REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un lider PNL cere excluderea UDMR de la guvernare: 'UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel'

Un lider PNL cere excluderea UDMR de la guvernare: 'UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel'

Cristina BĂRBUCEANU 5 decembrie 2022 | 00:00 713

Președintele organizației județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma, cere excluderea UDMR de la guvernare. „Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Națională”, susține Cozma.

„UDMR nu are ce să mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Națională. Nici măcar unul de minimă decență, un simplu la mulți ani. Nici pe pagina UDMR nu există vreun mesaj și cred că acest lucru îi descalifică. Cum poți pretinde că reprezinți o țară dacă îți arăți pe față disprețul față de ea?

De 15 martie toți de aici le adresăm maghiarilor mesaje de la mulți ani. Și o facem din respect. Nu le cerem să se bucure, deși in această țară guvernează la nivel central și local, au primari, președinți de consilii județene. UDMR are reprezentare mai mare în raport cu numărul de cetățeni de etnie maghiară fiind avantajați foarte mult de sistemul de vot și cu toate astea nu vedem o conexiune a lor cu statul român, nu vedem respect față de însemnele naționale, dimpotrivă.

Cred că trebuie să refacem formula guvernării. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel”, precizează liderul PNL Satu Mare.

Declarația acestuia vine și în contextul în care principalele partide de la guvernare - PNL și PSD - nu trec prin cea mai bună perioadă în privința relațiilor dintre colegi. În ultima perioadă cele două partide au avut contre în spațiul public pe mai multe teme, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "FANI" nu te mai imbata cu apa rece am mai votat odata 300 de parlamentarii si deputati si sau usurat pe votul nostru nu mai vorbeste nimeni nimic
0
2
Liderii astia sa convinga idiotii sa mearga TOTI la vot ! Din cauza lipsei lor la vot , acest UDMR este in Parlament ...Daca 80 % dintre romani mergeau la vot ,acuma UDMR era istorie .
4
0
S R I mare atentie UDMR-ul sunt adevarati teroristi
5
0
Mi se pare normal ce vor PNListi pentru ca UDMReul nu este la prima actiune inpotriva Statului Roman,niciodata cand uni lideri unguri din Romania sau din Ungaria au declarat sau au organizat actiuni impotriva Romaniei lideri UDMR nu au condamnat actiunile ungurilor,daca nu i-au sustinut au stat deoparte dar niciodata nu au foat contra,afara cu UDMR de la guvernare. Acum sa vedem ce spun si PSDisti caci in trecut deputati PSD au votat pentru crearea tinutului Secuiesc adica un stat in stat in mijlocul Romaniei,noroc ca cineva l-a informat pe Johanis despre tradarea PSD care i-au sustinut pe UDMRisti si a aflat asta inainte ca legea asta sa ajunga in senat caci deputati PSD--UDMR au votat tacit legea asta in camera sau pe shest,adica nu a stiut nimeni de votul asta,nici televiunile,nici ziarele,nimeni.
8
0
Udemeristii care au refuzat ziua tarii,sa stea acasa si sa refuze salariul,platit de romani.sa se duca la bozgori,sa le dea aia bani!!!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272