REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° ConstanÈ›a Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° ConstanÈ›a MarÈ›i, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un nou trend la Hollywood! Vedetele mănâncă carne crudă pentru a scăpa de problemele de fertilitate

Un nou trend la Hollywood! Vedetele mănâncă carne crudă pentru a scăpa de problemele de fertilitate

Replica API 14 martie 2022 | 00:00 486

Una dintre vedetele de la Hollywood, Heidi Montag, a fost văzută pe străzile din Beverly Hills în timp ce mușca cu poftă dintr-o bucată de carne de bizon. Starul susține că acest obicei alimentar ar ajuta-o în privința problemelor de fertilitate.

Heidi Montag

Una dintre vedetele de la Hollywood a dat startul unuia dintre cele mai ciudate trenduri în alimentație. Heidi Montag în vârstă de 35 de ani, starul reality-show-ului The Hills, a fost văzută pe străzile din Beverly Hills într-o ținută cochetă și cu o geantă elegantă, din care a scos o halcă de carne de bizon, din care a mușcat cu poftă chiar pe străzile din Beverly Hills.

Montag explorează noi și diferite tendințe de dietă, în speranța că ea și soțul Spencer Pratt vor putea concepe un al doilea copil.

"Îmi place să încerc lucruri noi! Întotdeauna am fost foarte interesată de diverse tipuri de diete. Cu siguranță m-am adaptat la gust", a declarat vedeta pentru People, citează click.ro.

Luna trecută, Montag a postat un videoclip pe Instagram în care mânca ficat crud, clipul a fost până la urmă cenzurat de platforma de social-media. Vedeta consideră că alimentația ce constă în carne crudă o va ajuta să-și rezolve problemele de fertilitate.

Heidi Montag a mai mâncat organe crude de animale, cum ar fi testicule de taur, susținând că acest gen de alimentație aduce multe beneficii.

Riscurile la care se expun persoanele ce consumă carde crudă

Vedeta continuă să caute modalități de a-și crește șansele de fertilitate, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în august anul trecut de eliminare a unor polipii uterini necancerosi.

Deși carnea conține numeroase vitamine și minerale, inclusiv fier, zinc, magneziu, seleniu și vitaminele B1, B2, B12, A, D, E și K, experții atrag atenția că acest aliment trebuie preparat termic la 100 de grade Celsius pentru a distruge microbii.

Carnea crudă, cum ar fi ficatul, poate transporta paraziți cum ar fi toxocariaza, bacterii precum Salmonella și viruși precum hepatita.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai mananca frunze ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272