REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Un medic virusolog susține că soțul ei a încercat să o otrăvească după ce a dezvăluit originea coronavirusului

Un medic virusolog susține că soțul ei a încercat să o otrăvească după ce a dezvăluit originea coronavirusului

Replica API 3 iulie 2021 | 02:06 1408

Li Meng Yan, medic și virusolog chinez, susține că soțul ei ajută Partidul Comunist Chinez să o facă să dispară, din cauza faptului că a dezvăluit public originea coronavirusului.

Sursa foto: Hepta

Yan susține că, înainte să fugă din China, în aprilie 2020, soțul ei a încercat să îi facă rău în nenumărate moduri, inclusiv prin otrăvire, în încercarea de a o opri să părăsească țara.

Medicul lucra la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății în momentul declanșării pandemiei de coronavirus. Femeia a fost desemnată investigator secret pentru a cerceta COVID-19, care, la acea vreme, se numea ”pneumonia Wuhan”: Cu toate acestea, femeia susține că a fost avertizată de către supraveghetorul ei, dr. Leo Poon, să nu pună prea multe întrebări. I s-a spus să nu atingă ”linia roșie”, altfel va avea de suportat consecințele din partea Partidului Comunist Chinez.

Cu ajutorul contactelor sale, Yan a observat curând acțiuni ”anormale” ale guvernului chinez, scrie foxnews.com, citat de antena3.ro.

”Pe scurt, guvernul Chinei știe ce s-a întâmplat în Wuhan. Și este, cu siguranță, mai mult decât au anunțat, mai ales în ceea ce privește numărul persoanelor infectate”, spune Yan. ”Au fost ascunși o treime din pacienți. Și toți pacienții trebuiau să aibă o legătură cu piața fructelor de mare, ceea ce este anormal!”.

Ce spune medicul despre originea coronavirusului

Părerea lui Yan este că virusul este o armă biologică ce a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceasta a aflat de eficacitatea virusului în timpul primului focar Sars. Virusul ar fi fost candidatul principal pentru a se transforma într-o armă biologică, însă guvernul chinez trebuia să îl testeze întâi pe un grup mic de eșantioane, pentru a înțelege mai bine cum să îl folosească împotriva lumii. Iar Yan s-a declarat șocată că locul de testare era chiar piața din Wuhan. China testa virusul chiar pe proprii locuitori.

"L-au testat ​​în Wuhan. A scăpat de sub control. Nu se așteptau să se întâmple asta. În acel moment, își dau seama, a ieșit. Au mințit despre asta. Dar apoi, au permis în mod intenționat, unui număr imens de oameni, unii infectați, din Wuhan, să călătorească în jurul lumii pentru a infecta restul lumii".

Pentru a se izola de daunele provocate altor țări, China a adoptat o închidere a țării în stil militar, departe de blocajele văzute în S.U.A.

"Lockdown-ul în China este total diferit față de SUA", a spus Yan. "Te închid în cameră și îți încuie ușa. Poate să-ți fie foame, să mori în casă, ceea ce s-a și întâmplat în Wuhan la acel moment."

Yan i-a prezentat imediat concluziile doctorului Poon, care a decis, alături de experții OMS din laboratorul ei, să „păstreze tăcerea” pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spuna adevarul adevarat , dar nici ei nu l stie! dar e atat de clar!!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272