REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un medic de la ATI s-a sinucis în București

Un medic de la ATI s-a sinucis în București

A.F. 12 aprilie 2024 | 20:25 2345

Un medic ATI de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof.Dr. C.C. Iliescu', din cadrul Institutului Fundeni din Capitală, s-a sinucis, vineri dimineață.

Un medic de la ATI s-a sinucis in Bucuresti

„Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”, a declarat președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plecati pe dracu.Plecati boi si va intoarceti vaci.Canci mita acolo.Ciuciu malpraxis faci puscarie,platiti daune pacientului.Stiti ca mita si crimele din spitale nu sunt pedepsite de 34 de ani.Nu tine vrajeala cu bani,mita, cadouri date la medici de familei,medici specialisti,upu bani.Nu iti cere mii de lei spaga pentru operatii,o nastere.Au curaj medicii din UE sa faca asa ceva afara ? Asa ceva nu se intampla in UE.Aia infunda puscaria zeci de ani.Pentru atatea crime in America si alte state sunt executati pe scaunul electric sau impuscati pe stadioane dati exemplu in fata natiunii .Nu sunt scapati de justitie ,cumparare de mita ca in Romania sau sa le dea 10 ani 15,25 pentru o crima.Ce se intampla acolo se intampla in toate spitalele din tara.10-20 30 de paturi ii omoara sa elibereze paturile.Daca nu ii omoara acolo ii trimite acasa neinternati si mor de boli .In toate departaamentele nu numai oncologie.Daca nu le dai spaga scriu in fisa semne,caz social, netratat te trimit acasa.
0
0
daca munciti dincolo de limite sa cereti bani statului nu amaratilor, daca statul nu va plateste cat meritati, considerati ca e mai nimerit sa va scoateti pârleala de la amărășteni? va ganditi ca omu' poate abia are ce manca? de unde sa va dea cat cereti? ati cerut candva atat cat va poate da omu'? sunteti in stare sa luati si pielea de pe om pe motiv ca sunteti merituosi si destepti si totul vi se cuvine. Si de ce mai stati aici? plecati, aaaaa nu plecati ca in afara acesti tari nu puteti jumulii pacientii ca aici, pai ce credeti ca in afara acestei tari o sa puteti cere șpagă la pacienti? acolo pacientii nu sunt p****i ca aici, va reclama si va treziti direct la puscarie, de asta nu plecati de aici, ca aici puteti jumulii dupa cum vreti si cat vreti si nimeni si nimic nu va opreste.
1
0
Burnout. In Romania mai exista cativa oameni care muncesc dincolo de ce altii numesc limite. Ca unii cacanari dau cu ce apuca in ei,este normal. Pe dobitocii ii supara desteptii,doar pentru ca ei exista. Romania nu stie sa aiba grija de cei merituosi,nu pretuieste omul valoros. De asta mii din cei cu pregatire inalta,medicala sau altceva,pleaca din tara ostila bunului simt si dreptatii. Flaifusterii care dau cu rahat in medici se dau spasiti cand fac o boala ceva,dar sa faca bine sa invete cum sa se trateze babeste,ca medicii vor pleca in continuare.
1
2
sa plang sau sa rad? l-au ajuns blestemele, diavolii astia in halate albe iau si ultimii bani din mana bolnavilor, iti cere banu' asa pe față de parca unitatea medicala a statului ar fi feuda lor, de ce cereti șpagă "dragi" doctori? taiati chitanta la banii aia? aveti drept de a cere șpagă? de ce ANAF-ul nu intervine si nu face ceva ca sa stopeze practica asta? omu' daca este asigurat de ce sa mai plateasca?meritati tot răul care vi se intamplă
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272