REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un AGENT de la Transguard Security a MURIT în timpul programului

Un AGENT de la Transguard Security a MURIT în timpul programului

Replica API 26 ianuarie 2021 | 23:02 6531

Inspectorii ITM Constanța anchetează un accident de muncă înregistrat luni, 18 ianuarie a.c. Mai exact, la începutul săptămânii, la una din firmele de pază constănțene a fost sesizat un deces. Un bărbat ar fi decedat în timpul programului. În acest caz, un inspector de muncă efectuează cercetări.

SC Transguard Security SRL a avut loc, la începutul săptămânii, un eveniment soldat cu decesul unui angajat. În timpul programului de lucru, un agent de securitate a fost găsit de colegul său de tură, căzut, fără cunoștință. S-a apelat Serviciul 112. Echipajul medical sosit la fața locului și care a efectuat manevrele de resuscitare fără succes, a declarat decesul.

Inspectorii ITM au intrat pe fir

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Date despre firmă

Transguard Security SRL a fost înființată în 2006 și este deținută de Corina Ileana Ușmec. Firma de pază cunoaște o explozie a afacerilor de la un an la altul: de la 0 cifră de afaceri în 2006, la 1,2 milioane lei în 2009, a urcat la 2,5 milioane lei în 2012, până la 3,7 milioane lei în 2015 și 6 milioane lei în 2016, pentru a depăși, iată, 11 milioane de lei în 2017.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salariile astea exista pentru ca la ei vin toti taranusii motorizati din toate satele si comunele aferente judetului. Aia, accepta orice! Ei sunt paznici cu basini de bodyguard si ele doamne cu fite si bascheti plini de noroi, angajate la mall-rile constantene. Ati vazut ca atunci cand Constanta era inchisa, soselele erau libere si la intrare in oras era coada? Sa va fut pe toti taranusilor! Sa ramaneti la voi in sat si sa faceti basini intre voi! S-au saturat constantenii de voi! Hai sictir!
3
5
Sau facut reclamatii la itm pe degeaba acestia spun sa actionam in judecata cu hartia igienica pe care ti o dau dansii de la itm si dupa ce dai in judecata nu ti mai primesti nici banii pe care ai cheltuit pe drumuri si avocat tananaule stiu ce vb ca am facut asa ceva impreuna cu mai multi colegi oss te pipi pe el de cod al muncii mafia lucreaza
10
2
A facut vreun agent reclamatie la itm pentru munca neplatita ? Ore suplimentare. Ore noapte.Vor sa la pice din cer si daca se poate sa faca altii pentru ei. Sa citeasca Codul Muncii si sa ceara nu sa zaca ca prostii in bocanci. Sau nu prea stiu sa citesca!?
10
3
De ce ITM nu verifica orele lucrate toti lucreaza 240ore .pe 13milioane si.4 bonuri.fac suplimentare ..Normal ca doamna Prospera ca si alte firme .ca le da la oameni ce se scurge printre degete .De ce nu le ridica lautorizatiile ca nu respecta legea .nu dau ore suplimentare .de noapte nimic .Aviz ITM .dar normal nu.se intdmpla nimic
6
0
Program en gros
9
2
a murit de lene!vezi numai vlajgani puturosi care o freaca in masina la asa zisele firme de paza,care de fapt sint bara bara cu hotii!la munca ba lenesilor!
11
10
program 24 cu 48
14
3
Pai ia vedeti timpul real prestat intr o tura cat este ?
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108