rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Restanţier de şapte ani!

Un bloc întreg din Constanţa, fără apă caldă şi căldură în plină iarnă, din cauza datoriilor la RADET!

Un bloc situat în Tomis Nord, pe strada Tomis nr 328 A, fără energie termică în plină iarnă! Datoriile acumulate de blocul TD1 au condus la o decizie drastică luată de conducerea RADET Constanța: sistarea agentului termic. Deși au fost notificați și somați de nenumărate ori să plătească debitul, reprezentanții firmei care se ocupă de acest condominiu, SC Itek Pro Services S.R.L, spun că de vină pentru această situație este un locatar care, de mai bine de 7 ani de zile, refuză să-și plătească utilitățile.

Înainte de Crăciun, RADET a sistat furnizarea agentului termic, însă, la rugămințile administratorului, reprezentanții Regiei au reluat furnizarea, în schimbul promisiunii că, pe data de 27 decembrie, acesta se va prezenta la sediul Regiei pentru a achita o parte din sumă. Nu s-a întâmplat, așa că a fost sistată din nou furnizarea agentului termic.

Datoriile acumulate de un locatar al blocului TD1, din Tomis Nord, lasă fără căldură și apă caldă zeci de locatari buni platnici. Deși conducerea RADET a fost indulgență și a păsuit, de mai multe ori, asociația, într-un final a fost nevoită să oprească furnizarea agentului termic. Pentru a doua oară, în ultimele zile. Câteva zile, locatarii nu s-au putut bucura de această utilitate, însă conducerea Regiei a reluat furnizarea de Crăciun, în schimbul promisiunii că, pe 27 decembrie, se va efectua o plată. Nu s-a întâmplat acest lucru.

”Ultima plată a fost efectuată pe 8 octombrie, în valoare de 1500 lei. De atunci, nu s-a mai plătit, iar datoria, până astăzi, este de 16.635 lei. Au fost somați pe 13 noiembrie ca, în termen de cinci zile, să achite debitul, altfel se întrerupe sistarea. După o lună de încercări le-am oprit furnizarea. Înainte de Crăciun, am fost rugați să reluăm furnizarea, că vin pe 27 decembrie să plătească. N-au venit”, a spus, pentru Replica, Liviu Popa.

Acesta a ținut să precizeze că a mai dat o șansă administratorului să vină la negocieri, până pe 28 decembrie, ora 12.00. Însă, nici atunci administratorul nu s-a prezentat. Fapt pentru care, RADET s-a văzut nevoită să întrerupă furnizarea agentului termic.

”I-am notificat, i-am somat, n-au catadicsit nici în perioada în care au avut sistată furnizarea agentului termic să vină să rezolvăm situația. N-au dat niciun semnal. Oprim sistarea pentru a nu crește datoriile”, a conchis Popa. Anghel Radu, reprezentantul societății SC Itek Pro Services S.R.L, firmă care se ocupă de administrarea acestui condominiu, spune că s-a ajuns la această situație din cauza unui locatar care, de mai bine de șapte ani de zile, nu-și mai plătește utilitățile.

Ce spune administratorul blocului

”Avem un singur mare restanțier cu 25.000 de lei restanță de plată. Avem un dosar de executare silită pentru o parte din sumă. Așteptăm ca executorul să-mi aducă o sumă de bani. Am luat legătura ieri (n.red 27 decembrie) și m-a amânat cu banii. A spus că, într-o oră, două, vine cu banii. Dar, nici până la ora actuală nu a venit cu banii. RADET a spus că, dacă până azi (n.red 28 decembrie), ora 12.00, nu am bani ca să fac o plată, va pune în aplicare măsura de debranșare. Vă dați seama că nu am acești bani”, a spus Anghel Radu.

” Eu am preluat asociația în luna august. Din ce am înțeles de la locatari, este o poveste veche cu acest restanțier. El are în permanență o problemă cu ce înseamnă administrația blocului. Mereu se consideră nedreptățit. I-am explicat că poate oricând să conteste lista de plată, dacă se consideră nedreptățit. Are posibilitatea să ne verifice listele. Acest locatar și familia lui nu reprezintă un caz social, așa cum am perceput eu. Muncesc și câștigă bani”, a mai completat administratorul.

