu. Atate pacate luate asupra lor, asupra famililor acelor nenorociti urmasi ai Rusiei, Chinei si SUA lui Trump. Oricum nu ar mai putea supravietui pe Pamantul distrus de razboi nuclear si radiatii. Cum se vor descurca ei daca au distrus Pamantul si OMUL pe care Dumnezeu L-a creat dupa chipul si asemanarea Sa? Aveti impresia ca ei l-au distrus pe Satana in urma acestei presupuse APOCALISE NUCLEARE? De cine trebuie sa ne salveze Iisus prin a doua venire a sa, inainte de Apocalipsa Biblica, atunci? Vreti sa spuneti ca 7-8 miliarde de oameni vor fi eliminate ca niste furnici, doar pentru familile acelor 3 REGI NEBUNI din SUA, RUSIA si CHINA? Si aici ma raportez doar la ei, dar pot fi oricare alti "urmasi la tron" pe viitor. Deci, este EXCLUS ca asta sa fie Voia Domnului pentru OM. Nu trebuie sa lasam asta sa se intample. Lasand deoparte aceste lucruri MULT PREA AVANSATE si COMPLICATE pentru carciumarii si trolii rusi din comentarii, credeti ca este corect sa riscati viitorul Romaniei si familiei noastra, a poporului roman, doar pentru astfel de NOUA ORDINE MONDIALA? In primul rand, voi militati acum "anti-globalisti" nu? Nu observati ca PIERDETI DIN START, pr0stilor? Atat de fraieri sunteti? Luptati anti-"globalisti", dar fix Trump, Xi Jinping si Putin vor o Noua Ordine Mondiala condusa de doar "Trei Mari Forte". Practic cine sunteti voi si cu cine va luptati de fapt? Ramaneti la carciuma voastra si la troling, dar nu puteti schimba nimic, caci sunteti prea mici si prea pr0sti incat sa intelegeti realitatea sau sa deosebiti raul de bine. De acord, veti avea un "FASCISM REGIONAL" printr-o dictatura a lui George Simion. Francezi vor avea dictatura lui Le Pen, Ungaria dictatura lui Viktor Orban, Italia dictatura Giorgiei Meloni, SUA dictatura lui Trump, Belarus dictatura lui Lukasensko, China dictatura lui Xi Jinping. Totul se bazeaza pe o "dictatura locala" care pana la urma va pupa ghiulul unui dictator mai mare. Toti vor fi si print si cersetor. Toti pana la aia 3 "MAI MARI", la dictatorii Rusiei, Chinei si SUA. Practic, voi va lupati impotriva "globalistilor" cu fix armele celor care vor NOUA ORDINE GLOBALA TRUMP, XI Jinping si PUTIN. Voi stiti macar cu cine va luptati, idiotilor? Voi realizati ca aveti impresia ca sunteti "aia buni" cand de fapt sunteti "aia rai"? Voi nu aveti discernamant, voi nu distingeti binele de rau. Voi sunteti idioti utili ai partidelor, trolilor! Daca nu ati inteles nimic, mai cititi inca o data! Apoi inca o data, pana intelegeti! Daca e prea mult si nu va pasa, nici mie nu-mi pasa de soarta voastra! Oricum, sunteti mult prea mici in fata noastra, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra. Noi suntem forta BINELUI, voi sunteti satanistii lui Putin, Trump si Xi Jinping. Amintit-va ca BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA! Cu noi este Dumnezeu! Cu voi, cine? Voi si cu ce armata? Ha!
23
6
De la Insula Serpilor pana la canalele Bâstroe si Chilia sunt aproximativ 35 km, NU MAI MULT!!! Deci, reprezinta un punct strategic militar, iar tot ce c***t mancati voi aici, trolilor rusofilo-putinisti, e ca taiatul de frunze la caini, nu intereseaza pe nimeni parerea voastra. Voi sunteti doar niste carciumari mancatori de c***t, parerea voastra nu conteaza. Mutati-va langa canibalii rusi si chinezi, "infratiti-va acolo la rasarit" si faceti plecaciuni unul cu nasul in c.urul celuilalt ca musulmanii ceceni sau wagneri care apara Rusia sau "budistii" atei care apara China, caci despre rahatul asta vorbim. Vorbim despre luma civilizata CRESTIN ORTODOXA si libera din "VEST" vs canibalii salbatici primitivi, antihristi, satanisti, care au alte religii pagane precum paganii SAMANI din Rusia etc. Din populatia de aproximativ 150.000.000 indivizi din actuala Federatie Rusa, mai putin de 30.000.000 sunt "moscoviti" si locuiesc in Moscova sau in apropierea capitalei. Pana in urma cu vreo 500 de ani, Rusia NU A EXISTAT, ci se numea MUSCOVIA (MUSCOVY), iar moscovitii NU AU CALCAT IN CRIMEEA, UCRAINA SAU BASARABIA (respectiv MOLDOVA din prezent). Niste "oligarhi rusi" au deci sa fondeze Rusia. Apoi Rusia a inceput sa invadeze nejustificat si neprovocat popoarele sarace si nevinovate din apropiere, respectiv cele din estul Moscovei si din sud. La scurt timp, RUSIA s-a desfiintat. A disparut! Pa si pussy! Asta dupa revolutia bolsevica, atunci s-a format URSS. Dar IMPERIUL RAULUI (cum a fost denumit URSS) nu a reprezentant niciodata Rusia din prezent. URSS era o uniune de popoare "socialiste" care avea "un ideal comun" (adica aveau conduceri marionete impus CU FORTA SI ARMA LA CEAFA de catre bolsevici). Practic RUSIA NU MAI EXISTA atata timp cat exista URSS. Pana in 1991 cand s-a destramat URSS, RUSIA NU MAI EXiSTA. Daca va documentati putin, "OFICIAL" Rusia a (re)aparut in 1991 sud denumirea de "Federatia Rusa", dar este in realitate un miraj, o minciuna in incercarea de a mentine pacea in zona vechiului bloc sovietic, deoarece dupa destramarea URSS-ului au inceput mici alte razboaie precum in Moldova cu separatistii "transnistrieni" si nu numai acolo. Dupa destramarea URSS, Ucraina a ramas cu ARME NUCLEARE pana in 1994 la semnarea alaturi de MARILE PUTERI a Memorandumului din Budapesta (Ungaria) prin care toti s-au angajat sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei in schimbul cedarii armelor nucleare ale Ucrainei catre "noua Federatie Rusa" proaspat fondata in urma cu doar 3 ani. Asta se ajungea la pace in regiune, eliminand riscul ca Ucraina sa bombardeze nuclear Moscova si blablabla. Dar in prezent, odata cu invadarea abuziva a UCRAINEI de catre satanistii din Rusia, acel Memorandul din Budapesta 1994 S-A ANULAT. Ceea ce inseamna ca Franta si SUA pot chiar sa ofere ARME NUCLEARE UCRAINEI la "sfarsitul razboiului" daca doresc acest lucru. In acest moment asistam la un RAZBOI CONVENTIONAL intre 2 popoare (ucrainean vs satanist rus) care au "in spatele lor" ARMELE NUCLEARE pe post de ultima metoda de aparare. Cu alte cuvinte, MARILE PUTERI sunt obligate moral sa apere Ucraina prin acordarea de echipamente militare etc. Si sunt hotarati sa duca Ucraina spre VICTORIE in fata invadatorilor satanisti rusi, deoarece astfel ultima etapa "morala" ar fi sa-i inapoieze armele nucleare Ucrainei. Ceea ce nu se va intampla, caci categoric Ucraina le-ar folosi lansandu-le pe toate in PIATA ROSIE DIN MOSCOVA unde se ascunde Putin si de acolo se va ajunte la razboi total, MONDIAL - NUCLEAR, adica APOCALIPSA BIBLICA (nucleara). Deci, NATO va face tot posibilul ca Ucraina sa castige printr-un razboi conventional. Cu alte cuvinte, NEOFICIAL, Rusia se lupta IMPOTRIVA INTREGII CAPACITATI NATO si nu va castiga niciodata, nici macar cu ajutorul Chinei. Una dintre garantiile de pace dupa ce ucrainenii vor alunga toti orcii invadatori satanisti rusi de pe teritoriul ucrainean va fi (RE)INARMAREA NUCLEARA A UCRAINEI ca prima metoda de garantare a pacii, iar a doua (si cea mai sigura) este de a INTEGRA UCRAINA in NATO - OTAN (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN TOATE TIMPURILE). Bineinteles, aici se va ajunge. Rusia nu mai poate castiga. Rusia poate face "doar egal", adica sa porneasca razboi nuclear global. Adica, in limbajul popular, voi trolii rusi mancati c***t GRATUIT si nu puteti influenta cu nimic soarta omenirii! Practic, MARILE PUTERI si acum vorbim despre NATO din prezent, si-au dat cuvantul in 1994 ca UCRAIN ISI VA MENTINE GRANITELE recunoscute global in 1991 si confirmate in 1994 chiar si de Rusia prin acel Memorandum din Budapesta. Astfel Rusia a primit atunci armele nucleare ale Ucrainei. Spre deosebire de satanistii rusi si chinezi, oamenii civilizati, crestini si ortodocsi din NATO si-au dat cuvantul si IL VOR RESPECTA pana la capat. Deci Ucraina isi va recapata granitele din 1991, sau daca nu ii vom "inapoia" armele nucleare, asta inseaman ca vor primi cele mai noi rachete supersonice dezvoltate de americani cu focoase nucleare si vor distruge Moscova fara ca satanistii rusi sa stie ce i-a lovit, iar satanistii ramasi vor avea de ales dintre a disparea cu totul intr-un razboi nuclear total sau vor accepta noua realitate. Credeti ca ar accepta China sa dispara in razboi nuclear? Nu aveti voi idee "cat a tras China" sa ajunga unde e, nu ar renuntata la tot pentru piticul jumate asiatic, corcitura Putin. Niciodata! Acest razboi se poate termina in orice mod posibil. Nu exista scenariu perfect. ABSOLUT ORICE SE POATE INTAMPLA. Rusia a inceput un razboi pe care nu-l poate castiga. Iar un razboi il incepi doar in momentul in care esti sigur ca il poti castiga. De-aia, teoretic, Rusia l-a pierdut deja, oricare ar fi rezultatul. Cu alte cuvinte, alianta NATO are capacitatea si e sigura ca va castiga acest razboi, dar se inteaba in momentul acesta ce metoda de pace sa impuna. Caci NATO dicteaza PACEA si CONDITIILE DE PACE, nu China, nu Rusia. Si pacea se poate realiza doar cu includerea Ucrainei in NATO, ceea ce inseamna condamnarea la moarte a intregii conducere din Rusia (pentru crime grave de razboi si genocid, asemeni nazistilor, dar si pentru e.p.u.r.a.rea-et.ni.ca a ucrainenilor). Deoarece alternativa pacii la aderarea Ucrainei in NATO este doar inarmarea nucleara a Ucrainei si sa ramana "buffer zone" - zona gri intre NATO si Rusia, iar armele nucleare ucrainene ii pot garanta aceasta siguranta. Si ultima metoda de pace prin care satanistii din conducerea Rusiei ar supravietuii, este cedarea Donbasului catre Ucraina, Crimeea sa revina la Ucraina, iar Ucraina sa intre in NATO in timpul semnarii tratatului de pace, ceea ce inseamna ca in secunda 2, cele mai moderne echipamente militare si buna parte din NATO va intra "cu toata viteza inainte" pe teritoriul Ucraineni pana la granita cu Rusia si va oferi conditiile de pace si aparare. Chiar si asa, satanistii rusi nu ar accepta decat daca si Crimeea ar ramane indepedenta. Deci satanistii vor Donbasul complet sa fie anexat Rusiei, Crimeea sa ramana "independenta", adica nici la ucraineni, nici la rusi. Iar Ucraina intra in NATO. Daca Ucraina ar alunga complet rusii de pe teritoriul ei, tot