REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un bărbat s-a răsturnat cu maşina în zona Hanul Piraților, din cauza poleiului. Video

Un bărbat s-a răsturnat cu maşina în zona Hanul Piraților, din cauza poleiului. Video

A.V. 31 ianuarie 2023 | 07:46 3867

Militarii din cadru ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de marți, 31 ianuarie a.c., în zona Hanul Piraților, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Un barbat s-a rasturnat cu masina in zona Hanul Piratilor, din cauza poleiului. Video

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în parapet, apoi s-a răsturnat, rezultând o victimă încarcerată. La fața locului a intervenit Stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și Detașamentul Fripis cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SAJ.

Un barbat s-a rasturnat cu masina in zona Hanul Piratilor, din cauza poleiului. Video

Update: Victima nu era încarcerată, aceasta fiind monitorizată la fața locului. ,,Bărbatul a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Conform celor prezenți la fața locului, drumul era acoperit de polei.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate mai jos POP!Cum da lumina ,cum nu se mai poate circula la intrarile in oras,din cauza de taranusi cocalari!La lac in fiecare Zi Este plin de pulime care vrea permis!Extraordinar,cum da flocii ,cum hop permisu'...n-ar fi o problema daca fiecare din aia de acolo si altii care il au deja ,ar circula CORECT,respectind regulile de circulatie, si nu conducind d'ampulea ,dupa cum Ii taie teasta,care mai de care,ocolind gropi pe contrasens,neacordind prioritate de rampa,daca stie ce e aia,parcind pe unde nu trebuie,incadrindu -se direct pe banda 2...cind cobori de pe Unirii de exemplu,toti fac la dreapta de pe mijlocul strazii pe banda 2....acolo e banda 1 linga trotuar,dar cine sa o foloseasca?!nu se incadreaza corect ,cum a invatat la scoala,pe linga bordura,daca faci stinga si pe linga axul drumului daca faci dreapta,nu,ei pe mijlocul strazii sa tina coloana dupa ei ,ca asa Ii duce bolovanu' pe ei!si daca ar respecta limitele de viteza pe sectorul de drum pe care conduc,regulile de depasire ,folosirea corecta a fazei de drum si de intilnire,nu are monta becuri cu lumini deranjante sa vada ei bine,de altii le care Ii chiorasc,Ii doare'n pla....nu are mai fi atitea accidente!societatea noastra e bolnava de durere'n c*r si nesimtire cronica! Nu stiu daca o sa ne mai vindecam vreodata!
8
3
Din cauza poleiului? neadaptarea vitezei conducatorului auto la conditiile meteo nu e? cauciucuri de iarna in stare buna sunt?
8
2
Nu avea loc de parcare, a rezolvat problema
2
1
Toti taranusii cu rablele fumegande au invadat orasul. Mai devreme un Renault megane era busit tare la Billa. Astia nu stiu cine are prioritate in giratoriu si intra cu toata viteza cica sa intre primul ca el are prioritate. Acolo in Mamaia s-a construit direct pe mlastina. Nu mai conteaza nimic, doar sa stai in Mamaia si sa arati la lume ce smecher esti tu. Acolo blocurile alea se voiau rezidentiale, adica pentru locuit. Smecherii le-au luat pentru inchiriat si asa fac concurenta hotelurilor. Degeaba! Preturile sunt umflate si in curand o sa dea faliment cu totii. Horeca pwlii.
10
2
Nu este niciun polei. Este vorba de apa care balteste mereu in acea zona, iar din cauza temperaturii a inghetat. De ce balteste apa?! Din cauza administratorului drumului.
12
2
Chelaru, zis Haplea, tot posteaza pe fb cum utilajele lui imprastie clorura, evident ca minte. Asta rasturnat, nu intelege ca iarna nu-i ca vara.
12
3
De ce din cauza poleiului ? In cazul asta trebuia sa vedem sute de masini rasturnate acolo ,din cauza poleiului !!! I-a mai ganditi-va putin...
12
1
Cum dracu' or lua toti prostovanii carnet?
7
1
ce frumos sta mirletele cu roatele in sus,parca e un carcalac.taranul oparit cascador.mai vrem!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212