De precizat că, potrivit lui Anghel Radu, executorul a trimis către bănci și ANAF notificări pentru verificarea conturilor, locurilor de muncă. Se va pune poprire, dar nu mai mult de 1/3 din venit. Dar asta nu rezolvă problema căldurii, pentru că suma este insuficientă ca să acopere debitul.

”Oamenii sunt revoltați, au fost la ușa lui, au vorbit cu el, l-au întrebat ce are de gând, și-a luat angajamentul ca pe 27 decembrie o să plăteasă”, a mai spus Anghel Radu. Suma de 25.000 nu este singur debit al restanțierului. Potrivit administratorului, de aproximativ 7 ani omul nu și-a plătit utilitățile, însă unele sume s-au prescris.

”Vorbim despre o sumă mult mai mare pe care o datorează, care nu este dată la executare. Din perioada ianuarie 2017 până în prezent n-a plătit, dar până atunci, mai avea încă trei ani de plată. A fost și mai veche, dar s-a prescris. Sunt vreo cinci ani de când nu plătește, plus încă un an și ceva, de care a fost iertat că s-a prescris, vorbim de vreo 7 ani de neplată. El motivează că este nedreptățit și i s-au pus sume necuvenite în listă”, a explicat administratorul. Acesta a mai precizat că există și posibilitatea să i se pună sechestru pe apartament.