nu poate adera la NATO pana nu obtine pace. Ceea ce inseamna ca satanistii rusi pot "ingheta razboiul" ani buni de zile prin bombardarea zilnica si blablabla. Problema cea mai mare o reprezinta Crimeea, caci categoric Ucraina o va elibera, dar satanistii rusi o considera ca "parte din Federatia Rusa". Dar daca va cadea podul Kerci, nu prea mai au ce mare lucru sa faca dupa eliberarea Donbasului. Multe se mai pot intampla, multe pot merge p***t pentru satanistii rusi. In mod normal NATO ar fi trebuit sa intre in Ucraina si sa stearga pe jos cu orcii rusi, dar pentru a libera si Crimeea care este CLAR parte din Ucraina in prezent, dar ocupata ilegal de rusi precum si "Transnitria" este ocupata abuziv de rusi, desi e parte din MOLDOVA. Dar satanistii rusi folosesc acest "sabotaj nuclear" considerand Crimeea ca "partea a Rusiei" sa provoace un razboi nuclear cu NATO pe care oricum Rusia l-ar pierde, dar aceasta metoda se numeste in limbajul popular ca "Rusia baga batul prin gard" sa vada daca ii merge sau nu ii merge. Evident NATO nu vrea sa riste un razboi nuclear total cu Rusia si China pe care oricum l-ar castiga tot NATO, dar pierderile ar fi atat de mari si Pamantul ar fi distrus si plin de radiatii si lipsit de viata incat "nu ar mai ramane nimeni sa o celebreze". Adica Victorie à la Pirus - este o victorie obținută cu un cost atât de mare pentru învingător, încât aproape că echivalează cu o înfrângere. Si de ce fac satanistii rusi asta? Ei bine, pentru a-si "impresiona verisorul din China". Prin aceasta bagare a batului prin gard, satanistii rusi au impresia ca "tin la respect" NATO (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile), iar asta ii ofera "credibilitate" in ochii Chinei. Din tot rahatul asta, doar China are de castigat. Caci in prezent vorbim de NATO - primul loc si CHINA - locul doi. Rusii sunt niste milogi, niste carne de tun intre NATO si CHINA. Cam cum vedeti voi astia troli si carciumari cu aceeasi ochi ucrainenii si considerati ca sunt "slugile americanilor" intre Rusia si SUA. Ei bine, lucruri sunt mult mai mari de atat, lucrurile sunt intre BINE si RAU, intre oamenii lui Dumnezeu din NATO si LUMEA LIBERA vs IMPERIUL RAULUI (adica infratirea satanista, antihrista, budista, extremisto-impostoare si pagana din ASIA, dominata de Rusia si China sub "umbrela nucleara"). Deci mai toti sunt "slugi" ale unor forte mai mari. Dar BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra, iar satanistii asiatici au SATANA IN CARNE SI OASE (PUTIN) care se crede "zeu pe Pamant" si considera ca hotaraste el cine moare si cine traieste. El se crede "DEMN" sa porneasca APOCALIPSA BIBLICA in secunda in care doreste sa atace nuclear. Practic IL PROVOACA PE IISUS sa vina a doua oara sa ne salveze. Observati ca in timp ce satanistii ne anunta cu disparitia si armele nucleare, NATO incearca sa ajunga la pace si sa salveze omenirea. Cine e binele si cine e raul? Daca noi am ceda in fata RAULUI si am lasa satanistii rusi sa ocupe toata Ucraina, pai nu va avea NATO granita cu Rusia la granita Romaniei? Unde va fi "LINIA INTAI" in caz de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL"? Va fi purtat pe pamant romanesc ultimul razboi de pe Pamant, unde se vor bombarda din ambele parti, indiferent ca va incepe in anii urmatori sau peste zeci, sute, mii de ani? Este important pentru Romania ca GRANITA DINTRE NATO SI RUSIA sa fie la granita DE EST a Ucraineni sau nu? Veti avea timp sa fugiti "spre VEST" in caz de razboi mondial conventional, cat timp ei se vor bombarda la granita NATO pe care am sublinitat-o mai sus? Mai aveti timp sa fugiti din fata SATANEI IN CARNE SI OASE daca pamantul romanesc va fi prima tinta a satanistilor rusi datorita razei mici de actiune a celor mai multe bombe, in caz ca Romania va ramane "granita de est a NATO"? Voi chiar nu judecati sau chiar sunteti TROLI RUSI tradatori sau aveti alta nationalitate si e.t.n.i.e ,dar ne cunoasteti limba romana si probabil sunteti moldoveni DODONISTI care stiti limba romana, desi o numiti eronat limba moldovenasca, sau sunteti maghiari ai lui Viktor Orban si locuiti in Romania, deci ne cunoasteti limba romana si faceti troling pentru ca va curg balele la Transilvania? Credeti ca nu stim cine sunteti, idiotilor? Ne cunoastem prea bine inamicii si nu aveti sanse sa ne distrugeti, atata timp cat suntem mai uniti, mai puternici si va stim secretele pana la ultimul detaliu. Nimeni si nimic nu a putut distruge poporul roman de-a lungul istorie. NIMENI! Si nu va putea niciodata! Daca va disparea poporul roman, va disparea doar in urma APOCALIPSEI BIBLICE. ATAT! Si acum, sa revenim cu argumente despre stire: Asta inseamna ca pentru NATO - OTAN (cea mai puternica alianta militara din toate timpurile, de la momentul creatiei OMULUI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU pana in prezent), acele canale au importanta strategico-militara. Prin acele canale care vor fi largite/adancite, vor trege "nave grele", submarine sau drone marine de atac, fie ele ucrainene (ce