REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Uite cu ce bolid circulă fiica lui Becali ca să-și ia cafeaua de dimineață! Cine este „valetul personal“?

Uite cu ce bolid circulă fiica lui Becali ca să-și ia cafeaua de dimineață! Cine este „valetul personal“?

Replica API 29 august 2022 | 00:00 2444

Hagi-Luțu a devenit în ultima vreme șoferul Alexandrei Becali. Acesta se poarta ca un adevărat valet, deschizându-i portiera fetei lui Gigi Becali când aceasta dorește să coboare. Luțu conduce bolidul de lux al Alexandrei și merge peste tot cu aceasta. Alexandra a făcut o scurtă oprire la cafeneaua preferată de pe Beller, de unde și-a luat o cafea la pachet. Luțu și-a făcut datoria și s-a asigurat ca prințesa lui Gigi nu pățește nimic rău.

Alexandra Becali are parte de toate privilegiile cuvenite fiicei latifundiarului din Pipera. Fiecare pas al prințesei lui Gigi este păzit cu atenție de nimeni altul decât Hagi Luțu, care a devenit șoferul răsfățatei prințese din Pipera.

Precum orice domnișoară copleșită de dramele tinereții, Alexandra Becali a avut nevoie să se energize puțin cu o ceașcă de cafea, ca să aibă o viziune mai clară asupra situației. Fiica patronului FCSB s-a îndreptat către cafeneaua ei preferată, dar nu oricum, ci în mașina de lux, condusă desigur de șoferul personal, Hagi Luțu.

Fotoreporterii au asistat la întreaga scenă și au urmărit cum Alexandra Becali s-a urcat în bolidul de lux și a făcut o scurtă oprire pentru o cafea bună, ca mai apoi să se urce din nou în mașină și să își continue ziua, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are bolidul,sanchi,de lux,si in picioare slapi de 2 lei de la second !de fapt rabla e vechitura careia i.a pus benzina de 50 lei.fraierul care.i cu ea e,cica,bodyguard.
0
0
bine , se stie ca nu-l duce capul si e slaban de minte lutzu , dar chiar si asa , ar trebui sa i-o traga machidoancei proastei. scuze , la sfarsit am facut un pleonasm...
1
0
nea gigi, cata incredere ai in valetul asta?
1
0
Nu ne intereseaza!
0
0
bine ca faceti din nasoasa asta cracanata o vedeta prima incaltata din generatia ei .
1
0
Fotoreporterii au asistat la intreaga scena si au urmarit cum Alexandra Becali s-a urcat in bolidul de lux si a facut o scurta oprire pentru o cafea buna, ca mai apoi sa se urce din nou in masina si sa isi continue ziua
1
0
n.ai fa o cafetiera,ibric,expresor acasa si bani de cafea? trebuia sa poluezi natura si sa bei spalatura de picioare a alora? Cine te vede,cui ii pasa de tine?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272