Mirela PASCAL

sâmbătă, 29 decembrie 20183111
Comentarii

12Max(30 dec 09:22)
Hastagmuieradet hastagmuieliviupopa radet sunt stat in stat, ei nu elibereaza facturi fiscale la cerere, taxele pt debransare sunt ilegale, au pierdut in instanta sute de procese, iar ei inca jecmanesc populatia. Desfiintata gaura neagra radet, au furat destul atatia ani. Pt obtinerea avizului favorabil pt gaze, iti pun bete in roate.
26Centrala pe gaze(30 dec 08:50)
La mine, de cand am centrala pe gaze, in primul rand s-a redus consumul de "apa calda". Chiar a meritat investitia. Am facut cald in casa din octombrie, pe cand Radetul asteapta sa fie - grade 3 nopti consecutive. Chiar a meritat efortul financiar!
25pentru daca(30 dec 03:55)
cemtrala pe gaze iti asigura independenta facta de aceste situatii. insa nicidecum nu platesc 95 de lei la 3 camere ci 295. dar am 25 de grade si la orice ora am apa fierbinte. Investitia a fost mare si se amortizeaza cam in 5 ani. in schimb peretii gauriti, mobila nu se mai potriveste. oricum acum ca am facut pasul, ce sa zic, e bine ca nu mai suntem la comun.
21Alex(29 dec 23:26)
Slabut 25.000 ..sa vedeti la blocul 5b de pe str. Suceava nr.5,..asta e mic copil., datorii de 60.000 de lei plus 50.000. Alea restante nu maruntis de alde 25.000
22Pt asta de la 22.30(29 dec 23:26)
Te cam roade invidia!
27Asta de jos "Daca"(29 dec 22:30)
Faci propaganda pesedista.Te lauzi cu banii mei.Sistemul centralizat de incalzire este masiv subventionat din bani publici.Nici un primar nu indrazneste sa taie subventia la caldura ca a doua zi incepe revolutia.Fagadau arunca banii intr-o gaura neagra care se numeste RADET.Va arunca din ce in ce mai multi bani pana va turba.Apoi va mari impozitele si taxele locale pana la limita suportabilitatii de populatie.Sper sa-i prinda la guvernare ziua aia ca sa-i ia dracu de idioti.Asteapta si ai sa vezi.
66Daca(29 dec 22:05)
Asociatia are datorii nu se poate face bransarea la gaze. Luna aceasta,incalzirea apartamentului cu 3 camere, apa calda si aragazul ma costa 96 lei. Si am apa calda la orice ora, maresc sau scad temperatura in apartament cand vreau si la ce temperatura vreau. Ma consider norocos.
110Smecherii care nu platesc(29 dec 19:23)
Fiecare bloc are cativa antisociali care intentionat nu platesc partea lor la zugravirea scarilor, la interfoane, la schimbarea usilor din scara, NICI MACAR PROPRIUL CONSUM LA RADET pentru ca asteapta prescrieri de la statul SOCIALIST! Solutia: un nou administrator care sa-l execute silit pe individ sau sa dea in judecata RADET sau mai sigur CENTRALA PE GAZE!
17E nelegal(29 dec 18:23)
Este un abuz.Nicio lege nu spune ca pedeapsa trebuie sa fie colectiva.Aveti o asosiatie de cacat.Presedintele asociatiei trebuie luat in suturi.Proprietarii blocului sa dea in judecata RADET.Vor castiga
49328A(29 dec 14:30)
tot blocul trece la gaze , special nu platim
022Cici(29 dec 13:17)
Acum va puteti pune gaze fara sa va mai rugati de ei sa va debranseze..
08Raszvan(29 dec 13:08)
Incalzirea pt 250 mp pt 5 luni de iarna ma costa undeva la 2500-3000 lei , pare absurd ca la tara sa coste 9000.
014Nicu(29 dec 12:20)
Nu te minte colegul cu 9000 lei, cam atat te ajunge sa incalzesti o casa cu amprenta de 150mp o iarna intreaga la o temperatura de 23-24 Celsius. Majoritatea oamenilor care stau la tara nici macar nu au centrala pe lemne, se incalzesc cu sobe, si incalzesc cel mult o camera plus bucataria. Intorcandu-ne la clientul de la TD1, legea-i stramba. Nu poti tu radet sa tai caldura la tot blocul dupa bunul tau plac. Nu platesti, trebuie sa existe o procedura simplificata ca in 6-9 luni incluzand si recursul sa poti avea o sentinta finala si executorie. Totul transparent si facut cu bun simt.
71E un prost...(29 dec 11:48)
...mai jos care spune ca un mc de lemn de foc, costa 600 de lei iar consumul pe iarna este de 15 mc.Asta inseamna 9000 de lei,adica 1800 euro.DU-TE BAI, LA CONTROL!
010Doru(29 dec 11:33)
Indulgenta a dus la asa ceva. Daca era la gaze nici macar o luna nu statea fara sa plateasca. Ar trebui sa incerce sa-l ocoleasca cu tevile. Dar coloanele comune proiectate in comunism nu permit izolarea si e mai greu cu astfel de infractori datornici. Procesele merg greu cu justia celebra din Romania si atunci trebuie luati mai devreme la rost cei care nu platesc.
44Vasile(29 dec 10:35)
Este ilegala sistarea furnizarii caludrii si apei calde in mijlocul iernii!
023administator(29 dec 05:47)
dupa 3 luni de neplata administratorul poate face demersuri pentru scoaterea ap la licitatie dar probabil ca are vreo 90 de ani si habar nu are pe ce lume mai este
317aanonimus(29 dec 05:34)
Bine, bine si ceilalti ce vina au de li se refuza furnizarea de agent termic? Este si vina RADET ca nu intreprind nimic pt debransari individuale in astfel de cazuri.
120avem noutati:traiul la tzara(29 dec 03:24)
e mai scump decat cel din oras.Stiu ca pare imposibil,dar la sat daca nu cumperi lemne mori de frig pe cand la oras stai iata si 7 ani in caldura moca.m.c. de lemn se vinde cu 600 de lei si intr-o iarna arzi si 15 m.c. sa ai caldura.Deci smecherii cu bani acum stau la tzara nu in Constanta.
615Trebuie tepartitoare(29 dec 01:08)
Si se rezolva problema. Iar nesimtitul ala ar trebui inconjurat un pic de locatari, cu cagulele pe fata.
017Locatar(28 dec 22:27)
Asta inseamna cand legea permite ca toata lumea si cei care platesc si cei care nu platesc sa locuiasca la oras... cei care nu platesc nu patesc nimic si uite asa devin automat un exemplu pentru cei care platesc. Oameni buni nu toti trebuie sa locuim la oras. Nu acem bani atunci tre sa plecam la tara. Simplu
mai mult...Replica
24 mai 00:00ReplicaPREMIERĂ! Asociatul unei firme din Constanţa, CONDAMNAT pentru că a distrus mai mulţi salcâmi!