ii vor conferi un avantaj important in apararea Insulei Serpilor si eliberarea Crimeei si nu numai), fie vor fi folosite de NATO in eventualitatea pornirii unui razboi nuclear MONDIAL conventional intre NATO si Rusia etc. Cu alte cuvinte, Romania este in NATO, iar daca asta inseamna ca trebuie sa renuntam la cativa centimetri adancime, la cativa pesti sau mai stiu eu la ce ratuste, doar pentru a aparara demnitatea trecutului, pentru a apara prezentul si viitorul poporului roman cu ajutorul NATO, ei bine fix asta vom face. Nu mai incercati s manipulati cu aceste stiri, ca nu va merge. Prin aceasta "operatiune speciala" de manipulare a alegatorilor romani se vede fix "spurcaciunea Rusiei" si a rusofililor din Romania care incearca sa invarta stirile pe toate partile pentru a-i demoniza pe ucraineni astfel incat SA JUSTIFICE nenoricirile si razboiul pe care l-a pornit si il duce RUSIA SATANISTA. Fix asta incearca rusofilii prin aceste "stiri recente" sa-i faca cu ou si otet pe ucraineni incat sa justifice agresiunea ruseasca. Ce concluzii trageti voi de aici si din comentariile astea lasata de SOSocisti si AURolaci mai jos? Ca vor sa vina AUR la conducerea Romaniei dupa alegerile din 2024, sa puna ei la respect ucrainenii ( pe langa jignirile grosolane din comentarii ) si sa "plecam capul in fata lui Satana in carne si oase care este PUTIN", precum face si Viktor Orban, precum fac austriecii rusofili, precum fac alegatorii lui Le Pen din franta, precum fac alegatorii Giorgiei Meloni din Italia, sau alegatorii lui Trump si o parte buna din republicanii din SUA? Precum fac "dodonistii' din Moldova care o fac cu ou si otet pe Maia Sandu care doreste parcursul european al Moldovei? Cine o ataca agresiv pe Maia Sandu? George Simion, AUR, Sosoaca si partidul ei SOS, transnistrienii, dodonistii si sustinatorii lui Viktor Orban din Ucraina, dar si de prin Transilvania din Romania? Fix astia o insulta nejustificat pe Maia Sandu si il sustine pe Putin si satanistii? VOI CHIAR NU REALIZATI CA SPUTNIK a fost BANAT (interzis) in lumea civilizata din occdient si din Romania? Unde credeti ca sunt acum cei din redactia SPUTNIK putinisto-rusofila? Sunt aici in comentarii, sunt in comentarii pe pagina de faceobok a lui George Simion sau Sosoaca. Va manipuleaza si fac LUCRAREA SATANEI, vor sa ajute Rusia sa va pacaleasca si sa votati gresit in 2024. Vor sa va atraga in capcana partidului Rusiei care este AUR. Vor ca AUR sa scoata Romania din UE si NATO dupa alegerile din 2024 in urma eventualei castigari a alegerilor sau printr-o alianta rusofilo-infr4ct1onala cu PSD, adica alianta PSD-AUR-SOS si acolitii lor (partide fondate recent de fosile putinisto-Iliesciene precum ale lui Dragnea, Dancila, Voiculescu, Ponta, Tariceanu si multe alte slugi ale Moscovei). Solutia e simpla, trebuie sa votam partide noi "mici" care NU accepta PENALI in partide. FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE! Trebuie sa scapam de PSD-PNL-UDMR-AUR-SOS si altii care muta i.n.f.r.a.c.t.o.r.i dintr-un partid in altul in scopul manipularii alegatorilor. Amintiti-va ca ati avut de ales dintre IOHANNIS si DANCILA (planul B al PSD, dupa arestarea lui Liviu Dragnea - nepot al generalului MARIN DRANEA care a primit PSD de la Iliescu, adica PSD = fostul FSN Frontul Salvarii Nationale pe care Rusia l-a pus la carma Romaniei in 1989 dupa CAPTURAREA REVOLUTIEI din 1989 prin care Ceausescu a fost EXECUTAT DE CATRE SOVIETICI. Teroristii "turisti sovietici (rusi)" de la Revolutie erau agenti rusi, erau "omuletii verzi" ai lui Putin din prezent, erau echivalentul mercenarilor teroristi globali WAGNER). Deci Rusia si-a pus conducere rusofila prin Iliescu si FSN (actual PSD) si au incercat sa rusifice Romania pana in prezent, sa ne dezbine, sa ne saboteze dezvoltarea sociala, politica, economica, militara etc. Vor acum sa blameze fix conducerea din ultimii peste 30 de ani, astfel incat sa justifice ca Romanieii nu ii este bine in UE si NATO si ca e mai bine "sa ne infratim la rasarit" cu Rusia si China "pe criterii religioase". Ceea ce este o BLASFEMIE si o manipulare grosolana. Ceea ce vor sa faca nenorocitii astia satanisti in 2024, vor sa va dea de ales dintre PSD (fostul FNS rusofil) si AUR care este actualul instrument RUSOFIl si care face interesele Rusiei in Romania cu ajutorul "satelitului" SOS condus de SOSoaca. Deci, daca faceti greseala sa-i duceti pe astia in turul 2, candidatul AUR si candidatul PSD, indiferent cine va castiga, RUSIA ISI VA PUNE SLUGA (conducere marioneta) la carma Romaniei. Practic ar fi o victorie pentru Rusia, daca faceti aceasta greseala istorica. Indiferent pe cine veti alege, acesti nenorociti se bat cu pumnii in piept si au ca scot final obinerea a "58%" din rezultatul alegerilor romanilor, adica AUR + PSD si SOS sau care ar mai fi. Deci despre asta vorbim, vor rusofilii sa captureze ROMANIA prin obtinerea majoritatii si apoi sa ne scoata din UE si NATO, sa ne rusifice fortat si sa ne "denazifice" de orice urma de europenism si americanism. Multi nu