REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Un hair stylist din Constanța, ACUZAT că și-a cumpărat bolid cu banii fostei iubite! A fost AMENINȚAT și ȘANTAJAT

Un hair stylist din Constanța, ACUZAT că și-a cumpărat bolid cu banii fostei iubite! A fost AMENINȚAT și ȘANTAJAT

Replica API 19 ianuarie 2019 | 00:00 636

Anchetă

Anchetă

Un bărbat din Constanța a ajuns după gratii pentru că nu a respectat obligațiile controlului judiciar, el fiind trimis în judecată, alături de iubită, pentru șantaj, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 26.06.2018. Este vorba despre faptul că ar fi încercat să recupereze de la fostul concubin al iubitei sale suma de 15.000 de euro. Numai că a ales căi mai puțin... "ortodoxe", în ideea că l-a amenințat și șantajat și chiar l-a "vizitat" la locul de muncă, acolo unde i-a făcut scandal.

Amintim că polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, la data de 17 ianuarie a.c., au identificat un bărbat, Mirel V., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea unei infracțiuni de șantaj. Bărbatul a fost escortat și încarcerat în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Totul a început când actuala iubită a lui Mirel, care ar fi lucrat în străinătate, i-a relatat că fostul iubit ar fi... "stors-o" de bani. Mai exact, femeia ar fi afirmat că i-a dat celui cu care avea o relație suma de 15.000 de euro, el cumpărându-și o mașină, după care s-au despărțit. Auzind acestea, actualul iubit al tinerei ar fi decis că nu i-ar strica să recupereze banii, motiv pentru care a recurs la tot felul de gesturi, inclusiv amenințări pe Facebook. Totodată, potrivit informațiilor noastre, el a mers și la locul de muncă al celui care și-a cumpărat mașina în valoare de 15.000 de euro, care este hair stylist la un salon din municipiu, acolo unde i-a făcut scandal. Apoi, ar fi început să se ia și de un amic al celui în cauză, amenințându-l și cerându-i suma de 10.000 de lei. Însă, cei doi au depus plângeri, astfel că oamenii legii au declanșat cercetările, iar individul a fost pus sub control judiciar. Pe 26.06.2018 a fost trimis în judecată, alături de iubita sa, pentru șantaj. Dosarul a trecut de camera preliminară, iar primul termen a fost pe 21 decembrie 2018, atunci când cauza a fost amânată pentru continuarea cercetării judecătoreşti, noul termen fixându-se pe 22.02.2019. Dar se pare că Mirel nu a respectat obligațiile măsurii controlului judiciar, astfel că procurorii au cerut înlocuirea sa cu măsura arestului preventiv, motiv pentru care a ajuns după gratii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andrei escrocul ni ti au mai ajuns banii de la salon aa
4
0
Chiar acu ma suge o machedoanca ma jeneaza cu nasu ala barnos da merge. Barbasu o tot suna shi ea ii da mesaje ca e la o amica. Miroase putin a branza da merge.
7
1
ce saracie esti doamne si ce frustrat incredibil , te-au ars rau makidonii , si o sa iti arda si mostenitorii tai in 15 ani , daca nu stiai s-a dat lege sa facem cate 3 copii sa fwtemtoti mukanii
1
7
Bai.. Astia care sugati. Mirel este nevinovat
3
1
Il cunosc. Foloseste zer de oaie in loc de sampon. Asa e traditzia la ashtia care bea zer shi vinde branza. E belea da numa ca mirosi a oaie.
9
1
eu nu inteleg un lucru, ea i-a dat banii, sub ce forma i-a dat? sub forma de imprumut?are un act care sa dovedeasca ca aceasta femeie i-a dat bani acelui coafor?daca nu are nimic doveditor la mana acel coafor nu este cu nimic DATOR, la un moment dat acel coafor poate sa zica ca i-a primit CADOU si scapa.
7
2
Mihaela dragostea mea, intoarce-te la mineee. Nu mai pot de .... lipsa banilor tai. Mai trimite-mi si mie ceva. Nu ma lasa cu datoriile pe cao!
8
2
exemplu clasic de drama de constanta, doi sparti de foame care se cearta pe banii produsi de o bagaboanta. unul e makidon, celalat tigan, si parapanta e din Vaslui.
10
1
Frizeri da i banii ma la baiat care i-ai furat de la femeie
4
5
Mocanu Andrei este un sifon si un profitor
10
1
Concluzie: fata a prestat cea mai veche meserie sub atenta obladuire a unui animal vertebrat, craniat, ce traieste in mediu acvatic. Mare ghinion pentru asa zisa victima, si-a luat teapa ramanand cu banii luati si orificiul de defectare marit. Asadar, aviz amatoarelor de lover boy !
18
3
Frizer care da cu pixu!asta e constanta!da ba bani la baiat si retrageti plangerea aia!smecheri de 0 lei!
6
2
Frizerul cred ca a fost peste o perioada. Si.a luat o masina si i.a dat viteza la bagaj. "Trotineta" si.a gasit un prost, i.a facut o "cheie" ca vrea banii inapoi. "Pestele" in devenire a visat si el 15 mii .... dar daca te nasti sarac sarac mori
20
1
hair stylist - beah , frizer frate . Sunt frizerii dinastea , pompoase prin mall-uri , pentru un tuns scurt sau ras in cap , poate sa-ti ia 70 de lei . Iar in oras , te costa 20 de lei . Dar te-ai tuns la basina mall si asta te costa....
25
1
Tratati subiecte serioase adevarat de interes public ce tin de orasul asta in paragina , nu ne intereseaza viata si detaliile picante din viata altora . Incet dar sigur va transformati in revista de birfe .
34
1
Acest mirel v. Va deveni un cristi din banat
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272