Reprezentantul unei societăți comerciale din Constanța a fost trimis în judecată pentru distrugere în formă...837

24 mai 00:00ReplicaFemeia din Hârşova care a înşelat un italian pentru a-l stoarce de bani, NU face închisoare!437
24 mai 00:00ReplicaSECHESTRU pe bunurile antrenorului ACUZAT de VIOL la Constanţa!742
24 mai 02:48ReplicaSenatorul Ion Popa: În Constanţa, PSD şi PNL trăiesc în concubinaj, iar în ultimii ani, în patul lor conjugal s-a furişat şi PMP

Senatorul Ion Popa este preşedintele organizaţiei judeţene ALDE Constanţa de 10 luni. De când a preluat...306

24 mai 00:00ReplicaDECLARAŢIILE unei CONSTĂNŢENCE: O LUMINIŢĂ a trezit-o în MIEZUL NOPŢII: 'Am crezut că e fiica mea, dar..'743
24 mai 00:00ReplicaSiegfried Mureșan: Pentru ce vă cerem votul în 26 mai162
24 mai 00:21ReplicaContract de la Primăria Medgidia pentru o firmă abonată la înţelegeri uriaşe cu statul

Primăria Medgidia a atribuit un contract de peste 12 milioane de lei unei firme din Ilfov care a primit numai în...322

24 mai 00:15ReplicaEugen Tomac, apel către alegători: Referendumul nu este despre Iohannis, ci despre Dragnea171
24 mai 22:39ReplicaConsilierii, puşi la punct de un constănţean care propune ca un tronson dintr-un bulevard şi un parc să se numească „Regina Maria”452
24 mai 00:00ReplicaUn bărbat care doar ce scăpase de o condamnare, PRINS la volan fără permis, pe I.C. Brătianu

Ion Ciucă a fost condamnat la 3 ani, 2 luni şi 20 de zile închisoare, dar decizia nu este definitivă, urmând a se...353

24 mai 01:10ReplicaPrimăria anunţă noi restricţii de trafic, cu ocazia Street Food Festival1596
24 mai 00:50ReplicaFinanțare europeană pentru Liceul „Emil Racoviță” din Techirghiol. „Fără contestații!”, mesajul președintelui CJC301
Vremea
23.9°18.6° - 24.4° joi, 23 mai 2019
cer seninUmiditate: 51%
Vânt: 5.5 m/s din V
Presiune: 1010.1 milibari

Loto
6/4952231383947
5/4014171924256
joker4182131451
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 mai 21:43SportUn fost internațional bulgar acuză naționala României de blat la EURO 1996: „Au mers la culcare cu Spania, vă spun sigur!”

Ivo Georgiev (47 de ani), fost internațional bulgar, afirmă că naționala României ar fi cedat deliberat meciul cu...250

24 mai 00:00SportSimona Halep-Ajla Tomljanovic în primul tur! Sorana, meci incendiar! Cu cine joacă Begu și Buzărnescu

Tragerea la sorți de la Roland Garros 2019 a avut loc ieri. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Sorana...181

24 mai 00:00SportSorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Nurnberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat joi în semifinalele turneului WTA de la Nurnberg...113

24 mai 00:00SportMoldoveanul Radu Albot, în semifinale la Geneva

Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot, locul 45 în clasamentul mondial şi favorit nr. 5, va disputa semifinala...118

Local
24 mai 00:34LocalLocuințe protejate și centre de zi pentru beneficiarii Protecției Copilului Constanța

Demersurile în vederea închiderii vechilor centre de plasament din județul Constanța continuă! Trei noi proiecte,...333

24 mai 00:47LocalDoi bărbați din Tulcea s-au ales cu dosare penale!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 22 mai a.c., au depistat un bărbat,...362

24 mai 00:33LocalO femeie a stat atârnată de balcon, pe strada Traian! Amenința că se sinucide

...2356

24 mai 00:44LocalConstănțenii își pot testa, în doar 5 minute, NIVELUL DE CONSUM DE ALCOOL!