realizati ca in spatele acestui razboi sangeros se afla soarta omenirii, deoarece in 2024 sunt alegeri si in SUA, nu numai in Romania. Avem in mai si in Turcia ocazia sa vedem daca putinistul Erdogan mai ramane in Turcia si posibilitatea ca pe viitor Turcia sa se dea de partea Rusiei si Chinei "sub steagul fals" al aderarii Suediei si alte minciuni, la fel cum va face si Ungaria lui Viktor Orban pentru a scoate Ungaria din UE si NATO. Trump a spus clar, daca va castiga in 2024 (desi speram sa nu fie nici macar candidat), va face in asa fel incat el si republicanii din viitoarea conducerea a SUA sa duca NATO la granitele din 1997, adica sa lase Romania la mila Rusiei, adica GRANITA de EST a NATO din zona noastra sa se opreasca la ITALIA SI GERMANIA. Practic apoi se vor implica cu toate fortele sa o aduca pe LE PEN la presedentia Frantei si ea a declarat OFICIAL ca vrea sa scoata Franta din NATO, caci e indiferent pentru francezi ce se va mai intampla, daca NATO revine la granitele din 1997. Franta e singura tara care detine arme nucleare DE PE CONTINENTUL EUROPA. E un lucru important de retinut... Apoi "secretara" putinistului Berlusconi (individ corupt si arestat de x ori, care a avut zeci-sute de vizite "intime" cu Putin ( non-politice ), "secretara" Giorgia Meloni isi va arata adevarata fata fascista care este total anti-UE si anti lgbdt si alte detalii pe care Rusia si China le folosesc pentru dezbinarea si destramarea UE si NATO "din interior" folosind metoda preferata a Rusiei "DIVIDE ET IMPERA" dezbina si cucereste. Austriecii deja observ ca isi dau mana cu ungurii lui Viktor Orban si croatii, la fel vor face si cu rusofilii lui George Simion daca vor reusi ceva, la fel cu sarbii, cu bulgarii care au si ei rusofilii lor, dar si cu dodonistii moldoveni care sunt anti-Maia Sandu. Practic POLONIA este singura din regiune care este de partea noastra a romanilor care dorim parcurusul european al Romaniei, dar pana si in polonia exista nenorociti rusofili, care justifica ura fata de Germania ca motiv de rusofilie. Germania la fel este extrem de rusofila precum la fel si republicanii anti-democrati din SUA sunt trumpisti, sunt anti-indivizi "de culoare" si multe detalii in care nu vreau sa intru. Observati ca toti au un scop comun, anti-h0m0sexuali, anti-vaccin, anti-libertate si democratie, anti-migranti si toti sunt de acord cu ce "promoveaza PUtin" si satanistii din Rusia si China. Practic Rusia si China folosesc slabiciunile "vesticilor" pentru a-i dezbina si distruge. Rusia si China nu da doi bani pe "vestici" ii vrea morti pe toti, precum nici pe civilii lor nu dau doi bani, ci au "elitele" lor rusesti sau chineze. Acei satanisti sunt impotriva LUCRARII LUI DUMNEZEU. Acei nenorociti vor distruge lumea. Aceasta noua ordina mondiala care vor sa o faca, mizeaza pe acesta patriotism exagerat, pe extremism, nationalism, populism, pe reaparinderea conflictelor stinse sau inghetate, pe RE-DISPUTAREA GRANITELOR si aducerea in actualitate a vechilor purtate in EUROPA si reinceperea razboaielor intre popoare. Pentru cei care nu ati inteles mai nimic din tot ce am scris, Trump vrea ca SUA "sa ia mana de pe EUROPA DE EST" in care se regaseste si Romania (fix cum vrea Putin si cum vor satanistii rusi si chinezi). Adica, SUA nu se va mai implica deloc pe continentul EUROPA daca ajung nenoricitii republicani si TRUMP la conducerea SUA dupa 2024. Vor ca noi, europenii, sa devenim SIMPLI CONSUMATORI, sa devenim SLUGILE TUTUROR, ale SUA, ale CHIEI si ale RUSIEI. Noua ordine mondiala. Astia 3, TRUMP, PUTIN, XI JINPING dar si urmasii lor "la tron" vor fi "zei in carne si oase auto-incoronati" care vor dicta asupra noastra. Vom fi exploatati, marginalizati si folosit pe post de resursa. Este antihrism cum nu s-a mai vazut. Este apocalipsa perfecta pentru ei. Vor face experimente pe noi si ne vor privi de sus cum ne chinuim, vom "lucra pamantul" pentru ei, iar mamele, nevestele, surorile, fiicele noastre, vor fi "carne vie" pentru ei, le vor folosi pe post de "jucarii sexuale", le vor exploata. Vor testa tot felul de chestii pe noi. Practic, dupa ce Trump a ajuns la carma SUA in trecut, a retras americanii din Germania, la fel i-a retras din Afganista si nu numai, fix cum a cerut satana PUTIN. Apoi a pornit confictele din prezent si i-a facut pe teroristii planetei sa se simta "victoriosi" in fata "jandarmului lumii" cum erau vazute Statele Unite ale Americii. Practic satanistii rusi, chinezii si "trumpistii" fac front comun impotriva democratiei. Vor sa distruga DEMOCRATIA. Vor sa readuca fascismul, socialismulul, comunismul, legionarismul, vor sa readuca la actualitate perioda din cel de-al doilea razboi mondial. In opinia lor, "democratia a esuat" dupa perioada interbelica si vor sa intoarca acum CEASUL GLOBAL la 1945 dupa terminarea razboiului. Acesti 3 mari satanisti TRUMP, PUTIN, XI JINPING sunt "oameni fara Dumnezeu", fara suflet si si-au vandut sufletele la DIAVOL pentru faima, putere si bani. Trump este ULTMA ETAPA a SATANISMULUI. Este incercarea de a