REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un bărbat şi-a DAT PANTALONII jos în faţa POLIŢIŞTILOR veniţi să îl liniştească

Un bărbat şi-a DAT PANTALONII jos în faţa POLIŢIŞTILOR veniţi să îl liniştească

Replica API 16 februarie 2021 | 00:17 2607

Ervant B. locuieşte împreună cu mama şi bunica sa de 80 de ani în Medgidia. Din cauza scandalurilor pe care le-a tot provocat în familie, mama acestuia a solicitat un ordin de protecţie, după ce Ervant B. i-a băgat mâinile în gât. Cu toate că instanţa a emis acest ordin, mama doreşte acum anularea lui motivând că Ervant B. merge la psihiatru şi stă cu chirie.

De ce a fost emis ordinul de protecţie

Din cauza unor probleme legate de plecarea concubinei sale în Germania, Ervant B. a început să consume frecvent droguri care îi induceau un comportament agresiv. Mama acestuia a sesizat organele de ordinele pentru un scandal în familie legat de comportamentul agresiv al fiului său care a rupt mai multe scaune din material plastic în spațiul comercial din incinta locuinței, și că acesta a avut și un comportament vulgar în fata mamei sale, dezbrăcându-se de pantaloni în prezenţa agenţilor de ordine. Arată că în urmă cu aproximativ 2 săptămâni de zile a lovit în ușile de acces în camerele de dormit și a distrus încuietorile acestora și chiar a spart obiecte de sticlă, aruncându-le pe jos, în locuință. Arată că în seara zilei de 27.01.2021 acesta a provocat un nou scandal în familie adresând expresii și cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violență și îmbrânceli bunicii sale după care a împins-o pe mama sa într-un fotoliu, i-a băgat mâinile în gât, aceasta s-a speriat și a fugit în pijamale și desculță sunând pentru ajutor prin Serviciul Unic de Urgenta 112 și că echipajul ajuns la faţa locului, evaluând situaţia de fapt a concluzionat că Ervant B. a săvârşit o simplă contravenţie.

Ce a spus instanţa

Prima instanță a conchis că pârâtul a exercitat împotriva reclamantei acte de violență fizică, verbală și psihologică, odată cu incidentele descrise pe larg de martoră, când a sărit la gâtul mamei sale, când a distrus ușile din casă. În aceste condiții, prima instanță a apreciat că actele de violență manifestate de pârât împotriva mamei și bunicii sale sunt actuale și de natură a putea conduce la punerea în real pericol a victimelor agresiunilor, respectiv a mamei și a copilului, astfel încât a dispus emiterea ordinului de protecţie pe o perioadă de şase luni. Prezentă la termenul de judecată, mama lui Ervant B. a precizat că renunță la judecarea și la emiterea ordinului de protecție, astfel că instanţa a luat act de renunţarea reclamantei la cererea privind ordinul de protecţie.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrea sa fie penetrat fraieru asta.de aia si-a dat nadragii jos.bulan
6
0
la munca si tratament adecvat comportamentului , la curu gol!
4
0
Ordinuil de restrictie frectie la picior de lemn.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468