Miercuri, 5 iunie a.c., ALIAT (Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor), Institutul Național...688

24 mai 00:43LocalPoliția Locală, în control în punctele fierbinți ale orașului. Urmarea: SUTE DE SANCȚIUNI!

Polițiștii locali au intensificat verificările în zona unităților de învățământ, a stațiilor de transport...411

24 mai 01:00LocalLaboratorul Micului Einstein pentru preșcolarii isteți!

Grădiniţa nr. 45 Constanţa o organizat primul Concurs Judeţean preșcolar de știinţă “LABORATORUL MICULUI...235

24 mai 00:51LocalBlocuri noi, în locul fostei fabrici Energia. Proiectul ajunge în atenţia consilierilor

Fosta fabrică de mase plastice Energia, aflată pe Baba Novac, a fost ani la rândul „raiul” hoților care au secat...1567

24 mai 00:37LocalHoria Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorilor, implicat într-un accident cu mai multe mașini! VIDEO

Un accident rutier a avut loc în municipiul Constanța, joi, 23 mai, la intersecția străzilor Ion Lahovari cu...6840

24 mai 00:39LocalComandantul pescadorului urmărit cu FOCURI de ARMĂ, ARESTAT la Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, coordonaţi de procurorul învestit în cauză din cadrul...1070

23 mai 01:36LocalRADET Constanța caută director economic!

Consiliul de Administraţie al RADET Constanța a demarat procedura de recrutare şi selecţie pentru postul de director...618

Politică
24 mai 00:00PoliticăEugen Tomac: Aproape toate partidele au încercat să deturneze sensul acestor alegeri

Partidul Mișcarea Populară, Filiala Constanța, a organizat joi, 23 mai, la sediul PMP, o conferință de presă...124

24 mai 00:00PoliticăTurcan a răbufnit după cântecul popular interpretat de copii: 'Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor'

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, critică în termeni duri clipul electoral în care mai mulți copii laudă...146

24 mai 00:00PoliticăDragnea, reproșuri pentru PSD și Guvern: Am fost lăsat singur!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reproșează Guvernului și celor din PSD că au comunicat foarte puțin, iar în...218

24 mai 00:00PoliticăPreşedintele PMP susţine alegerea primarilor în două tururi: E spre binele PSD-ului să mai scape de anumiţi baroni locali

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine ca alegerea primarilor să se facă în două tururi de scrutin, considerând...137

24 mai 00:49PoliticăVideoconferință la MAI: iată ce s-a stabilit în legătură cu alegerile!

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc, joi, 23 mai a.c., ședința Comisiei Tehnice Centrale pentru...366

24 mai 00:36PoliticăCând se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului! Anunţul făcut de ministrul Dezvoltării

Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a anunţat pe pagina de facebook că, pe 3...399

24 mai 00:38PoliticăŞcoala 16 va fi EXTINSĂ! Făgădău a semnat contractul de finanţare!

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, Secretarul de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și...978

24 mai 00:46PoliticăDarius Vâlcov, urmărit penal de DIICOT în dosarul privind publicarea protocolului din 2016

DIICOT a început urmărirea penală in personam pentru infracțiunea de divulgare a secretului care periclitează...336

24 mai 00:48PoliticăŞedinţă de consiliu local la Valu lui Traian

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu...329

24 mai 00:51PoliticăPost la Serviciul Juridic al Primăriei Constanța, scos la concurs

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51, pentru ocuparea unei funcţii...308

Monden
24 mai 00:00MondenEl a câştigat „Ferma: Un nou început“! Moroşanu şi Marius s-au bătut pentru 50.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu marele premiu

Anul acesta, Pro TV a adus în casele românilor un nou format de show, „Ferma: Un nou început“, o emisiune care a...182

24 mai 00:00MondenInna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live

Inna va fi prezentă pe scena Româmnii au talent, în cea de-a doua semifinală a concursului transmis de postul de...116

24 mai 00:00MondenCare sunt cei doi finaliști de la Fermă care pot intra în posesia marelui premiu