incorona acesti 3 MAD KINGS care sa ne conduca spre APOCALIPSA BIBLICA, sfarsitul lumii. In momentul in care "ceva va merge p***t" intre astia, vor fi 2 vs 1 in razboi nuclear. In caz de 1vs1, celalalta ar cadea de pr0st si oricum ar muri odata cu el, deci 2 dintre ei se vor ALIA pentru a-l alunga pe unul dinte ei. Iar acestia sunt RUSIA si CHINA vs SUA. Practic, idiotii astia isi pun singuri lantul de gat, se duc singuri in cusca leului, se duc ca niste idioti, ca niste oi in fata tronului Satanei urmand un lup in blana de oaie cum e Trump, cum e George Simion la noi si lista e lunga. Aveti grija pe cine votati, ca s-ar putea ca in 2024 sa fie ULTIMUL VOT LIBER la care asistati. Iar mai apoi veti calca in picioare tot sacrificiul si suferinta, dramele la care au luat parte stramosii nostri, bunicii si strabunicii nostri pentru a ne aduce aici unde suntem - romani liberi, crestini ortodocsi liberi cum ne-a lasat Dumnezeu, sa pacatuim sau sau nu pacatuim. Sa umblam liberi in orice colt al lumii si sa ne cladim un viitor, liberi, unde dorim, cum cine dorim si sa ne creste copiii in siguranta. Iar ei ce vor sa faca, sa transforme oamenii in "resursa" in carne de tun, in SLUGI, precum au facut toti nenorocitii care ne-au purtat spre razboaie duse de oameni simpli si nevinovati, tineri care nu se cunoasteau intre ei si se omorau intre ei, desi cei care au pornit razboaiele se cunosateau intre ei si au stat la aceeasi masa, ca mai apoi sa moara linistit in patul lor plini de bani, faima si toate cele. Invatati istoria, apoi veti intelege ADEVARATA REALITATE DIN PREZENT, apoi veti stii cum sa claditi un viitor pentru poporul roman, pentru Romania, pentru familia pe care o lasam in urma noastra prin copiii nostri pe acest Pamant dupa moartea noastra. Rusia este UNICUL si VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI. Nimic nu va schimba asta! Rusia a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si a torturat, talharit, violat si ucis stramosii nostri romani. Rusia este in prag de a 13-a invazie a pamanturilor romanesti, adica a BASARABIEI ROMANESTI, a pamanturilor romanesti care sunt in prezent LEGAL in componenta Ucraineni, dar mai ales invadarea MOLDOVEI care este a fost si va fi intotdeauna parte din Romania, parte din sufletele poporului roman. Romania a aparut prin unirea principatelor romane. Poporul roman este popor roman IMPREUNA cu poporul m*******n. Noi suntem un intreg. Indiferent cum s-au mutat granitele de-a lungul timpului, Romania a fost si mai mica si mai mare, poporul roman a ramas acelasi, iar acesti norociti incearca acum sa-l distruga, sa-l imparta in romani europeni si romani rusofili din actuala Moldova si nu numai. Practic prin aceasta dezbinare SE ANULEAZA ce cunosteam noi ca fiind UNIREA PRINCIPATELOR ROMANE. Practic ROMANIA DISPARE ca popor, indiferent ce granite ii muta ei. Ce ne mai lipseste? Un razboi intre noi in care romanii europenii sa fuga in TRANSILVANIA "europeana" pe care ar fura-o ungurii, iar restul sa fuga in "bratele Rusiei" "salvatoare si eliberatoare de oameni deja liberi"? Vor distruge Romania! O vor dezbina si o vor cuceri! Vor dezbina poporul roman "in sfarsit" dupa atatea incercari esuate de-a lungul timpului. Vor exista apoi "Doua Romanii", una europeana si una eurasiatica in ghearele Rusiei. Americanii lui Trump (x) si satanistii rusi ai lui Putin vor lasa apoi romanii sa se lupte intre ei, dar este deja cunoscut faptul ca Viktor Orban e "mai prieten" cu Rusia decat conducatorii nostri, astfel Ungaria sau AUSTRO-UNGARIA ce vor ei sa refaca, daca NATO revine la granitele din 1997 si devenim ZONA GRI noi toti dintre NATO1997 si "noul URSS putinist", va fi ajutata "pe ascuns" de rusi sa ne fure Transilvania, iar slugile lui George Simion vor "recapata" BASARABIA. Pentru ei este irelevant ca Romania va fi in realitate MAI MICA, ei vor o schimbare in Romania in ideea de RUSIFICARE A ROMANIEI, de alungare a americanilor si "occidentalilor globalisti" din Romania, a h0m0sexualilor, catolicilor, n3grilor, migrantilor si "strainilor" in general. Vor un fel de fascism peste tot,care intotdeauna va duce la razboi intre tarile din "ZONA GRI", dar vor ca ei sa testeze arme pe noi, sa faca pe jandarmii lumii cu noi (AMERICANII LUI TRUMP, SATANISTII LUI PUTIN SI COMUNISTII LUI XI JINPING) si vor face in EUROPA DE EST fix ce aveti voi impresia ca fac ei acum in razboiul din Ucraina, din Siria etc. Ei bine, cam pe acolo se invarte adevarul. Imaginati-va ce "camp de batalie" perfect ar reprezenta pentru ei intreaga EUROPA DE EST. Pentru nemernicii astia ar insemna o reeditare a celui de-al doilea razboi mondial, de data asta il vor face pentru amuzament. Vor distruge complet EUROPA DE EST, vor "rescrie manualele noastre de istorie" si vor lasa o perioada de pace cativa ani in care iar vom produce pentru ei pana in momentul in care iar vor pune la treaba armamente noi in razboaie provocate artifical si tot asa la infinit. Cum credeti ca AU CRESCUT de-a lungul istoriei acesti "mai mari ai lumii"? Cum au