REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un cunoscut traficant de droguri se lăfăia cu un telefon mobil în pușcărie!

Un cunoscut traficant de droguri se lăfăia cu un telefon mobil în pușcărie!

Replica API 29 ianuarie 2022 | 00:20 11563

Vasile Remus Holban se află în Penitenciarul Poarta Albă, el fiind cunoscut pentru mai multe fapte penale, precum scandaluri și trafic de droguri. Însă, iată că nici în stare de detenție nu se potolește, astfel că i s-a interzis dreptul la vizite. Motivul este că i-a fost găsit un telefon mobil în bagaj și un încărcător improvizat. Persoana privată de libertate s-a arătat nemulțumită că i s-a luat acest drept și a făcut plângere în instanță, care a fost respinsă.

foto cu rol ilustrativ, sursa: newsmehedinti.ro

Prin plângerea înregistrată sub nr. 868/29.10.2021, persoana privată de libertate Vasile Remus Holban, în prezent deținut în Penitenciarul Poarta Albă, a contestat hotărârea Comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului de sancționare cu suspendarea dreptului de a primi vizite pentru o perioadă de 2 luni.

În urma analizei plângerii formulate de către persoana condamnată, precum și a actelor în susținerea acesteia atașate la dosarul cauzei, judecătorul de supraveghere a constatat că Holban este condamnat pentru săvârșirea infracțiunii privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv la o pedeapsă de 1 an, 10 luni, 655 zile.

Penitenciarul Poarta Albă

Prin hotărârea nr. 404/CD/29.10.2021 a Comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului, s-a reținut că la data de 26.10.2021, în urma unui control, în bagajul acestuia a fost descoperit un telefon mobil marca L8Star, o cartelă SIM Vodafone și un încărcător improvizat, alcătuit din 4 baterii, faptă ce constituie abatere disciplinară.

Cu ocazia audierii sale atât la cercetarea disciplinară cât și în fața judecătorului de supraveghere a privării de libertate, petentul a recunoscut săvârșirea abaterii disciplinare reținute în sarcina sa. În ceea ce privește sancțiunea aplicată, se apreciază că aceasta este corect individualizată și dozată în raport de gravitatea abaterii disciplinare reținute în sarcina petentului.

Astfel, magistrații au decis: ”Respinge contestaţia formulată de petentul H.V.R., împotriva Încheierii nr. 878 din 05.11.2021, pronunţată în dosarul nr. 868/2021, de judecătorul de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Poarta Albă, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen.: Obligă petentul la plata cheltuielilor judiciare către stat de 300 lei. Definitivă”, potrivit minutei judecătorești.

Așa cum este precizat mai sus, Vasile Remus Holban este cunoscut cu antecedente penale.

Citește și: Puşcăriaşi 'veterani', tâlhari şi scandalagii, REUNIŢI în afaceri cu ETNOBOTANICE! Despre cine este vorba

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Generale teai apucat de sifoneli bagi lumea nevinovata la puscarie si tu si zdreanta de nevastata vati apucat de pradueli neadevarate da stii unde e locu vostru aruncati in groapa cu cacat !
1
0
Nu este asta mai mare traficant de droguri decat SILVIU STEFANCU si RAFTE DANIEL, Toate transporturile de tigari si droguri se desfasoara in garajul lui Stefancu din agigea, iar marfa este transportata de camioanele lui Antohi Adrian, inmatriculate WXT....cu stirea lui si a sotiei. Cel mai mare trafic si consum se fac la agigea ,varianta spre techirghiol, ultimul garaj pe dreapta. Alooo Politia,Bcco...
6
4
Gardienii nu e si ei oameni?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218