REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un COPIL de 3 ani a fost MUȘCAT de FAȚĂ, de un CÂINE, când făcea BAIE în MARE!

Un COPIL de 3 ani a fost MUȘCAT de FAȚĂ, de un CÂINE, când făcea BAIE în MARE!

Replica API 9 august 2021 | 00:09 8263

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, luni, 9 august a.c., în jurul orei 18.00, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor ar fi fost mușcat de un câine, pe o plajă din zona Mamaia Nord.

Sursa foto: antena1.ro

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 3 ani, din județul Arad, mușcat în zona feței de un câine rasa Akita Inu.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul se afla în apa mării împreună cu tatăl său în momentul în care a fost mușcat de câinele care se afla tot în apă cu stăpânul său, de 53 de ani, din București.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, potrivit O.U.G. 55/2002.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Ion , mute te in plm in padure daca nu ai loc de astia care au caini la bloc, presupun ca tu esti unu din acela care maltrateaza animalele .
2
0
Stapanul potaii sa fie eutanasiat!
2
4
vrem aceeasi lege ca in timisoara, fara caini la bloc fara acordul tuturor vecinilor! amnzi aplicate drastic pt nesimtitii care isi plimba javrele fara sa stranga mizeria.
3
5
Ce comentarii idioate. Sa raspunda proprietarul cainelui care realmente este tampit pentru ca si-a dus animalul in aglomerartie. Si eu ies cu cainele pe plaja dar in extra sezon. Nu vad de ce pentru un inconstient sa sufere sufere toti proprietarii de animale? Daca un sofer loveste un copil de 3 ani, toti soferii trebuiesc spanzurati?
12
2
Trebuie sa fii tampit sa vii la plaja si sa intri in mare cu cainele cand e atata lume in jur.Daca era copilul meu,in secunda doi era halit stapanul intai si apoi si compagnionul.
14
6
acum nu mai latra nimeni?
17
9
Cainele este din rasa Shiba inu
4
1
O sa se trezeasca iubitorii de animale si o sa spuna ca e copilul de vina ca s-o fi uitat nu stiu cum la caine.
26
10
Jeguri de oameni care vin si isi tin cainii fara botnita prin tot orasul. Sper sa platiti cu varf si indesat , sa va iasa inpresile . Politia doarme cum a dormit intodeauna. Politia locala o vezi o data la luna. Rusine ba , nu va place soarele a ... Natie de rahat !!!
30
10
Animalele de oameni care vin cu animalele pe plaja. Pana nu si-o ia unu de asta rau de tot, nu se linistesc.
37
9
Parca erau interzisi caini pe plaja?
57
10
Popor de cretini....vin cu javrele la plaja
51
15
Acum vorbeau de crima si maltratarea animalelor daca o pateau copiii mei .
36
16
Cine sa ia masuri cu aceste animale ??? Mai nou tonti iubitorii ai pupa in bot stiind ca as fac toaleta cu botu, cu linsul peste tot iar ei ai pupa cica sa guste si ei ciocolata ce-a facut-o , posibil si cu siguranta multi as satisfac placerile cu cainii ! se stie !
28
21
S-o fi umplut daca spui tu doar ca nu ei nu sunt implicati in cazul din articol fiind vorba de un exemplar de rasa insotit de stapan...
26
4
S-a umplut Navodariul de maidanezi violenti prin toate cartierele
37
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272