facut ei zgarie nori si averile pe care le au acolo? Au sacrificat oameni simpli si nevinovati, au sacrificat "oameni esuati" care nu au stiut sa se ridice in fata agresorilor. Noi suntem acum de PARTEA CORECTA a istoriei, cu bune si cu rele. In timp ce ei va promit "paradisul pierdut", in timp ce satanistii va promit ca vor sa faca "Raiul pe Pamant", daca acceptati sa va inchinati ANTIHRISMULUI pe care il reprezinta aceasta "Noua Ordine Mondiala" cu Trump - Putin - Xi Jinping. Cuvantul de baza pentru NATO este EGALITATE. In timp ce pentru ei, cei 3 MAD KINGS vor conduce ca niste "ZEI IN CARNE SI OASE" asupra tuturor milogilor cu capul plecat (cei care accepta semnele Fiarei), alternativa e NATO si UE, libertate si egalitate pentru toti in care votati liber, alegeti pe cine vreti, oamenii sunt liberi. Uneori aveti impresia ca exagerat de liberi, dar asa i-a lasat si Dumnezeu. I-a lasat liberi sa pacatuiasca sau sa nu pacatauiasca. Dumnezeu a spus ca Adam si Eva sa nu muste din mar, dar nu au lasat un DICTATOR MAD KING care sa-i biciuiasca daca o fac, desi ar fi putut sa-i dea viata si unui asemenea individ. Adevarul este altul! Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanare Sa, dar "ingerul decazut" Satana a pus stapanire pe unul dintre urmasii lui Adam si al Evei. Raul absolut s-a inmultit asa pana in prezent. E printre noi, suntem amestecati, iar asta face parte din BLESTEMUL pe care Dumnezeu L-a lasat asupra OMULUI, dar avem o misiune, iar aia este INDREPTAREA si eliminarea raului. Observ ca suntem extrem de departe de asta, din pacate! Si daca facem un exercitiu de imaginatie si acceptam "partea voastra" a rusofililor si acceptam ca Trump, Putin si Xi Jinping (SUA, RUSIA, CHINA) sa conduca intreaga omenire, iar opul sa se inchine la astia 3 ca la Dumnezeu, iar cei care nu o fac sa fie eliminati (categoric antihrism), atunci unde se va ajunge? Caci vorbim de 3 indivizi, unul dintre acesti "zei in carne si oase" va fi impotriva aceluia "cu bune intentii". Iar al 3-lea ar cadea de pr0st. Daca 2 dintre ei sunt cu rele intentii, iar unul cu bune indentii, vor incerca sa-l elimine pe cel pun, dar cel singur are puterea (armele nucleare) sa-i ia dupa el "pe lumea cealalta". Iar daca vor fi 2 MAD KINGS "cu bune intentii", iar celalalt va fi satanist, vor putea ei sa-l elimine, fara ca ei sa mearga "pe lumea cealalta" in urma apocalipsei nucleare? Iar daca toti 3 vor fi "cu rele intentii", atunci NU VA MAI EXISTA BINE pe Pamant, deci Dumnezeu va trimite din spatiu CATASTROFE NATURALE, meteoriti, va distruge Pamantul si il va reface de la zero. Deci, cum ajutati voi aceasta omenire? Cum faceti voi LUCRAREA DOMNULUI? Dumnezeu ne-a lasat sa ne inmultim si sa traim liberi. Uitati asta? Cei buni merg in RAI, cei pacatosi in IAD, este o Judecata de Apoi acolo, nu decide nimeni aici cine e bun si cine nu. Aveti impresia ca Dumnezeu a creat totul pe Pamant, atatia ani de "istorie" atatea vieti de oameni, atatea SUFLETE, doar pentru ca totul sa se termine intr-o disputa intre 3 REGI NEBUNI, intr-o "NOUA ORDINE MONDIALA"? Chiar nu intelegeti ca faceti LUCRAREA SATANEI daca acceptati "incoronarea" lui Trump in SUA, Xi Jinping in China si Putin in Rusia? Chiar nu intelegeti ca INDIRECT fix asta faceti prin "votul vostru"? Caci voi dati putere unor indiviz care mai apoi "va inroleaza obligatoriu in armata" (ca sa aparati patria, tara si bogatiile "oligarhilor", aparent) si mai nou POARTA RAZBOAIE "IN NUMELE LUI DUMNEZEU" fix ce este BLASFEMIE cum nu a mai fost niciodata. Voi astia cadeti mereu de pr0sti, cand votati gresit, voi dati putere cuiva care sa decida asupra voastra. Cum era vorba Lui Iisus sa dati Cezarului ce ii apartine si Lui Dumnezeu ce ii apartine. Cu alte cuvinte, sa nu amestecati poltica deloc cu Dumnezeu. Practic, voi sunteti liberi sa va mutati oriunde pe Pamanat si sa faceti VOIA DOMNULUI care este extrem de simpla, sa va inmultiti si sa respectati PORUNCILE LUI DUMNEZEU, adica sa traiti fara pacat. Dumnezeu poate ierta cat nu puteti voi pacatui... important e sa nu ramaneti fara Dumnezeu sau fara SUFLETE pana la Judecata de Apoi. Divinitatea stie prea bine cine sunteti si absolut nimeni nu este fara de pacat, pentru asta exista Judecata de Apoi. Este aproape imposibil ca sa existe cineva fara de pacat. APROAPE imposibil! Deci noi pacatosii avem o misiune, indiferent de religia noastra. Sufletele bune nu se raporteaza la o religie anume, ele sunt doar "de ajutor". Sufletele bune se recunosc usor. "Interventile mele religioase" se bazeaza pe faptul ca atat Rusia, dar si AUR foloseste ortodoxia romaneasca pe post de INSTRUMENT POLITIC in manipularea voastra, adica amesteca ce apartine Cezarului cu ce apartine Lui Dumnezeu. Iar eu incerc sa va atrag atentia asupra acestui lucru IMPORTANT in balanta sufleteasca a fiecarui individ. Si eu sunt pacatos, extrem de pacatos din pacate... dar NU fara Dumnezeu si NU fara suflet. Incerc sa ma schimb in bine, la fel sa va dau un indiciu si voua! Imaginati-va numai... la final cand se va trage