Mulți au fost, puțini au mai rămas. După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius,...110

24 mai 16:11MondenCe spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate

Mihaela Constantinescu, fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, a comentat pe marginea zvonurilor...150

24 mai 00:00MondenAlex Velea, în fustă la Viva Party 2019

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la Viva Party 2019. Cei doi au uimit cu ținutele alese pentru eveniment....151

24 mai 00:00MondenIulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut...117

24 mai 00:00MondenCătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie în semifinală, la Ferma. Toți au intervenit să îi despartă

Scene șocante la Ferma, în semifinala de miercuri seara, de la Pro tv. După ce ceilalți concurenți eliminați pe...127

24 mai 00:00MondenIulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. „Vin din lumea mea!”

Iulia Albu a atras toate privirile la VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din...127

24 mai 00:00MondenDaniel Craig va fi operat la gleznă după accidentarea suferită în timpul filmărilor de la noul lungmetraj cu James Bond

Actorul britanic Daniel Craig va fi operat la gleznă, după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de-al...117

24 mai 00:00MondenEurovision 2019: Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii, micşorat cu cinci puncte

Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii la concursul Eurovision 2019, clasat pe ultimul loc în finala acestei...113

Mapamond
24 mai 00:00MapamondSUA: Lege destinată să facă publice declaraţiile fiscale ale lui Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump refuză în continuare să-şi facă publice declaraţiile fiscale, dar parlamentul...111

24 mai 00:00MapamondCJUE: Marine Le Pen trebuie să restituie Parlamentului European 300.000 de euro în scandalul angajărilor suspecte

Justiţia europeană a respins un recurs al liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen, care a contestat încă o...102

24 mai 00:00MapamondUcraina: O petiţie pentru demisia noului preşedinte al ţării a fost semnată de mii de ucraineni

Învestit în funcţie de numai două zile, noul preşedinte ucrainean ales Volodimir Zelenski este deja contestat: o...119

24 mai 00:00MapamondArmata SUA va instala corturi la frontiera cu Mexicul

Armata SUA va instala corturi în apropiere de frontiera cu Mexicul pentru a găzdui temporar migranţi adulţi, a...101

24 mai 00:00MapamondTurcia: Ankara a încetat să cumpere petrol iranian pentru a respecta sancţiunile americane

Turcia a pus capăt în totalitate importurilor de petrol iranian la începutul lunii mai pentru a "respecta"...109

24 mai 00:00MapamondSUA: Cererea preşedintelui Trump ca Deutsche Bank să nu furnizeze Congresului informaţiile solicitate a fost respinsă de tribunal

Un judecător federal a respins miercuri cererea preşedintelui Donald Trump şi a grupului său (trei din copiii săi...114

24 mai 00:00MapamondOEP: Palestinienii anunţă că nu vor participa la conferinţa de la Manama, organizată de SUA şi Bahrein

Conducerea palestiniană a anunţat miercuri seara că nu va participa la conferinţa de la Manama (25-26 iunie) privind...100

24 mai 00:00MapamondGuvernul german decide continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar în format redus

Guvernul german a decis miercuri continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar cu o reducere a...102

24 mai 00:00MapamondBrexit: Tot mai mulţi politicieni britanici cer demisia premierului Theresa May

Premierul britanic Theresa May se confruntă cu tot mai multe voci care îi cer demisia, în condiţiile în care devine...109

24 mai 00:00MapamondInterpol anunţă dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofili conectaţi la 'darkweb'

Organizaţia internaţională de poliţie Interpol a anunţat joi dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofilii...103

Sănătate
24 mai 00:42SănătateSpitalul Medgidia intră în REPARAȚII CAPITALE!

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Municipal Medgidia, aferente proiectului...337

18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...495

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...940

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...507

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...517

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...553

11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat de 30 de ani, adus în stare critică la UPU Constanța, în urma unui accident rutier petrecut în Tulcea, a...3883

10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1915

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu...926

4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia va beneficia de o nouă unitate de laparoscopie. Aceasta a fost achiziționată și donată...1090