REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un OBSEDAT SEXUAL a RECIDIVAT după o lună: iată cum îşi ‘agăţa’ victimele şi ce urma după!

Un OBSEDAT SEXUAL a RECIDIVAT după o lună: iată cum îşi ‘agăţa’ victimele şi ce urma după!

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 471

DETALII din DOSAR! Prins de două ori în flagrant

DETALII din DOSAR! Prins de două ori în flagrant

I s-a organizat un flagrant, dar... a picat și a doua oară! Este vorba despre un obsedat sexual, care nici bine nu ieșise din închisoare, că s-a și reapucat de treabă, și anume să intre în vorbă cu fete pe rețelele de socializare, după care să le șantajeze. Tot ce dorea era să întrețină raporturi sexuale.

Ciprian N. a ieșit din închisoare la finele lunii octombrie 2018, iar în decembrie era deja pe ”val”. Din plângerea persoanei vătămate s-a reținut că, la începutul lunii decembrie 2018, aceasta a cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare o persoană de sex masculin, care avea cont de utilizator „amunteanu07”, identificat ulterior în persoana inculpatului Ciprian N., cu care a purtat diverse discuții, legând astfel o prietenie, potrivit rolii.ro. Discuțiile au fost purtate prin intermediul aplicațiilor WhatsApp și Instagram, ocazie cu care, la solicitarea inculpatului, persoana vătămată i-a trimis acestuia fotografii în care apărea dezbrăcată. De asemenea, potrivit rolii.ro, în seara de 11.12.2018, persoana vătămată a fost de acord cu efectuarea unui apel video prin intermediul aplicației WhatsApp, în timp ce era îmbrăcată numai în lenjerie intimă, timp în care inculpatul i-a cerut să se mângâie în zonele intime, lucru care s-a întâmplat. A doua zi, în jurul orei 10.00, persoana vătămată a fost contactată de Ciprian, care i-a comunicat că va difuza prin intermediul rețelelor de socializare toate fotografiile indecente și videoclipul realizat în seara precedentă prin înregistrarea apelului video, dacă nu se va deplasa la domiciliul acestuia pentru a întreține relații sexuale. Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Constanța, unde a formulat plângere în legătură cu aspectele descrise mai sus, sens în care s-a procedat la realizarea unei prinderi în flagrant. Astfel, pe baza indicațiilor pe care inculpatul i le-a comunicat prin intermediul telefonului mobil, în jurul orei 13.30, fata, însoțită de lucrătorii de poliție, s-a deplasat în zona Gării CFR, apoi în zona unui bloc. După circa cinci minute, din scara B a apărut un bărbat de circa 35-40 ani, solid, care i-a făcut persoanei vătămate semn cu capul, astfel că aceasta l-a urmat în scara blocului. În interiorul blocului a fost identificat inculpatul, care a declarat că se află acolo pentru a discuta cu persoana vătămată despre niște poze în care apare aceasta. Din declarația persoanei vătămate reiese că în momentul în care a intrat în scara blocului, inculpatul a întrebat-o dacă vrea să întrețină relații sexuale cu el, însă aceasta a refuzat, cerându-i să șteargă imaginile. Bărbatul a negat și a venit cu tot felul de povești pe timpul urmăririi penale, însă, la judecată și-a recunoscut fapta și a cerut să se judece după metoda simplificată. Oricum, la dosar existau dovezi clare, înregistrări ale apelurilor telefonice, dar și copii ale convorbirilor.

Individul, PRINS în FLAGRANT și în 2017

Amintim că, în aprilie 2017, în urma cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au identificat și reținut pe Ciprian Niţu, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, lucrătorii Poliției orașului Ovidiu, în cooperare cu polițiști de la Investigații Criminale și Operațiuni speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului în cauză.Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Ciprian Niţu cerea fetelor, pe Facebook, poze cu ele dezbrăcate, după care le şantaja că le va posta pe internet dacă nu vin să întreţină relaţii sexuale cu el. Acesta a făcut mai multe astfel de "invitaţii", inclusiv unei minore din Ovidiu, în vârstă de 16 ani. Numai că fata a mers la Poliţie şi astfel s-a organizat flagrantul. Individul a venit la Gară, dornic de o partidă de sex, ştiind că se va întâlni cu victima, dar, surpriză!, a fost "săltat" de oamenii legii. În martie 2018 a fost condamnat definitiv la 2 ani, fiind eliberat în octombrie 2018, cu un rest de pedeapsă de 104 zile.

Și, din câte se pare, de cum a ieșit s-a reapucat de ”treabă”. La finele lunii februarie 2019 a fost condamnat la 2 ani și 3 luni, la care s-a adăugat și restul de 104 zile. Decizia nu a fost definitivă, iar apelul se va judeca pe 19.04.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corveta asta a trecut si pe la marinari.
1
0
Eu la intrarea in scara blocului la mine anul trecut am intalnit din intamplare o pustuaica de vreo 8ani cu tenul masliniu care statea in genunchi si se masa cu degetele in fofoloanca uitanduse la mine eu am trecut pe langa ea si nici nu am bagat de seama
1
3
dar ele de ce nu sunt trase la raspundere pentru instigare?ce cauta dezbracate pe internet?
10
0
Bravo proastelor va merge mintea.
7
0
de mici faceti asta , probabil asta vedeti in casa .....daca voi va miscati tatele si curul , va lingeti in schimbul unor promisiuni , dar nu va intrebati " oare ce ma asteapta dupa atatea dulcegarii ? '' De ce nu luati fetelor un roman sa cititi , de ce nu faceti un sport , de ce nu mergeti la teatru sau film ?
9
0
Ce fete cuminti... Se mangaia in zona organelor genitale pentru borfas si apoi i-a facut plangere. Pai e corect...?!?
18
2
Si El e nebun dar si ele isi traiesc viata de doi lei numai pe FB si Instagram!
25
0
ale dracului curveturi, se dau virgine dupa ce-si etaleaza nurii prin tot internetul.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272