REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

UMILINȚĂ pentru Istanbul Başakşehir în meciul cu PSG: Francezii le-au dat cu terenul în cap turcilor, după ce meciul a fost reluat

UMILINȚĂ pentru Istanbul Başakşehir în meciul cu PSG: Francezii le-au dat cu terenul în cap turcilor, după ce meciul a fost reluat

Replica API 10 decembrie 2020 | 00:00 1923

PSG a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (3-0), formaţia Istanbul Başakşehir, în ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor.

Această întâlnire a fost întreruptă, marţi, la scorul de 0-0, după ce arbitrului de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" pentru a-i indica centralului Ovidiu Haţegan o persoană din staff-ul oaspeţilor - antrenorul secund Pierre Webo - care trebuie sancţionată pentru proteste. Jucătorii celor două echipe au părăsit terenul, în urma incidentului, apoi fotbaliştii turci au refuzat să mai joace.

UEFA a stabilit ca partida să continue a doua zi, cu o altă brigadă de arbitri (olandezii Danny Makkelie - centru, Mario Diks - asistent şi polonezii Marcin Boniek – asistent, Bartosz Frankowski - rezervă).

Meciul s-a reluat din minutul 13.30. Înaintea startului, jucătorii celor două echipe şi arbitrii au îngenuncheat la mijlocul terenului, în semn de protest faţă de rasism. Ei au intrat pe teren la încălzire purtând tricouri cu mesajul "Nu rasismului" şi cu emblamele celor două cluburi.

Neymar a înscris primul gol, cu un şut frumos, la vinclu, de la 16 metri, uşor lateral stânga, în minutul 21. Neymar a ridicat scorul la 2-0, în minutul 38, marcând cu un şut de la 8-9 metri, după o acţiune de contraatac a gazdelor.

După un minut, Bakker a trimis în poartă o minge respinsă de portarul oaspţilor, după o altă acţiune a lui Neymar. Golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, dar s-a dictat penalti, pentru o infracţiune anterioară, un fault comis de portar asupra lui Neymar. Mbappe a făcut 3-0, de la la 11 metri, în minutul 42.

Neymar a înscris golul de 4-0, în minutul 50, cu un şut din afara careului mare.

În minutul 57, Kahveci a şutat în Mehmet Topal şi din acesta mingea a ricoşat în poarta parizienilor, scor 4-1.

Mbappe a făcut 5-1, în minutul 62, marcând fără probleme de la zece metri, după o pasă primită de la Di Maria.

În celălalt meci al Grupei H, disputat marţi, RB Leipzig a învins, pe teren propriu, pe Manchester United, cu scorul de 3-2 (2-0).

După aceste rezultate, PSG a câştigat grupa şi s-a calificat, alături de RB Leipzig, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Manchester United va evolua în 16-mile Ligii Europa.

Clasament: PSG - 12, RB Leipzig - 12, Manchester United - 9 puncte, Istanbul BB - 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sapte trebuia sa le dea PSG astora de la Basaksekir care stiu doar sa se dea victime nu sa joace fotbal.
1
0
Propun in felul urmator, daca albu e alb si griul e gri atunci sa i spunem la negru, alb inchis si dispare orice forma de rasism
3
0
HAOLEU CE SI-AU LUAT-O CIORILE SI CAPETELE DE OAIE!!!
10
0
ale dracu maimute saracii,le aduci din africa ,fac banii si incep cu figurile.ia luati voi astia negri cu basini banana in gura impreuna cu erdogan.
11
1
turcii tot tigani sunt ca daca te duci pe la ei prin partea asiatica numai colorati sunt si salbaticiti rau ceva cam ca prin evul mediu
10
1
negrul e negru ca asa l-a facut Dumnezeu. Sa vina Adolf si sa rezolve definitiv problema
10
1
Tiganimea turca a luat-o in freza! Ba,daca ala era negru,cum vreti sa-i spuna?al doilea din stinga cum te uiti in dreapta?Tiganul la tigan trage.Poti sa-l speli mai mult de-un an,va ramine tot tigan!
12
1
Pt. Cornel.... da buna asta, chiar nu stiam.... ai grija ce-ti doresti...
4
0
la asa anti-rasism, n-o sa se mai joace sah, pt ca acolo albul muta inaintea NEGRULUI
14
1
O exprimare nefericita, intr-un context nepotrivit. Daca zici ala, blond, ala roscat sau ala cu chelie, tot rasism e? E drept insa, in lumea fotbalului nu se invart numai academicieni si lingvisti!
12
1
Turcii si a doua zi au avut"O seara NEAGRA
11
1
tiganii turci au luat.o in freza.ba,daca era negru,cum sa.i zica blond?dar daca era unul blond si spunea,blondil ala,era discriminare?ciori nenorocite!
17
1
Trebuia sa le dea inca vreo 5, sa se albeasca "ala negru" de suparare!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212