REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un milionar libanez din Constanţa, tocmit să împuşte căprioarele de pe Aeroportul Kogălniceanu

Un milionar libanez din Constanţa, tocmit să împuşte căprioarele de pe Aeroportul Kogălniceanu

Replica API 2 octombrie 2017 | 00:00 1336

Contract din martie 2017

Contract din martie 2017

Foto: AVPS Lucky Hunting

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA Constanţa are, mai nou, şi grija animalelor sălbatice care se plimbă pe pistă şi pun în pericol activitatea aeriană. Dacă până acum aeroportul plătea bani frumoşi pentru a alunga păsările şi câinii maidanezi de pe piste, s-a găsit un animal pentru care societatea nu plăteşte nimic, iar cei tocmiţi s-o gonească o fac dezinteresat şi din pură plăcere. Beneficiar este un cunoscut milionar libanez din Constanţa, prin clubul său de vânătoare înfiinţat anul trecut.

Conducerea Aeroportului Kogălniceanu a încheiat pe 03.03.2017 convenţia cu numărul 2837 având ca obiect „goana căprioarelor”, partener în acest caz fiind Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit Sportiv (AVPS) Lucky Hunting, din Constanţa. Înţelegerea valabilă pentru trei luni a fost completată cu un act adiţional pe 29.03.2017, prin care s-a mărit numărul de intervenţii, iar pe 05.05.2017 a fost încheiat încă un act adiţional pentru suplimentarea intervenţiilor cu încă trei luni, având ca obiect „convenţie îndepărtare căprioare din perimetrul aeroportului”. AVPS Lucky Hunting nu primeşte nici un ban pentru serviciile sale.

Asociat cu „regele lipiilor”

AVPS Lucky Hunting a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul în hotelul Voila, din Constanţa. Asociaţia funcţionează inclusiv ca club de vânătoare, cu pachete speciale oferite turiştilor care vor să vină în România la vânat, ştiut fiind faptul că ţara noastră este de ani de zile o destinaţie foarte tolerantă pentru vânătorii din Europa, datorită faunei foarte diversificate şi mult mai numeroase ca în restul continentulu, fără a mai vorbi de preţurile ridicol de mici practicate. Clubul de vânătoare a fost înfiinţat de cetăţeanul libanez Adel Abi Khalil, patronul hotelului Voila, dar şi a hotelului Hera şi Cabana Trei Brazi din Predeal. Khalil este asociat cu Ghaleb Nassar în hotelul boutique El Locanda, Nassar fiind cel supranumit „regele lipiilor”, întrucât deţine prima fabrică de lipii din România, fiind, totodată, cel care a deschis prima shaormerie din ţară, în 1990.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati prefera ca animalele care patrund pe pista sa puna in pericol aviatia...Oamenii astia fac un lucru extraordinar si dezinteresat . Bravo lor .
0
0
In poze este fisu, nu este el. El este un escroc, are datorii peste datorii. In lumea araba din Romania are o reputatie proasta.
1
0
Psihopatul plateste el sa impuste caprioarelee Bietele animale nu mai au loc nicaieri. Nu intra pe pista E o minciuna ca sa poata insetatul asta de sange sa haituiasca animalele speriate
2
1
La aeroport se impusca mai mult cele cu doua picioare... Money for nothing and womens for free! prietenii stiu de ce
0
0
Domni seriosi impuscam caprioare cu patru picioare sau cu doua. Depinde cum stau.....
0
0
Aveti grija ce tinteste tipul. Americanii stiu despre treaba asta?
4
0
iaca teroristul potential,cum de nu a luat pozitie iohanus prin sri,azi o caprioara,maine un americanas samd
4
0
ziaristi care nu se informeaza-numai minciuni in articol
2
3
LA NOI TOT SHAORMARII AU AJUNS MILIARDARI SI HAMALESC ROMANII
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212