linie, dupa ce s-au bombardat nuclear nenorocitii pe tot Pamantul si nu va mai ramane nici urma de viata, ei vor fi inca in viata cateva zile bune, in buncarele lor care le permit supravietuirea... ce vor face ei atunci? O vor lua de la capat? Vor pastra familia lor in buncar, vor incepe ei totul de la zero ca de la Adam si Eva? Pentru asta militati voi? Asa considerati ca s-a facut dreptate? Toti cei care il sustineti pe Putin, pe Trump, pe Xi Jinping, pe George Simion si AUR in ROMANIA, voi pentru un asemenea scenariu militati, pentru o astfel de "NOUA ORDINE MONDIALA". In opinia mea, raul va domni in urma acestui scenariu. Atate pacate luate asupra lor, asupra famililor acelor nenorociti urmasi ai Rusiei, Chinei si SUA lui Trump. Oricum nu ar mai putea supravietui pe Pamantul distrus de razboi nuclear si radiatii. Cum se vor descurca ei daca au distrus Pamantul si OMUL pe care Dumnezeu L-a creat dupa chipul si asemanarea Sa? Aveti impresia ca ei l-au distrus pe Satana in urma acestei presupuse APOCALISE NUCLEARE? De cine trebuie sa ne salveze Iisus prin a doua venire a sa, inainte de Apocalipsa Biblica, atunci? Vreti sa spuneti ca 7-8 miliarde de oameni vor fi eliminate ca niste furnici, doar pentru familile acelor 3 REGI NEBUNI din SUA, RUSIA si CHINA? Si aici ma raportez doar la ei, dar pot fi oricare alti "urmasi la tron" pe viitor. Deci, este EXCLUS ca asta sa fie Voia Domnului pentru OM. Nu trebuie sa lasam asta sa se intample. Lasand deoparte aceste lucruri MULT PREA AVANSATE si COMPLICATE pentru carciumarii si trolii rusi din comentarii, credeti ca este corect sa riscati viitorul Romaniei si familiei noastra, a poporului roman, doar pentru astfel de NOUA ORDINE MONDIALA? In primul rand, voi militati acum "anti-globalisti" nu? Nu observati ca PIERDETI DIN START, pr0stilor? Atat de fraieri sunteti? Luptati anti-"globalisti", dar fix Trump, Xi Jinping si Putin vor o Noua Ordine Mondiala condusa de doar "Trei Mari Forte". Practic cine sunteti voi si cu cine va luptati de fapt? Ramaneti la carciuma voastra si la troling, dar nu puteti schimba nimic, caci sunteti prea mici si prea pr0sti incat sa intelegeti realitatea sau sa deosebiti raul de bine. De acord, veti avea un "FASCISM REGIONAL" printr-o dictatura a lui George Simion. Francezi vor avea dictatura lui Le Pen, Ungaria dictatura lui Viktor Orban, Italia dictatura Giorgiei Meloni, SUA dictatura lui Trump, Belarus dictatura lui Lukasensko, China dictatura lui Xi Jinping. Totul se bazeaza pe o "dictatura locala" care pana la urma va pupa ghiulul unui dictator mai mare. Toti vor fi si print si cersetor. Toti pana la aia 3 "MAI MARI", la dictatorii Rusiei, Chinei si SUA. Practic, voi va lupati impotriva "globalistilor" cu fix armele celor care vor NOUA ORDINE GLOBALA TRUMP, XI Jinping si PUTIN. Voi stiti macar cu cine va luptati, idiotilor? Voi realizati ca aveti impresia ca sunteti "aia buni" cand de fapt sunteti "aia rai"? Voi nu aveti discernamant, voi nu distingeti binele de rau. Voi sunteti idioti utili ai partidelor, trolilor! Daca nu ati inteles nimic, mai cititi inca o data! Apoi inca o data, pana intelegeti! Daca e prea mult si nu va pasa, nici mie nu-mi pasa de soarta voastra! Oricum, sunteti mult prea mici in fata noastra, caci noi avem DIVINITATEA de partea noastra. Noi suntem forta BINELUI, voi sunteti satanistii lui Putin, Trump si Xi Jinping. Amintit-va ca BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA! Cu noi este Dumnezeu! Cu voi, cine? Voi si cu ce armata? Ha!
26
7
Cum zicea Radu mai jos in com. Fragati voi la 10 m și rezolvați problema
9
26
Si pe noi cine ne tine sa deviem cursul Dunarii spre cele doua brate , Sulina si SF Gheorghe ? Ne plangem dar nu reactionam , daca ei se comporta asa , atunci nimic nu ne poate impiedica sa ingustam debitul de apa spre bratul Chilia pt a ne proteja Delta Dunarii de un eventual dezastru cauzat de catre dragarile Ucrainei pe canalul Bastroe .
21
31
In tara noastra, ucrainienii au mai multe drepturi decat noi, platitorii de taxe si impozite.....bine ne fac daca suntem p****i!!!
30
36
Măriți chiriile statul să le ia taxe și impozite ei se sparg in figuri in r*mânia cu mașini scumpe și plini de euro Dacă erau săraci nu-și permiteau să stea în tară cu lunile invart multi bani sănt multi din ei Oligarhi care-și permit Săracii lor stă pe front
30
35
Prostii lumii.
21
46
si, care-i treaba? sa dragheze ai nostri mai adanc.
12
51
Pai, ei sunt rusi. Si rusilor nu le pasa de nimic, nu tin cont de nimeni. Tin numai cu tara lor, restul nu conteaza. Si in continuare, vor face ce si-au propus.
30
43
fa-ti mila de dracu' , adica de ucraineni. romanii se lasa nemancati sa ii ajute pe ucraineni si ei bettivi si deppravati ne dau in cap
33
43
Suntem nația cu cea mai incompetenta guvernare din toată lumea . Vei mai p****i
29
41
Mai pupatii in c*r pa ucrainieni ca ei fac ce vor si la ei in tara si la noi,ne sfideaza cu masinile si cu buzunarele doldora de bani cerind sprijin, eaah!
34
44

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407