REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un bărbat și-a bătut fosta concubină, la Valu lui Traian, și a fugit cu cei doi copii

Un bărbat și-a bătut fosta concubină, la Valu lui Traian, și a fugit cu cei doi copii

Victor ROTARU 25 aprilie 2024 | 12:15 1852

Scandal în Valu lui Traian! Un bărbat și-a bătut fosta iubită, apoi a fugit cu copiii pe care aceștia îi au împreună. Poliția din Murfatlar a intrat pe fir și a deschis dosar penal.

Un barbat si-a batut fosta concubina, la Valu lui Traian, si a fugit cu cei doi copii

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de fostul concubin. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe aceasta, persoana bănuită de comiterea faptei nefiind găsită la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și a fost emis ordin de protecție provizoriu. Acesta nu a putut fi adus la cunoștința persoanei bănuite deoarece, aceasta nu a fost identificată la fața locului și nu a putut fi contactată.

Un barbat si-a batut fosta concubina, la Valu lui Traian, si a fugit cu cei doi copii aici s-ar fi petrecut scandalul

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați, de aceeași femeie, cu privire la faptul că fostul concubin, însoțit de o femeie, ar fi pătruns în imobilul în care locuiește și le-ar fi agresat fizic pe ea și pe mama acesteia. Totodată, i-ar fi luat pe cei doi copii minori pe care îi au împreună. La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată, fiind în acest moment, în custodia poliției.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu. Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. De asemenea, au fost sesizați specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Enache Mihai, Roșu Alexandru pensiunea Alfa, Cristi colegul....V6 scara B ,vecin cu Maria, Vicentiu Cet....Frol....Cătălin, interioare....și câți au mai fost.....Panainte....chiriașii..,am îmbolnăvit persoane.....asta e Adina Alistar elena Alistar
0
0
Independenta, Lupu da tarcoale goneste Geana in afara sa ne distram pe seara
0
0
Ai dreptate. Ar intra mata la parnaie.
0
3
de la mama nu e infractiune ?
1
0
Ar trebui pedeapsa si pentru femeile care curvaresc
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212