REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanネ嫗 Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanネ嫗 Duminicト, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un avion MApN va transporta pacientul cu arsuri grave cトフre Belgia

Un avion MApN va transporta pacientul cu arsuri grave cトフre Belgia

Replica API 28 ianuarie 2021 | 23:19 1423

Un avion militar va transporta spre Belgia pacientul cu arsuri grave electrocutat テョn Constanネ嫗, dupト o sトパtトノテ「nト テョn care trei spitale romテ「neネ冲i nu i-au putut acorda tratamentul necesar iar un transport aerian SMURD a eネ冰at.

Foto: Agerpres

Un avion al MApN este programat vineri dimineaネ崙, de la ora 08.00, pentru transportul pacientului cu arsuri grave care necesitト テョngrijiri テョn Belgia. Acest lucru se va テョntテ「mpla dupト opt zile テョn care bトビbatul cu arsuri pe mai mult de 50% din suprafaネ嫗 corpului a stat テョn trei spitale din Romテ「nia, fトビト sト primeascト テョngrijire necesare iar un avion SMURD a trebuit sト se テョntoarcト din drum dupト o defecネ嬖une. Soネ嬖a pacientului, Mihaela Ganea, a relatat prin ce a trecut joi ネ冓 reacネ嬖a la anunネ孛l reテョntoarcerii lui, scrie digi24.ro.

DSU i-a transmis soネ嬖ei pacientului, Mihaela Ganea, cト transportul aerian va depinde de condiネ嬖ile meteorologice de vineri dimineaネ崙.

窶廴-au sunat de la DSU sト-mi spune cト domnul Arafat a vorbit la Ministerul Apトビトビii Naネ嬖onale. Se pare cト va zbura un avion militar, cu menネ嬖unea cト suntem テョn funcネ嬖e de vreme.

Eu sper cト vremea va ネ嬖ne cu noi ネ冓 Dumnezeu va ネ嬖ne cu noi, ネ冓 va ajunge acolo unde trebuie.

Astトホi am fトツut o crizト de isterie テョn momentul テョn care mi s-a spus, pentru cト am picat nervos. Nu m-am gテ「ndit o clipト cト se poate テョntテ「mpla asta. Dimineaネ崙 eram atテ「t de entuziasmatト cト テョn sfテ「rネ冓t pleacト ネ冓 o sト ajungト. Eram aproape de ora 15.00 cテ「nd ネ冲iam cト テョntr-un fel sau altul sunt aproape de Belgia. Cテ「nd m-au sunat sト-mi spunト cト se テョntorc, m-a ネ冩cat.

Nu existト altト variantト.

Am テョnネ嫺les motivul. Problema este cト am ajuns azi, dupト atテ「tea zile, テョn situaネ嬖a asta. Disperarea mea asta era窶, a afirmat Mihaela Ganea.

Aceasta a precizat cト personalul de la Spitalul Floreasca, care l-a preluat din nou pe pacient, i-a comunicat cト analizele soネ孛lui, cele cu care a venit, sunt 窶徙k窶.

窶暸 fost intubat pe drum de cトフre cei care au venit de la SMURD pentru confortul lui, nu pentru cト ar fi avut nevoie de medicaネ嬖e. Este テョn stare stabilト. Au fトツut protocolul, i-au fトツut analize窶, a spus Mihaela Ganea.

Avionul care urma sト ducト テョn Belgia pacientul din Constanネ嫗 care a suferit arsuri grave s-a テョntors joi din drum. Zborul a fost anulat din cauza ninsorii, iar, astトホi, dupト ce テョn sfテ「rネ冓t a decolat spre Belgia, aeronava a suferit o defecネ嬖une, iar piloネ嬖i au hotトビテ「t sト revinト la Bucureネ冲i.

Pacientul a suferit arsuri grave dupト ce a fost electrocutat la Constanネ嫗, iar ulterior a fost transportat la Iaネ冓 cu elicopterul. De o sトパtトノテ「nト aネ冲epta sト fie transferat テョn Belgia pentru a primi テョngrijiri necesare.

Precizトビi:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menナ」ioneazト cト activitatea jurnalisticト este exoneratト de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacト se pトピtreazト un echilibru テョntre libertatea de exprimare ナ殃 protecナ」ia datelor cu caracter personal.
Informaネ嬖ile din prezentul articol sunt de interes public ネ冓 sunt obネ嬖nute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212