REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un gălăţean a SĂRIT la BĂTAIE, la SEMAFORUL de la Delfinariu. VIDEO

Un gălăţean a SĂRIT la BĂTAIE, la SEMAFORUL de la Delfinariu. VIDEO

Replica API 16 octombrie 2021 | 00:07 39241

Șicanare în trafic, la Constanța! Camera de bord a unui participant la trafic a surprins vineri, 15 octombrie, pe unul din cele mai circulate bulevarde din Constanţa, câteva manevre lipsite de bun simț a doi şoferi. Aceștia au rulat concomitent de pe o bandă pe alta până în momentul în care s-au ”poticnit” în intersecţia Soveja cu Bulevardul Mamaia, la culoarea roşie a semaforului. Moment în care a început altercaţia. Unul a coborât să-i reproșeze celuilalt că nu este exemplar în trafic. Dacă acest din urmă ar fi dat curs scandalului, cine știe la ce s-ar fi ajuns! Oamenii legii s-au autosesizat în cauză și au sancționat bărbatul cu 1290 de lei.

Deşi pare ca este un şablon care se tot repetă, incidentele între şoferii constănţeni par să se tot repete. Un astfel de caz am reîntâlnit vineri, 15 octombrie, în traficul din Constanța, la semafor. Deşi nu s-a soldat cu pagube materiale sau mai grav, victime, imaginile video de mai jos ne arată că şoferul autoturismul BMW,cu numere de Galaţi, nu este lăsat să depăşească maşina din fața lui.

După mai multe încercări nereuşite, acesta ajunge în paralel cu autovehiculul cu care părea că are ceva de împărţit. După un schimb acid de replici între cei doi, conducătorul auto din maşina marca BMW a coborât „hotărât“ să-şi facă sigur dreptate, lovind în repetate rânduri geamul şoferului maşinii înmatriculate în Constanţa și vociferând. Conducătorul auto din Opel alege să schimbe direcţia de mers, îndreptându-se de situaţia conflictuală, vizibil intimidat.

Update:

Poliția s-a autosesizat în cauză, a declanșat cercetările, iar bărbatul a fost identificat și sancționat cu 1290 de lei, 1000 de lei pentru adresarea de injurii (legea 60/1991) și 290 de lei pentru traversarea neregulamentară.

VIDEO:

G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Direct cocalarului permisul pe cel putin 3 ani! Jegurile...dupa nr iti dai seama de jjjjmecheria lui.
3
0
O mie de vorbe doi bani nu fac ! Anulat carnetul de sofer pe viata si dat ca exemplu la toate televiziunile. Gata. S-a rezolvat.
4
0
Meam loat bemveu
1
0
dupa mecla si "comportament" pare a fi conlocuitor din Galati.
1
0
Poate mi faceA mie asa ca l spargeam
3
1
bmw seria 7 de 9000 de euro toti cacatii il au si se dau rotunzi ba baieti masina aia e ca voi adica expirata sa va iau copii in pwla de lepre
10
0
Oameni buni vedeti cum arata infectul? Parca e evadat de la nebuni si incaltat cu opincilea alea albe. Pariu ca pute a caca?
13
0
Pentru numarul de inmatriculare CT84ASK nu a fost gasita nicio polita valabila la data de 16.10.2021
7
1
Haha bravo Relu... Umbla fara RCA.. cu siguranta politia nu a sesizat aspectul asta
8
0
BMW nu are RCA valabil.
11
2
Camera de bord? Ala filma cu telefonul in timp ce conducea, se vede clar, a zis si el asa ca sa nu isi ia amenda pentru ca a folosit telefonul la volan..off
8
5
Cred ca pentru Galati, Braila si Tulcea trebuie sa fie indrodusa viza sa poata parasii judetul.
44
1
e de vina, ca a dat permise pe spaga tuturor gaganilor.
13
2
Nu prea pare inregistrare cu camera de bord, mai degraba cu telefonul mobil.
7
5
Nici nu stiu sa vorbeasca bine roamaneste si gata, la scandal. Mai moldovene cu par pe limba, sezi ghinisor ai
33
2
Este modelul de bmw cel mai des intalnit printre cocalari si melteni cu siguranta conducatorul face parte din aceste categorii
33
2
Cel din BMW este grobian insa nici cei din trafic nu dau dovada de spirit civic, ar fi putut macar sa claxoneze la acel imberb. Cat despre povestea cu politia, sa fim realisti, daca ar stationa in fiecare intersectie ar fi iar de comentat, dar ar fi util. Spiritul civic lipseste, caci de comentat sub anonimat este extrem de facil. Greseala majora este a noastra deoarece intoarcem privirea in pamant fara sa reactionam in vreun fel, in timp ce idiotii fac regulile in strada, consilii si parlament... QED
35
1
lasa ca il astept eu dupa colt
21
3
Sa faca pe smecherul la el acasa rahat cu bmw
32
6
Maine sunt la rutiera
14
3
astia ca rable bmw si aidi de 100 ani sint mirletzii semianalfabeti agricultori.dupa masina stii cu cine ai de a face!
39
7
parca era un dodge, nicidecum mustang . sper ca te referi la ala cu dodge challanger de la braila... sunt sigur. a avut accident in mamaia ,era grabit omul si blitza.
25
1
pestisor de Galati, miine i se deschide dosar penal, punem pariu?
62
5
cel cu opelul este de vina , ce-a cautat a gasit
21
60
SUNT O GRAMADA CU NUMERE DE BRAILA SI GALATI ! OARE INTERPOLUL CE FACE ?
72
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218