REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un ELEV s-a ARUNCAT de la înălțime la Liceul „George Călinescu” din Constanța

Un ELEV s-a ARUNCAT de la înălțime la Liceul „George Călinescu” din Constanța

Replica API 21 ianuarie 2020 | 12:59 2178

Militarii din cadru ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 21 ianuarie a.c. pentru a interveni la un liceu din municipiul Constanța.

Este vorba despre un copil în vârstă de 12 ani care a căzut de la înălțime la Liceul „George Călinescu” din Constanța. Au intervenit SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Copilul nu era în timpul orei, evenimentul petrecându-se înainte de începerea primei ore de curs.

Update:

Din primele informații, băiatul este conștient. Acesta ar fi căzut de la etajul doi al liceului. Acesta a fost evaluat medical și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Ce spune Inspectoratul Școlar Județean:

În cazul copilului care s-a aruncat de la etajul doi al liceului unde învăța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat. „Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Calinescu Constanta s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) in aceasta dimineața” transmite purtătorul de cuvânt ISJ, Mari Mrejeru.

Ce spun polițiștii:

Marți, 21 ianuarie, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ce spun reprezentanții Spitalului Județean Constanța:

„Copilul a fost investigat și este conștient și cooperant însă va intra în curând în operație” a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Update: Reprezentanții DGASPC s-au autosesizat în cauză.

Video:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comm. a fost fara semne de ortografie ca nu incapea in grota voastra de profesori .A,a mai fost un caz de cu 2 copii ai nostri de imi este rusine sa zic.Sa taci din gura te doare la grota si la etajul elevilor !Cocut ai o jum din dreptate!Asistena sociala nu putea fi chemata de parinti ! Daca nu sunt-em parinti buni altii la sc. parinti,colegi,profi pot trage un semnal de alarma.
0
0
ciung ...scuze domn profesor ,sa tac din gura Stai tu la caretreda ta ! Pute de departe a kkt de la tine!Nu fave ca pisica faci kk pe nisip si arunci sa nu se vada ! Am vazut copilul ala pe jos mai da cu kkt vb ta pe la gura sa zici adevarul.Eu il stiu deja
1
0
daca nu cunosti despre ce este vorba, nu te mai baga in seama! Stai in grota ta! Faci comentarii de kkt care miros urat de tot! Apropo, ce inseamna chiung?
0
3
Primii blamati vor fi profesorii. Dar ia sa vedem daca Asistenta Sociala va avea curajul sa faca si o ancheta sociala acasa. La familie. Si sa dea publice rezultatele. Ca sa vedem si noi cate ceva despre nenorocitii de parinti care-i supun la torturi pe copii sa ia note bune si sa intre "la Medicina"
0
0
Din cati profesori avea unul nu a remarcat ca avea probleme ?!La psihopedagogie au lipsit profesorii de nu au reusit sa il observe ca are probleme?Sa dea din salariul lor pana se face copilul bine .Trimiti copilul la scoala sa invete si esti linistit ca este supravegheat si scolit si il iei chiung!!!
1
2
Un procent ingrijorator de tineri , chiar copii , se drogheaza ! Incinta liceelor a devenit zona de comert a dealerilor ! Autoritatile baga gunoiul sub pres , se fac ca nu vad ! Este foarte grav ce s-a intamplat ! Nu ne mai apara nimeni copiii ! Ajung prada drogurilor , retelelor de proxenetism ! Tara lui JOHANNIS si ORGAN !!!
1
0
Nu are nici o sansa de supravietuire in spitalul judetean Constanta. Mai ales daca va fi operat de somitatile false de acolo. Mutati copilul la Bucuresti!!!
7
2
Sunt de la liceul respectiv, clasa a 7-a mai exact. Colegii lui spun ca au primit mesaje de la el precum "Viata e de cacat , Maine ma omor" si ei nu l-au luat in serios. Eram de fata cand s-a aruncat. Nu a cazut
6
2
alt aviator?
0
1
O data scrie ca s-a aruncat, dupa a cazut, Doamneeeee.
4
0
L-a auzit careva stigand "PEEEENTRU TINE BOC!"
3
5
Prima data a cazut , i-a placut , dupa aia s-a tot aruncat !
3
7
s-a aruncat, a cazut, s-a aruncat, a cazut, s.a.m.d.
4
1
Stire proasta de cacat
7
2
Vai !? Ce exprimare de jurnalist ??!! Pai, copilul s-a aruncat, sau a cazut ?! Nu este acelasi lucru, nu! Sunt situatii diferite. Atentie la exprimare, la expunerea, la expunerea in context. Cum sa se autosesizeze Inspectoratul scolar !? Incredibil! Jurnalistii lu' PESTE, facuti la gaura cheii. Rusine !
28
1
A cazut sau s-a aruncat ca sunt doua situatii diferite cum si cauzele pot fi diferite.Iar faza cu inspectoratul s-a autosesizat e incorecta, doar nu era de fata un reprezentant acolo.Inspectoratul a fost sesizat,fie de conducerea scolii, fie de politie, fie de spital, de parinti sau de toti la un loc.Si o virgula poate face diferenta intr-un context.
29
0
Probabil suferea din dragoste!
12
3
Numai inventii facute de cei care gandesc cu kuru. Elevi de clasa a 6-a invata la la liceu, copii cu domiciliu in km 5 la scoala la Flamanda ... Si rezultatele sunt care sunt, ies mai prosti dacat intra, aglomeratie in oras, cadre didactice cu nota 3 la catedra
26
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614