REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un individ PROASPĂT ELIBERAT din ÎNCHISOARE FURA telefoane pentru a merge la PROSTITUATE!

Un individ PROASPĂT ELIBERAT din ÎNCHISOARE FURA telefoane pentru a merge la PROSTITUATE!

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:00 407

Ibram Ridivan este cunoscut cu antecedente penale, el fiind hoț și tâlhar de meserie încă de dinainte de anul 2009. În 2017 a fost eliberat din închisoare, iar în aprilie anul curent a ajuns, din nou, în arest. Furase un telefon pentru a putea să plătească serviciile unei prostituate. Tânăra, care nu deține certificat de naștere, a spus tot!

Ibram Ridivan a fost condamnat la un an și șase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în stare de recidivă postexecutorie, dar decizia nu este definitivă. Acesta este acuzat că, pe 11 aprilie anul curent, a urmărit o fetiță care se afla în stația de autobuz din zona cunoscută ca Republica și care avea un telefon în mână.

În momentul în care a urcat cu bunica sa în mijlocul de transport în comun, a băgat telefonul în buzunarul rucsacului, iar la coborâre a observat că bunul nu mai este la locul lui. Se pare că individul a urcat după copilă, a deschis buzunarul rucsacului, a sustras bunul, l-a băgat în geacă și a coborât la prima stație. Apoi a luat următorul autobuz și a coborât la gară, mergând direct la o tânără, despre care știa că practică prostituția, solicitându-i serviciile, dar menționându-i că nu are bani, ci doar un telefon mobil.

Ea a acceptat varianta aceasta și au plecat. Tocmai atunci doi lucrători de poliție l-au observat pe Ibram Ridivan, care era cu o femeie, el fiind cunoscut cu mod de operare pe linia furturilor din buzunare și care avea în mâna dreaptă un telefon mobil de culoare neagră marca Lenovo.

De asemenea, conform procesului verbal întocmit în acest sens rezultă că la acel moment persoana respectivă încerca să desfacă capacul telefonului. Inițial, Ridivan a declarat verbal că telefonul găsit asupra sa aparține numitei A.L., însă ulterior a revenit asupra celor declarate, menționând că a sustras telefonul respectiv din gentuța unei minore, în timp ce aceasta se afla în stația autobuzului nr. 43, stația Republica.

Femeia cunoscută că ar practica prostituția a colaborat cu oamenii legii, devenind martor în dosar. Acum se așteaptă decizia finală. Menționăm că el este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat de mai multe ori pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie. Spre exemplu, acesta a fost condamnat la un an și șase luni închisoare în regim cu detenție, fiind eliberat la termen la data de 16.07.2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord cu tine.Doar ca cine a ,,vopsit,, in Ro familia traditionala a exagerat.
1
4
Peste tot este asa in lume, in familiile sarace sau unde unul din parinti bea sau se drogheaza. De ce nu spui nimic de ce este in SUA, unde unul sau ambii parinti se drogheaza si copilul sau copila ajunge pe strazi sau in baruri la produs, pt ea sau eventualii ei copii??? E posibil sa nu stii toate aatea, sa ai universul foarte limitat, pana in granitele Romaniei, esti iertat!
4
1
una dintre jigodiile din fotografie,este fata individei din cart. Columbia...aceasta,adica masa se numeste CALUGARU VIORICA..o javra de muiere...pute pamantul sub ea...
3
3
la moarte cu jegosul ca nu se mai face bine
2
1
Omul a invatat sa fure telefoane de la Basescu. Adica pardon,Base a insfacat telefonul direct din mana reporterei, dar nu a platit-o pe Udrea cu asa ceva.
6
3
daaaaa o mooooe ce pret are.
4
1
Asa , si care este problema ? Si Dragnea fura pentru a intretine minore !
4
4
Cam jegoase maturile alea,dar tot m-as baga la un scurt cu amandoua!
4
4
Ce peisaj frumos. Fete frumoase imbracate in port popular. Traditii in familia traditionala ta-su beat in carciuma,ma-sa cu fii-sa pe centura la produs.Vizitati fascinanta Romanie dar nu stati prea mult.Totusi obiectivele turistice din imagine sunt in ingrijirea companiei de autostrazi? Iarna sa le foloseasca in loc de sararite ca dau ele pyzdyy sare.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218